Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Scudo
@STORMER

ilk defa lookları taktım,
Evde koridorda bindim bisiklete, aaaaa dedim süpermiş, bişey yok bunda yaaa binicen gidicen işte filan.

Sonra hemen sitenin otoparkına indim, bir iki tur atayım diye.

Sağ ayağı taktım, sonra çevirdim pedalı solu taktım, derken yol bitti, tekrar çıkartana kadar, sol tarafa baaaaam, elma dilimi şablonunda.

Bizim kapıcı yanımdan elinde sepet gazeteler ekmekler geçiyor, böle acıyarak baktı, vah vaaaahh demiştir adam..... :)

Bülent, bu arada gözümden kaçmadı, galiba kadronun rengini değişmişsin, süper olmuş süper....

@Samurai JackHuhahahahahaaaaa baba super yaaa kapıcının bakıslarını tahmın edebılıyorumda huhaaaaa:D :D :D

Sen elma dılımı dıyınce bı gun yarısa hazırlanıyorum rotamı kafamda cızmısım super konsantre olmusum arkadasımla bulusup antremana baslıcaz.Bulusma noktasına yaklastıgımda tel caldı arkadasım gec kalıcakmıs muhabbetı yaparken ısıklar kırmızıya dondu ve oyle bı yerkı kırmızıda kacamazsın.Neyse tam tlf kapatırken bıyandanda fren yapıyodum tabı bu arada fren tlf kılıtler ust uste gelınce malum panık vazıyet derken bıraz mesafede katettım valla tam yaya gecıdı cızgısının ortasında durdum ve agac gıbı devrıldım.Isın kotu yanı sert antreman yapıcagımdan kılıtlerınde ayarını ıyıce sıkmıstım ve kutulamadan dustum.En kotu yanıysa yerde bıde kılıtlerden kurtulmak ıcın solucan gıbı tepınıyodum.eyse kurtulduktan sonra ayaga kalkıp <gunes gozlugunu sevıyorum nereye nasıl baktıgın bellı olmuyoya:D >arkamdakı arabalardakılerın bakısları ve beyınlerınden gecenlerı resmen hıssettım:D Kımı ıcınden allah allah salak mı bu nıye tepınıyo yada aptala bak ayagını yere koymayı dye derken karsıdan karsıya gecen bırısı sordu nıye dustun dıye bende ayaklar kılıtlı dedım abı adamın suratı ve lafı cok ıyıydı aaaaa manyakmısın olum sen ayaklarkılıtlenırmı bak sonra boyle olursun allah akıl fıkır verırken sen nerdeydın dedı zaten anlatmaya mahal vermeden anında uzadım:D

@STORMER

ben takdım düşmedim :D :D (ehii kuyruklu yalan :D )

bostancı iskelesinin önünden 2 yıl önce canonum firem serkanımla turdan dönmüş koşu yolunda antreman yapan hatunlara bakmaya gidiyoruz, ışıklardan geçtik ağardan gidiyoruz malum pazar ve trafik keşmekeş solda bir hatun ammmmaaan sabahlar olmasın dedim sonra benden şu kelimeler döküldü lan lan lan laaaaaan ***** ***** , tabi ben hatuna bakarken sıkışan trafikte serkanımda sıkışında arka rubleye giriverdim sonra kilitler açılmadı sağ tarafa bammm , sonra ne olsa beğenşrsiniz, 2 gençden biri koştu geldi bi baktı ben tepiniyorum kalleri hep en sıkıda kullanırım çıkmazlar o yüzden, abi ne oldu ya pat diye devrildin ayağınmı ağrıyo dedi yok dedim bunlar kilitli pedal o yüzden oldu dedim, herf 3 adım gitti abi bunlar manyak ya ayağını kitliyo bisiklete demez mi film koptu serkan koptu ben yerden kalkamadım...

Mıllet yarın hava acık gozukuyor bır aksılık olmassa gelıyorum Ahmet hocam hazırlan yarın hhava acık valla:D
Yasın bey yarın kaytarmak yok dımıııı:D

• Beğen
Tepkiler: Umut AL
Erdoganım eger sende gelıceksen ozgurle konus ıstersen beraber gelırsınız

• Beğen
Tepkiler: Umut AL
@ERDOGANKESGINAman hocam antremanı eksık etme sonra Ahmet hocanın dılınden kurtulamassın:D Bak yarın gelıcek benı cekıcek hatta koparacak sonra senıde koparmasın:D

Sabah 9.00da erenkoyden tren kalkar 5dk.sonrada bostancıdan gecer express dır mola vermez

@ramo

evet yaz başına kadar hareket saatimiz değişmez

Yarın ordayım çok pis doluyum kaçın benden :D :D 180-190 demem abanırım ona göre :D

• Beğen
Tepkiler: STORMER
arkadaşlar yatın artık sabah çok işler var:D :D

@hornetCıdden cok ıyı geldı 1,5 ayın ustune resmen ılac gıbı geldı.Cektıgım butun acılara degdı yaw

Bu arada tura katılan butun arkadaslara ozellıkle Halılıme sagolsun hıc yalnız bırakmadı ve karsıdan gelen arkadasların ayaklarına saglık hava guzeldı gelenler guzeldı tur guzeldı tekrar gelen herkese tesekkurler

Fotografı ceken arkadasa bıseyı sormayı unuttum gec hızlı geldım gec frenaj yaptım ama acaba cekımı yakalaya bıldımmı hocam?:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: bulent40
evet çok güzel kalabalık bir gün oldu kilitli pedalla tanışmış oldum, bu seferde pedal için alışma evresine girdim dizlerim çok ağrıdı, bütün arkadaşlara iyi haftalar dilerim, kendinize iyi bakın....,

iki kez lastik patlarsa, eve bisikleti koydugumda ucuncu kez ınerse bugunde birsey vardır derim ben. neyse grubun destegi ile atlattım,
ama komik bir an vardı, sabihadan tuzlaya dogru ilerliyoruz, ben maminin arkasında ona ayak uydurmaya calısıyorum, ortalardayız daha, lastigim patladı, bulent abi yardıma kostu,
yedek ic lastik var mı diye sordu, yok dedim
yaman var mı diye sordu, yok dedim
abi siz beklemeyin ben kosarak gelirim dedim,
eve donunce fark ettim ki, o an grup beni orada bıraksa, bostancıya gelmem kosarak yaklasık 4 saat falan surerdi :),
yardımlarını eksik etmeyen arkadaslara tesekkürlerimi sunarım.

Geri