Selam ,
Bizde bu pazar forumdan surfer ile ( Kerim Babacan ) hava yağmurlu olmazsa Kartepe ' ye çıkalım diyorduk . Dün akşam telefonlaştık Kerim'in boğazı ağrıyormuş vazgeçelim dedi . Bende o kadar tur için ayakkabı kılıfı ve windstopper bere almıştım Mami ' den . Neyse aklımdan İstanbul turu yapmak geçti . Pendik,Kartal,Maltepe,Küçükyalı,Kadıköy -- vapurla Beşiktaş ordan soldan devam edip Sarayburnu,Zeytinburnu,Florya -- griye dönüp aynen Beşiktaş,Ortaköy,Yeniköy,Bebek,Sarıyer . Ordan vapurla Anadolu Kavağı ,Beykoz,Kavacık,Bostancı,sahilden Pendik yapıcaktım .

Akşamdan fotoğraf makinesini,tAM ekmek tahin pekmezi bile hazırladım .
Sabah 07:00 de kalktım havada çok bulut vardı yağmura kesin yakalanırım diye düşünüp vazgeçtim . 2 tabak tereyağlı pilav yedim üstüne soda içtim .Vurdum kafayı tekrar yattım yağmazsa grupla binerim diye düşündüm . Bir kalktım saat 09:30 . De Rosa Bülent ' i aradım birlikte grubu karşılarız diye , yağmur başlamış . Moral bozuldu . Sonra bacakları traj ettim 1 saat kadar .

.Balkonda Yasin tarzı yağmura karşı 45 dakika trainerda çevirdim . Duşumu aldım .Ardından et kızarttım yedim , üstüne akşamdan hazırladığım tam ekmek tahin pekmezi götürdüm . Gazete felan okudum . Uyudum biraz .
Pazar keyfi devam ediyor . .
Bu vesile ile yeni yılın herkese sağlık ve huzur getirmesini dilerim.
Tolga Gürgün