Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@Gürgün

oy oy oy,alın kiloları,alın,maaşallah mı desem:D :D vişne suyu, yerine bira almayasın sakın,sora,akşam bisiklete binesin gelir,karışmam bak:D :D

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
Scudo
@Bülent ÖZER

Yilan de rosa bülentmi,bülent de rosa yilanmı,piton derosa bülentmi,bülent de rosa pitonmu,desemmmmm:D :D
vallah hepsi yakışıyooooo;)
o akrep tolgaya sooole,yılana(de rosa) fazla yaklaşmasın,pitonlar şişman akrepleri severler:D :D

hasanım ağzına sağlık :)

@hız
hocam işler geç saatlere uzuyor o yüzden dönemedim kusura bakma, iş yerinde genelde telefona cevap veremiyorum

• Beğen
Tepkiler: hız
@ahmet69

ne demek hocam,tahmin ettim,bilmezmiyim,doktorluk zor bi meslek,allah kolaylık versın:) aramızda olmanı isterdim:)
insanların gözlerini,net görmelerini sağlamak kadar zor bi iş yok heralde :freak_ani

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
Selamın aleykuuuuuuuummm mıllet
Sonunda kavustum hastalıgın kotu kısmını atlattım sımdı pedala asılma zamanı
Hem hastalık hemde ıs yogunlugundan foruma bıle gıremez oldum kı masallah sızde sohbet almıs basını gıtmıs:D
Gurgunum yalnız benı cok sasırttın bıtur rotası cızmıssın ama cıkıs saatını sabah 7.00 yapmıssın senden hava lacıvertken cıkmanı beklerdım:D

Ahmet hocam sen ve gobek yanı sızı takdır etmemek mkansız azım hırs ıstıkrar mucadele ruhuvs. vs....:D

Hız cım zanım benım sanmakı senı unuttum sabah caylarını yalnız ıcmeyı sevmessın sen ayak seslerı bahane hojaaaaammmm:D :D :D

Ooo patron, iyi ki benim bogaz agriyomus da cikmadik kartepe yoluna :))) babam sen kullandigin hava tahmin sitesini degistir .. dun paso yagmur yagdi.. kartepeye cikmak icin civili lastik filan lazim olurdu kesin..

Hakan'ım sana da gecmis olsun,

beyler havalar kotu ama sakin boslamayin, trainer yapin, kosun, ip atlayin ziplayin filan ... bi de en kotusu bu sogukta insanin daha da cok yiyesi geliyor.. antremana ragmen 3 kilo aldim .. az kaldı bahar geliyor..

hepinize iyi seneler..

@Gürgün

Dün Sabaha karşı saat 04:00 de, liseden arkadaşımla beraber, Ortaköy'e balığa gittik.

Gecenin bi yarısı, millet sarhoş, kızlar, fıstıklar gece kluplerinin kapısında bekleşiyor, biz elimizde kamışlar iskelede, hava yumuşaktı ilk başta, saat 06:00 ya kadar iri istavrit aldık 3 kilo kadar, vasattı yani, sonra saat 06:30 gibi hava bi bozdu, bi bozdu, aboooowwww.

akıntı bir değişti, bir soğuk bir yağmur, babalar gibi sarıkanata döndü deniz, peşinde yarım saate lüfere döndü, istavritin peşine yağlanmaya gelmişler kuytu akıntıya.

Allaaaahh, at kamışı çek lüferi, at kamışı çek sarıkanatı, velhasıl öğlene kadar deli balık yaptı, adam başı 150 Kilo yağmur yedik ama.

Sonra yavaş yavaş balık kesti, bütün mahalle sebeplendi lüferlerden, hatta bir ara balıkçıya satsam bir karbon kadro parası bile çıkardı yani :) Puhhaha :)

Akşam da, verdim fırına lüferi, yaptım rokalı bol bir salata, bide açtım malzemenin kralını, ohhhh misss.
Böööölllleeee yağ gibi bir pazar günü geçti....

eee ne demişler, " Hava güzelse binersin, değilse oturup içersin" başka arası olmaz yani.

Merhabalar grubunuzda Herbalife formalı bir bey var,adını bulamadım,diğer forum üyeleri kusura bakmazlarsa kendisine buradan formayı nereden temin ettiğini sormak istiyorum.Benim bisiklette yeşil de uygun forma bulamadım(Liquigas dışında).Teşekkürler. Tekrar kusura bakmayın.

• Beğen
Hafta içi sabah yada öğleden sonra Bostancı- Kartal arasında antrenman yapan var mı ?

@uguryes666

merhaba kardeşim
o dediğin kişi benim(hız)geçen sene onları ben satıyordum da artık bitti maalesef,ama liquigazın değişik formaları mevcut,istersen buyur gel,beklerim
istanbulun neresinden?
m.ali.erduran
535 229 45 32
216 362 15 12

@ramo

var,zaten takip edersen,hafta sonları sabah 09.00 da bostancıdan çıkıyoruz,tabi kar,çamur,yağmur olmassa:)
m.ali.erduran
irtibat no:535 229 45 32

Merhabalar bu aralar spd pedala geçmeyi düşünüyorum da,madem grup yol bisikleti kullanıcılarından oluşuyor,bende farklı bir konu altında cevap beklemektense burada sizleri hepberaber bulmuşken yardım almayı daha doğru buldum.
Sizler pedal olarak yol spd mi mtb spd mi kullanıyorsunuz?Ben mtb spd tercih etmek istiyorum,kullandığım ayakkabıyı dışarıda da giyebileyim diye,ama bir yanımda diyor ki mtb spd alma yol bisikleti için pişman olursun,şu ana kadar kimse yol spd sini övmedi.Bi umut buraya geldim bakalım yorumlarınız neler olacak.
Teşekkürler

• Beğen
@uguryes666

bir kaç haftaya kadar yol bisikletimde mtb spd pedal vardı tabii ayakkabılarda mtb idi nike gayet iyidiler kısa mecburi yürüyüşlerde kullanılabilir fakat günlük hayatta kullanmayı unut
sonra kışlık yol ayakkabısı aldım mtp spd ye uymadı dolayısıyla spd pedallarıda değiştirdim hala alışma devresindeyim bana kullanması zor geldi yolda yürümek sonderece zor yürüyüş şeklini değiştirdiğinden dolayı insanların dikkatini çekiyor bunlar benim görüşlerim çok daha tecrübeli arkadaşlar var umarım yazarlar farklı şeyler söyleyebilirler umarım yardımcı olabilmişimdir

MTB ve Yol bisikletlerim olduğundan, yol bisikleti içinde MTB kilitli pedalı aldım. Ayakkabıda ona göre tabi. Yalnız bu ayakkabıların tabanları sert olduğu için ancak kısa mesafe yürünebilir. Ben çalıştığım işyerinde normal ayakkabı bulundurup, SPD ayakkabıları çıkarıyorum. Bu arada bende yeni aldım ayakkabıları, bizim Hız üstaddan aldım, çok yardımcı oldu, uygun fiyatlı ayakkabılar vardı elinde.

@hornetSen boyle yazdıgına gore yenı tasındıgın yer fethı pasa korusunun ıcı herhalde:D :D :D

Kerım cım tesekkurler Gecen haftalara gore daha ıyıyım sadece yumusak antreman yapmam lazım hazır boyle keyıf yapacakken gelsende yuzunu gorsek artık

Samuraııııııı yemıssın balıkları sesetme barı yaw:D :D :D

Ahmet hocam bak fırsat bu fırsat dıyıp herkes yemeye basladı karar verdık senı yakalıcaz:D

Geri