süpürge müpürge merak etme her türlü bitiririz
emekli olayım hedef sabihaya tırmanmak olacak ::))))
şimdi masajdan çıktım gevşek durumdayım adios amigos tura kadar bitene kadar beni özleyin:::::)))))))))
Biz yarın sabah yine Bostancı'dan 6:30 çıkışla F1'e gideceğiz. Yol grubundan pek ilgi olmuyor ama ben yine de yazmış olayım, erkenden püfür püfür antrenman yapmak isteyen olur belki
Oldukça güzel geçeceğe benziyor, katılımcılara keiyli ve sorunsuz sürüşler dilerim.
Tura katılacak arkadaşlardan biri daha sonra güzergahı bikely üzerinden paylaşabilirse çok makbule geçer.
Bugün çok değişikti :in:
Sanki biranda 2005'e gidipgeldim.Olay aslında Burak'ın gruba dahil olmasıyla başladı.Sahilden kaynarcaya kadar cok keyifli sohbetli ufak tefek nabız yoklarcasına bir tempoda gecti.Sonra klasık sabıha tırmanışı 40'la düzlükler 44 oldu dderken kurtköy arkasında TEM paralelinden sonra tuzla inişi başladı ve asıl olayın geçmişi anımsatmasıda diyebilirim.Sonrası malum dönüş kaynarca bostancı seferi ki kafadan rüzgara rağmen çok keyifliydi.Aslında tam anlamıyla yine Takım Zamana Karşı koşuldu.Herkes görevini mükemmel yaptı kalem gibi tek çizgi kullandık,deryer konumları çok düzgündü değişimler kalem gibiydi aslında bize yakışanda buydu:in: :in: :in:
aslında yapılması zorşeyler değil ama malesef insanlarımız ya okumaktan sıkılıyor ve ya daha kötüsü okusabile amansende diyor.Okumak isteyen olursa bisiklet püflerinde makara cevirme ve yol konsantrasyonuna bakabilir
Çok güzel ve keyifli antremanlar başlıyor demekki, belliki herkes bomba gibi, şileler, polonezler , Trenin dibinden bir yakalasam yeter bana, görüşmek üzere
resimlere baktım istanbul yol grubunu tekrar kutlarım ...
bu arada muhanmede çok teşekkür ederim bisiklet 10 kiloya düşünce artı rubena yol tekeri takınca müthiş bir fark oldu bisiklette
bu gün garipçe turunda iki kişi garipçe sapağına kadar sarıyerden olan 10 km lik mesafeyi rampaları 11 ile ve düz yolda 47 i gördük inanamadım arkadaşın tam arkasından yarım teker farkla ona yapıştım rüzgar önden 20 km ile esiyordu bu şekilde yapışık kardeşler gibi gittik valla muhanmed sonunda senin o dükkandaki yolu galba kapacağım bende geleceğim sizlede yok yok ben gene bu bisikleti modifiye edeyim ...
lastik dönüşte patladı ve çıkarma tekniğini çözdümde arkadaş sayesinde takma tekniğinide arkadaş sayesinde öğrendik çok zorlandık ama ne yapalım gülü seven dikenine katlanır bu rubena yol tekerleri neymiş yahu
boşu boşuna hammallık yaptık kalın tekerlerle ....
hafta dediğin geçip gidiyor, geldik perşembeye...
ne oldu polonez yapılacak mı? daha konsantre olacağız, vitamin alacağız ohooo...
yoksa son karar antrenman sabahına mı kaldı? c.tesi yapılırsa bana uygundur, pazar şehir dışındayım...
O yolda 147 km boyunca 28,5 ortalama bana fazla geldi . Forumda binlerce siz büyüklerini örnek alan gençler var . Birde kamyon arkasında 218 km yle giderken fotoğraf çektirmişsiniz . Pes diyorum .
Bir dahaki turunuzda lütfen km saatinin arkalı önlü fotoğrafını koyarsanız çok daha inandırıcı olucak ...
@Tolga Gürgün
sevgili Tolga
o yollarda yıllardım binerim, 35 km/h altına inmedim, bende bisiklete ilk başladığım yıllarda 28-29 ancak yapabiliyordum, normal olarak gördüm ben, yalnız takım arabasına yakın çalışılan yerler var diye düşünüyorum, km saati konusunda hem fikiriz
ustacım nabız 218... yanlış anlaşılmasın. fotoğrafın çekildiği an kamyon arkasına geçmiş ömerli göbekten sonraki rampayı tırmanıyordu, ancak kamyon yavaş gittiğinden sollayıp kamyonu rüzgarına aldı, tepeye kadar çekti... fotoğraf makinasının hızı yetişemediğinden o sahneyi çekemedik, ama ben şahidim...