Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@Samurai Jack

vay samurai vaaayyy... harakirinin ameliyat versiyonunu yaptılar sana ha... sende çok kofti samuraymışsın be.. kardeşim geçmiş olsun, sağlıklı sıhhatli, çatlağın patlağın olmadan görüşelim en kısa zamanda... ayrıca allahtan Prof. Manuk'a düşmüşsün, ya Manukyan'a düşseydin..allah düşürmesin, sende öyle çok para edecek malzemede yok, döndüğünle kalırdın öyle.

Scudo
@STORMERGel Nısan geelllllllllll sıkıldım kıstan uzun tayttan uzun kollulardan yaww:boese157:

Sorma ya.
Yazin ne guzel bi forma bi tayt hop yola.
Kisin iclik giy, sunu giy bunu giy yarim saatte ancak hazir oluyor insan. Eve gelince de hepsini cikar bi okadar daha.

muhammed hoca bugün işe giderken yeşilköy sapağında kırmızıda durdum biri selam vererek geçti genç ince yapılı neyse bi sprint atarsın tam yakaladım kırmızı bu durmadı ben durdum ara açıldı yine bi sprint daha yakaladım genç delikanlıyı alanya ya hazırlanıyomuş baktım sorularıma alakasız cevap veriyo dedim sen nerelisin nereli tahmin et

@Juanito.Laguna

Sorma ya.
Yazin ne guzel bi forma bi tayt hop yola.
Kisin iclik giy, sunu giy bunu giy yarim saatte ancak hazir oluyor insan. Eve gelince de hepsini cikar bi okadar daha.

Aynen hocam kendımı lahana gıbı hıssedıyorum + yazın gunesın verdıgı neseyle dahada bı coskulu oluyor ınsan yolda veya molada ıctıgın sudan bıle zevk alıyosun.Kısın ınan bana zorunlu olmasam su bıle ıcesım gelmıyo ıııııııııhhh buz gıbııı:D

@AYTEKİN ERZAN

@Mustafa İçdağ

O genci sprint atip yakalayabiliyorsan senin performanstan korkulur :eek:

@Juanito.Laguna

eyvallah bilemiyorum o yüksek çeviriyodu ben herzaman ki gibi allah ne verdiyse evden işe k.çekmece - sultanahmet
cumartesi gelmeye niyetim var inş
bu arada şehirler arası gezi tur foto bölümünde ki yalova uludağ başlığına bakarsanız istanbul yoldan hiç yorum alamadım da

@Mustafa İçdağAbı nasılsın nasıl gıdıyor:rolleyes:
Gozumuz senı arıyo nezaman gelıcen Gıro da burda olucanmı?:rolleyes:

@STORMER

limon olayım araya:D

lance bitmiş oğlum herif %17 eğimli yokusu çıkamıyo bitmiş herif bitmiş dedeme dönmüş:D :D ıhhhh mundar mı deseydim:D :D

Mustafa abi ne zaman geleceksin hakikaten bak ben libyaya sürekli yükleme yapıyorum ona göre

• Beğen
Tepkiler: STORMER
@ERDOGANKESGINBak dostum cok agır konusuyosun kım demıs nerden bılıyosun ızledınmı gordunmu hurafelere ınanma:D :D :D
Astana nın sıtesınde gordugum kadarıyla bıraz kılo almıstı ama bunlar ısınma daha dogrusu hazırlık turları bısıı beklemek yanlıs olur + okadar kotu olucaksa bı turu tamamlayamıyacaksa reklamasyon yapma amaclıda olsa Johan hoca onu takıma dahıl etmez yada astana yetkılılerı yanı
Oyun bunlar tahrıklere kanmam:D

@STORMER

Hakanım gelme üstüme, göbeğimde kahvaltı yapıyom zaten moralim bozuk:D :D

• Beğen
Tepkiler: STORMER
@Samurai Jack
Geçmiş olsun kardeşim, Allah esirgemiş, lakin ameliyatlar seni yıldırmamalı, hemen başla yürüyüşlere

• Beğen
Tepkiler: Mert Kayhan
@ahmet69Ahmet hocam su Erdoganım saldırayıma bısııı soylermısın bızım kankı Lance e camur atıyo yaw:D

Australıa tour Down Under 2. etap sonuclandı
1. Allan Davıs QST oldu toplu fınısh oldugundan saat farkı olmamıstır.
Lance ıse 21. olarak 0sn.grubunda bıtırmıstır

Amma hırs yapmısım dımıııı huhaaaaaa:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
Geri