Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Scudo
@Ahmet Gökdere1:02:28 Ahmet abi merak edersin diye ben söyliyim dedimde :D :D :D
Bu arada vites combinasyonunda oynama yapmadım:D Hani bazı prolar compac mıydı neydi kullanıyorlarya ondan değil yani:D :D :D

Ogün aramızda olan arkadaşlar meclisden dışarıdır:D :D :in:

Bu arada lütfen artık bana kartepe geyiği yapmayın lütfen reca edeceğim lutfen lutfen:D :D :D

@STORMERHakan cığım aldığım duyumlara göre kartepe de kartopu oynamışsınız, kuzu yaylasında kuzu çevirmişsiniz, gidiş-dönüşte rüzgara karşı makaraya alınmışsınız:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: STORMER
@hızDoktor ben sana msn den yollıyım ben buraya eklıyemıyorum:in:

@Ahmet GökdereEeeeeee Evet doğrudur :in: Parkur beklenenden erken bıttığinden dolayı çevredeki etkinliklerle vakit gecirmeye gayretettik.:D Malum erken dönmek bir takım şaibeli sorularla karşılaşmak pek hoş olmazdı:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@STORMER
Hakan cığım duyduğuma göre kamyon arkasını yanlış anlamış kamyonun arkasında gitmişsiniz:D :D :D :D

@Ahmet Gökdere:D :D :D Varya sırf senin dilinden kurtulmak için çıktım yaws:D :D :D

Bu arada kamyon hikayesini kedi ve ciğer hikayesi kokuları alıyorum sanki:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@STORMER
Hakan cığım sana yakışanı yapmışsın, grubuda tebrik ediyorum, şimdi sırada uludağ var güveniyorum size:D

• Beğen
Tepkiler: hız
@STORMER

dedik ya Vueltya hazırlanıyorum Granada 'da kamptayız tur sonu İstanbulda biraz vakit geçiricem takılırız her türlü ::::))))

@Hasip ÇehreVuelta kampı için hala granadada isen işin zor derim vueltada süpürgeye kalırsan erken bekleriz istanbula her türlü bineriz:in:

• Beğen
@Mustafa İçdağToplamda kaç ceviriceksiniz?Sahilden mi yoksa bağlarbaşındanmı gidiceksiniz?:in:

• Beğen
@Mustafa İçdağ

evet bencede zamanı gelmiştuuur;)

ey ahali,duyduk duymadık demeyin,bu pazar şile turu yapacağız,:in:

kendine gövenenleri bekleriz,profların bilgisine,

gidiş dönüş:140-185 km

kask takmayı unutayalım lütfen:Skull-175

bu arada,halil kardeşime ve mustafaya çok geçmiş olsun:cool:

hareket saati:07.30
çıkış mekanı:cadde bisiklet önü-bostancı
yol:sahilden,sabiha,f 1 yanından direk yeşilvadi,ve dönüş