Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@hasan mehmet yalı

Abi desene, Eddy Merckx kadronun ruhu çarpmış ;) Hırsızını üstünden atan asil at misali..

Bugün kitap fuarındaydım, bisiklet ile ilgili bir tane kitap görmedim/göremedim. :(
Yılda 38 bin adet kitap basılıyormuş memlekette, bir tanesi bile bisiklet ile alakalı değil gibi üzücü bir sonuç ortaya çıkıyor..

Scudo
@PELİN

pelincim teşekkür ederim,ben dikkatli olmamanın bedelini ödedim,çalan da çalmasının bedelini ödedi,ödeştik :D başka kimsenin canına ve bisikletine zarar gelmemesi dileğiyle,sağlıklı ve başarılı günler dilerim

Cumartesi sabahı dönüş yolunda, ilk lastik patlatma ve değiştirme deneyimim sırasında bana sabırla yardım eden Sezai, Kerim ve Cem'e teşekkür ederim.
Umarım isimlerde hata yapmamışımdır. İç lastiği daha hızlı geri ulaştırabileceğini düşünerek Cadde Bisiklet Muhammed'e yarın bırakacağım.
Sağolun...

Hasan bey merhabalar,
Konudan bu sabah haberim oldu.Fırsat buldukça siteye girerek forumları okuyabiliyorum.
Öncelikle çok geçmiş olsun.Çok üzücü bir durum.Hissiyatınızı çok iyi anlıyorum.Allah daha beterinden saklasın.Her zaman söylenilen klasik cümle;"Cana gelmesin mala gelmesin" diyelim.
Mohammed ustamın ellerinden kısa zaman içinde çok daha iyi bir bisiklet çıkacağına eminim.

Kendinize iyi bakın,en kısa zamanda görüşmek üzere.
İlkay,

@İlkay Alpertonga

ilkay kardeşim çok teşekkür ederim,beterin beteri var elbet,kısmet de yaşamak varmış dedik,yeni bir eser ortaya çıkarttık yine muhammed hoca nı hünerli ellerinden çıkan bir şaheser,tek önemli konu dikkatli ve kazasız belasız kullanmak,seni de en kısa zamanda aramızda görmek dileğiyle

• Beğen
Tepkiler: hız
@ANT OZAMAN

sevgili dostum,çok teşekkür ederim,yine aynı şekilde zaman buldukça binebildiğim için bir türlü ilerleme gösteremediğim halde sizlerle olmanın keyfini sürüyorum,
çok güzel bir kadroya topladık gerçekten,çok şık oldu ama corratec de benim için aynı şeyleri düşünüyormudur acep:D :D

• Beğen
Tepkiler: ramon71
  • Beğen
Yarın sabah hava güneşli gibi görünüyor.
Eğer yerler kuru ise ben sabah 10.00 da Kantarcı durağında olurum, gelen olursa görüşmek üzere.

• Beğen
Dün ben, Muhammed ve Hasan M. Yalı çıktık, başkada gelen olmadı. Nerde bu millet?
Bugün İstanbul'da ilk kar yağışınıda gördük, resmi olarak "kış kondüsyon antremanları" başlamıştır.:D

@Mustafa İçdağ

Abi ben dün gelmeyi planlıyordum ama gece evde boru patladığı için gelemedim. Öğleyin Hüseyin ve Farukla çıkıp kendimizi karlı Başıbüyük-Narcity sırtlarına vurduk, çok keyifli oldu :)

Aslında mazeret söylemek hoşuma gitmiyor ama bzimkilerin sağlık durumları kötü olduğu için Apartman toplantısına katılmak zorunda kaldım. Ama manen sizlerle gidip geldim. İnşallah bu hafta sonu beraberiz.

• Beğen
Tepkiler: hasan mehmet yalı
Dün kalabalık denebilecek bir sayıda Kantarcı durağından hareketle turumuza başladık. Fakat sahil yolunun yarısında kopmalar oldu. Ben öndeki 4 kişilik grupla Ballıca kavşağıydı sanırım oralara kadar gitmeyi başardım. En son dönerken Meşhur mola yerimiz olan benzinciden sonra ben de koptum ve tek başıma turu tamamladım. Bu tur sırasında ayaklarım okadar üşüdü ki bir çiftayakkabı kılıfı almak şart oldu. Performansım günden güne düşmesine rağmen bu tur benim için zevkliydi.

c.ertesi gece geç yattığım için,bende çıkamadım,
yanlız saat 13.00 gibi,ben,sezai abi,ve mustafa hocam çıktık,ama lodos havada çok üşüdük,
ayakkabı kılıfı çoook şart:in:

• Beğen
Tepkiler: hasan mehmet yalı
yarın saat 09:00 da kantarcıdan çıkıyoruz, bugün için biraz geç oldu ama, herkesi beklerim. Hva raporu: rüzgar 09-12 civarı 11km/s güney güney batı diyor, nem %60, bulutlanma %70 sıcaklık 8 derece. herkesi bekliyorum :p

abi son teknoloji ürünü gazete kağıdını 25cmX25cm 2 adet kesip, ayağa sarıp ayakkabıyı giydin mi, kılıfa mılıfa -20'ye kadar gerek kalmaz.. :) Saygılar, sevgiler zincir 7500 km'yi geçti teknik destek istiyorum.. yok yok değişim istiyorum cadde bisiklet!..

Buradan herkese duyrulur, sevgili eski sabiha gökçen gurubu pedal arkadaşlarım,
özlemle sizleri takip ediyorum, bir fotoğraf yarışmasına katıldık, burdan sizlerinde desteğini bekliyorum!!

(link)

5.Sıradaki ani değirmenci adına olan foto bizimdir.
OY vermek isteyen, beğenen arkadaşım lütfen el simgesinin üstünde açılan LIKE kelimesine bassın...

:)

Geri