@baykush
Halil kardeşim Allah nabalı büyütmek nasip etsin, bahtları açık ömürleri uzun olsun, Allah kötülerden, kötü gözlerden sakınsın, daha bunlar başlangıç, inşallah daha ne güzellikler bekliyor seni , hemde double
ahmet abi gördüğüm kadarıyla onursal üye olmuşsun . allah tamamına erdirsin çok tebrik ediyorum abi . aylar önce bu nasıl olunuyor diye sorduğumda ( o zamanlar stormer hakan kardeşim onursaldı ) cevap alamamıştım ..
ben halen forum dostu görünüyorum dostluk arkadaşlık bir yere kadar abi
@Tolga Gürgün
valla Tolga cığım çok derin bisiklet bilgisi olması lazım bikere, biliyosun ben bisikleti gözüm kapalı söker takarım ayrıca aynakolun büyük, crankın küçük olması lazım, ayrıca fatmagülle alakanın olmaması temiz olman gerekiyo Tolga cığım şuan tebrikleri kabül ediyorum, evin önü kalabalık balkondan bir konuşma yapmak için çıkmam lazım öpüyorum sevgili kardeşim
ilk resimler Allah tamamına erdirsin inşallah
<script src='http://img34.imageshack.us/shareable/?i=absolupink.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>(link)</noscript>
derin bisiklet bilgisi ve aynakol ölçüleri baz alınıyorsa benim sonsuza dek çömez üye olmam lazım ..
biz eşşeğe biner gibi bisiklete biniyoruz afedersin . yolda lastik patlasa servis çağırıyorum abi ...
@hornet
sorma Yasin ciğim, bugün paranın yarısını gönderdim, bisikleti yapıyorlar şuan-yada boyuyorlar, iş ciddi olunca dayanamadım, bu resmi kendileri gönderdi sitede bu haliyle yok
24 saat hemen hemen forumda oldum galba ondan bir de forumu sevdik yahu ...kopamıyoruz burdan ama bir gerçek varki ben bu forumdan artık kurtulamıyacağım acaip bağımlılık yarattı gözümüzü açıyoruz foruma giriyoruz
alkolik oldum artık kurtuluşum yok benim .....
aman ahmet dostum sakın ha ... ben evlenmeyeyim yoksa hatun beni boşar valla ona vakit ayıramam hem bisiklet hem forum bütün haftamı alıyor başka işim yok benim ne edek ...başa gelen çekilir istedik böyle yaşamayı kırın kalemi asın beni .....