Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Dehşet birşey bu sanal alem , nereden nereye, benim İsmim Selim Tekay, bizde ağabey kardeş olarak geliyorduk, yeşilyurtta oturuyorduk o zaman belki hatırlarsın ,Milhan la Rıdvan isimli 2 de tecrübeli arkadaş vardı grupta, birde dinçer hatrıladın mı bilmiyorum , Milli bisikletci Cengiz ağabey in oğluda o sıralar bizle antreman yapıyor idi ,güzel bir tesadüf oldu , bende yıllar sonra tekrar başladım, yaklşık 4 yıldır koşuyorum, yavaş yavaş triathlona dogruda eğilim var. Şu anda Tr de değilim ancak haftasonu olacağım. Bende hem bisiklet özlemimi gidermek hemde Mustafa hocayı , Muhammedi görmek için ctesi veya pazar (ctesi olması daha kuvvetle muhtemel) bostancı grubuyla antreman yapmayı planlıyorum, gelir isen senlede görüşüp yıllar sonra o antremanları yad ederiz, kalın sağlıcakla , çok selamlar

• Beğen
Tepkiler: osman kasap
Scudo
Selim gayrettepede oturuyorum ama c.tesi pazar bostancı grubuyla bisiklete biniyorum kısa zamanda görüşelim

Osman selam, bu cumartesi sizin bostancı grubundan arkadaşlarla Riva turuna katılacağım, selamlar

yeni haber , çıkış saati cumartesi,pazar sabahları saat 08.00 de , caddebostan migros sonrası kantarcı otobüs durağı toplanma yerimiz, her zaman ve herkesi bekleriz:)

Arkadaşlar 2012 model Kron tourer urban bike aldım. Artık avrupa yakasında ikamet eden gruplara eşlik edebilirim:) Bu bisiklete ek özellik olarak neler yapabilirim, tavsiyelerinizi bekliyorum. Ayrıca orjinal selesi beni çok rahatsız etti, yeni ve daha ergonomik bir sele almam gerek sanırım.

linkide burada (link)

M.Ali ve tüm yol bisiklet grubu arkadaşlarımızın yeni yılını kutluyor, sağlıklı , sevdikleri ile huzurlu , spor yapma imkanı bol yıllar diliyorum

Teşekkür ederim,sizede iyi,kazasız belasız bol pedallı yıllar dilerim,sevgiler

@Kaan Özçelik

Her konuya aynı yorumu atmanızın amacı?

@Berke Kazankaya

İçinde bisiklette harcanan gücün hesabıyla,dağlık profilli yollarda harcanan güç ve bu gibi konularla ilgili konuşmaların olduğu konulara atmaya çalıştım.yanlış bişey yaptıysam özür dilerim,yazdığım yazıyı da sayfadan silebilirim.

@Kaan Özçelik

Fazladan yazdıklarınızı zaten kaldırdım.mevcut mesajınızı yeni konu olarak açmışsınız aynı mesajı 6 konuya birden yazmanıza gerek yoktu ilgili arkadaşlar açtıgınız konuyu okuyup faydalanacaklardır.

Arkadaslar selamlar.. 32 yaşında son 2 aydır bisiklet sürme konusunda fetiş denebilecek boyutta anlamını bende bilmediğim bir istekle gidip kendime GİANT FASTLOAD SLR 2 bisiklet aldım 2 gundur forumları gezıyor ve okuyorum lakin burayı daha sıcak ve organize buldum diyebilirim.. Bisiklet sürmeye yeni başlamış biri olarak nerden başlamalıyım.. bu konunun hasssasiyetleri nelerdir orgaznize ettiğiniz turlarda profesyonellik arayışınız nedir kısaca bilgi verirseniz sevinirim..

Tam benlik konu beni anlatmışsınız takipteyim

acaba ekip toplanmaya devam ediyormu ? bilgi verebilecek olan varmı ? 2 3 arkadaş katılmak istiyoruz.

Benim de yol bisikletim var etkinliklerinize müsait olduğum sürece katılmak isterim. duyurular buradan mı yapılıyor. Whatsap veya Facebook?

Selam Mesut A.. bende de yol bisikleti var nerede ikamet ediyorsun?

Ben Üsküdarda ikamet ediyorum, akşamları ve haftasonları cıkıyorum,
tanışalım.
Mesut A..

İstanbul Yol Bisikleti Grubu, artık buraya pek ilgi göstermese de düzenli olarak sürüşlere devam ediyor.

Geri