Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@beniko

demekki tecrubeli insanları dinlemek lazım
zanım benim:D

Scudo
Mamı kusura bakma sana ugrayamadım yolda nesenıde gordum aklım kaldı dedım ne muhabbet olur sımdı ama malum yoldakı durumumu gordun haftaya beraberız zanım benım

Mıllet noooldu bu fotolar yaw???? Mamı lafım sana dıııl sadece dokunduruyomm:D :D :D

@STORMER

al benden de o kadar...
terli atı soğutmamak için uğrayamadım. bi de resimler nerde? kalabalıktan kaç kişiydik, kim var kim yoktu karıştırdım. belge olsun ki yoklamayı yapalım dimi. yok deyince... şevket ustam yaşıyorsun dimi? bi sen kaldın ortada gözükmeyen...

• Beğen
Tepkiler: hız ve STORMER
@bulenteryAbı hastayım senın su laflarına :D :D :D
Senle enson acıbadem yokusunu senle cıktım ve durdum bacaklar laktık asıt salgılamıyo fıskırıyodu eve zor gırdım:D Abıcım Sevket hocam yakında gelıcek ve 2009 benım yılım olucak dıyo Saka saka bıraz ıslerıvar ama enkısa zamanda oda gelmek ıstıyor

Ahmet hocam sen bıttın sımdı ordan gelıyorm sen hakanı yokusta nasıl yalnız bı basına bırakıp gıdersın dedı bana verdı coskuyu verdı coskuyu bende bu hırsla salıcam kendımı yollara asfalt aglıcak beeee:D :D :D

Mamı foto:D
Mamı foto:D
Mamı foto:D (boyle bıkana kadar yazıcam doktorrrrrrr)

Ahmet hocam bak ıste sana kanıt hadı sımdı naapıcan gosterıyımmı bunları sen bıttın baba yaw:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
Beyler,

Ben galiba sezonu ameliyat ile açtım, Ne acayip iş yaaa anlamadım.

Cumartesi Gecesi, gayet güzel yemeğmizi yedik, takılıdık filan, sonra Eve geldik, Okan Bayülgeni seyrediyoduk, ben dedim ki hatuna çok geç yatmayayım, yarın hava güzel olur, epeydir çevirmiyorum, antremana çıkayım, hadi iyi geceler.

Hooop, gittim yattım bir güzel.

Gece saat 02:00 bir sancı ile uyandım, anaaaaam, sanki biri geldi beni yatakta gece vatki bıçakladı, bir sancı bir titreme, bir bağıma çağırma, kasıldım kaldım, yerimden kıpırdıyamıyorum, apartopar hastaneye koşuşturduk, gece 03:00 MR çekildi, kan tahlilleri vs. Lokosit vurmuş tavana, Apandisit patlama noktasında.

Gece 04:30 Profesor Manuk bey evden geldi apartopar, açıldı ameliyathane, aldılar malzemeyi gecenin bir körü, sonra Bütün pazar narkoz sarhoşluğu, dün akşam çıktım hastaneden, bugün Anamın evindeyim yine, çorba vs içiyorum....

Ulen daha burun ameliyatını olalı 10 gün olmuştu, patlattık Apandisiti, narkoz bağımlısı olucam bu gidişle.

Tabi, tura niyet ile yattık gece, sabaha karşı bana tur attılar hasatanede:)

Dikişler iyileşene kadar ben bir müddet daha yalan olurum Proflar.... Bilginize....

@Samurai Jack

çoook geçmiş olsun , bilirim apandisiti benimde akşam üzeri birden bire patlamıştı 2 ünite kan yiyip 3 paket direnajla pislik boşaltmışlardı zor kurtulmuştum...

Ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar diye boşuna dememişler

• Beğen
Tepkiler: Mert Kayhan
@Samurai Jack
Geçmiş olsun çabuk iyileşmen dileği ile,

• Beğen
@Samurai Jack

sevgili dostum büyük geçmiş olsun,:(

ancak sevindirici olan gitgide hafifliyorsun:D

güzel günler seni bekliyor,inşallah bir an önce iyileşirsin

• Beğen
@hasan mehmet yalı
Abi gözlerimiz yollarda kaldı nerelerdesin bir an önce gelde hep beraber turlayalım

• Beğen
Tepkiler: hasan mehmet yalı
@Samurai Jack

çok geçmiş olsun samurai. ardarda geldi, burun iyileşmeden bu...
abi iyice baktırsaydın bu sefer, hiç değilse 3/5 ay içinde patlayacak edecek bir yer kaldı mı diye...

acil şifalar...

Hocam buyuk gecmıs olsun buyuk bır olay atlatmıssın aslında daha dogrusu allah korumus.Bosver gelme aklımdan gecırmek bıle ıstemem yaklasık 6 saat sonra olsaydı cok daha kotusuylede karsılasırdık.Neyse buyuk gecmıs olsun gec olsun temız olsun bıhep aynı yerdeyız nasıl olsa :D
Ama bu arada hastayım ayaklarına yemeye asılma sonra ahmet cakarın programında edıgı gıbı kılodan yana bıanda donusu olmayan yola gırme dostum:D :D :D (hıc yok mok deme bensenı bılıyorum rahat durmazsın sen:D :D :D )

asanım yalım yasıyomusun bak Erdoganım saldırayım bıle geldı yaw:D

Geri