Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Tolga abi araştırdığıma göre 24 hr yarışlarda ortalama 45dk-1saat arası sürücülerin molası oluyormuş toplamda. Yani 23 saat sürüş sanırım 600 km yi deviririz. (25-30 km/h aralığında ;) )

Scudo
@Tolga Gürgün
abi benim programımda şuan böyle bir antrenman programı yok, chris ne derse onu uyguluyorum biliyorsun, ayrıca sponsorlarımdan izin almadan yola çıkamadığımı bilirsin, o yüzden size katılamıyorum, birde o gün zaten UCİ dan gelecekler doping testi için:D :D

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
@hornet

Yasin ' cim ,

Haklısın . Sürücü sayısını arttırabilirsek işimiz dahada kolay olucak . Baksana kimseden ses seda yok . :) Kaldık gene başlık başına ....:D

Selamlar ,
Tolga Gürgün

@hornet

Ne zaman yapılcağına bağlı canım hafta sonu çalıştığım için net tarih olmadan bir şey diyemem... : ))

Biz yarın yine sıcak ve nemden etkilenmemek için Bostancı vapur iskelesinden 6:30 hareketle Formula 1 turu yapacağız.
Daha erken ve serin bir tur arayışında olan arkadaşları bekleriz.

@rower mert

Artslik yapmayın ya şunlara bak kimsede ses seda yokmuş 17 saati aşan macera yarışında yarıştım ben deli mi ne ve bisiklete ters gelen yarısını koşarak kürek çekerek tamamladım sinir etmeyin insanı ben hayatımın %100'nü bisiklet olsun isterim ama her şey bisiklet üzerine kurulamıyor türkiyede.

@selimcanBeni ekle ok dir.:in:

Bekar arkadasların normalde tam destek vermesi gerekiyordu aslında evlenınce ne yapacaklar bileemem

Samimi olarak söylemek gerekirse şu anda arabam olmadığından dolayı ancak Can la desteğe yardımcı olabilmek adına ama arabam olsaydı elimden geldiğince tam saatini vermiyorum ama baya uzun bir zaman olabilir takım arabası desteği verebilmek isterdim:in:

Hornet hedef güzel :in:

• Beğen
@STORMER

Abi araba problem olmaz benim arabayı getiririm ben.

Yasinim sen niye üstüne alındın ki :) Mert senden bahsetmiyor...

• Beğen
@STORMER

Bu arada yarınki programınızı öğrendim bari herekede falan bırakın arabaları :D :D

@ysnymn

Yasin sözüm sana değildi genel konuştum benim kastım koskoca İstanbul dan on tane yol bisikletçisi
çıkartamıyoruz kendine güvenip bize katılıcak :(

@STORMER

zanım benim e olu tıranış işi?
seni aradım,gün içi,kapalıiyi?

bu arada,halilim ve musti ye geçmiş olsun

kask takmayı unutmayın,takmayanları uyarın,uymayanları unutun,
çünkü,,,,!!!

• Beğen
Tepkiler: Alp Aslan
@hornet:D :D :D ne zaman gitmişler Yasin ciğim, telyakar kardeşlerin küçüğü fotoşop cudur ayrıca, ne kadarda çıkmışlar

• Beğen
Tepkiler: hız
Arkadaşlar

Kartepe ilk denememde gruptaki tüm arkadaşlara teşekkürler

Necmi abimiz , Hakan T. , Dr.Şevketimiz , Mustimiz ve Andre ile güzel bir
zirve yaptık

8km ısınma turundan sonra başlayan tırmanışta önden Hakan T. , Mustafa ve Andre koptular ilk 7 kmde nabzım bir türlü oturmadı ama 9.kmde düzene girdi 11 kmdeki park girişinden mataraya suyu tamamladım ve 1 saat 42dk.da
Kartepe Otel'e vardım benden tam 10 dk önce de ilk üçlü bitirmiş..
15 dk sonra da Necmi abi ile Şevketimiz geldiler
İniş çıkıştan daha heyecanlı oldu :)) max. 74 km yi gördüm

Nice tırmanışlarımıza

Geri