Scudo Sports

İstanbul Teknik Üniversitesi

arkadaşlar ben 2008 girişliyim ve okulda yol bisiklet takımı warmı öğrenmek istiyorum 4 senedir düzenli bisiklet kullanıyorum lisansımda war bilgilendirirseniz sewinirim.

Scudo
Yaz tatili bitiyor, güz dönemi başlıyor; mezuniyetten önceki son dönemde
birlikte olduğum arkadaşlardan çoğu mezun oldu.
itubisiklet mail grubunda spam mailler harici mesaj göremez olduk;
uzun süren bu sessizlik dönemini bir şekilde delmek istedim.

Yüksek Lisans sebebiyle yeniden döndüğüm İTÜ'de bisikletsever arkadaşlarla görüşmek,
beraber gölet çevresinde turlayıp, Belgrad'a geziler yapmak güzel olacak.

İki hafta kadar önce forum vasıtasıyla Geotech Life satın aldım, artık bisikletim var.
Son mesajımdan beri ses seda çıkmadı kimseden, artık tamamen hazır olduğumu
belirterek bir ses vereyim dedim.

madem öyle bend ilk mesajımı buraya yazayım.
bende 2008 girişliyim. okulun bi ara bisiklet kulubü vardı ne oldu ?

bende tur konusunda hevesliyim. ama evimle okul arası 20-22 km :)

Selamlar,bakıyorum da epey itülü varmış, ben de 2007giriş/denizcilik fak. umarım en kısa ve uygun zamanda( vizeler gelsin, geçsin, hapşurmalar son bulsun) anadolu yakasında turlara katılır pekişiriz. Herkese iyi akşamlar.

İTÜ Taşkışla Entas Mezunu sayılırım,
3 senedir yarı pro bisiklete biniyorum
40'dan fazla yarışa katıldım
Bisiklete binen İTÜ'lü var da yarışlara katılan bir İTÜ'lü görmüyorum
Bol pedallı günler...

@yunusoymak
bugun kampüs içersinde(ayazağayı kastediyorum) gördügüm toplam bisiklet sayısı 10u geçmez, ki onlarında 5 6 tanesi zaten girişin orda yatanlar. keşke daha çok bisikletli olsa okulda.

vizelerden sonra görüşme fikrinide can-ı gönülden destekliyorum :D

arkadaşlar, geçen sene o kadar uğraştım, bir türlü sizi ikna edemedim. 18 martta hepimiz abidelerin oradaydık ama kimimiz 15 ya da 17 martta, kimi 20, kimi 22 martta o bölgeye bisikletleriyle vardı...

bu sene böyle olmasın, bu haftasonu buluşup toplantı yapalım diyorum?
MARMARA ÜNİ. BİS. KLB.

Kampüsler arası bisiklet turuna ne dersiniz? Ayazağa-Maçka-taşkışla-Gümüşsuyu şeklinde olabilir.

şöyle yapalım, kulübüm ve bölgeyi bilen bir bisikletsever olarak, sizi 30 unda yapılacak critical mass etkinliğine davet ediyorum.

sizi 4.40 gibi kadıköy vapur iskelesinde karşılayacak ve 5 de başlayan critical mass e kadar rehberlik edeceğim...

benzer bir uygulamayı geçen sene kocaeli üniv. öğrencisi baki arkadaşıma yapmıştım.

* bir de sorum var,
istanbulda daha başka universite bisiklet kulübü var mı ? var ise onlarla da irtibata geçelim, critical mass e hep birlikte katılalım diyorum?

www.criticalmasisanbul.org

@VolkanÖzcan

iyi demişsinde, ben bağcılarda oturuyorum :D okula gelmem 25 km, sonra taksim, bide taksimden dönüş. ben kaldıramam büyük ihtimalle

Anladım yunus. Yorucu olabilir.

Niye itüde böyle bir klüp yok yahu? En bilinmeyen sporların bile klübü varken..

ben var diye biliyorum, ama daha rastlaşmak kısmet olmadı :D
ilanını görmüştüm "amatör ya da profesyonel bisikletçi aranıyor" diye. geçen sene pek ilgilenmiyodum bisiklet işiyle. bu senede o ilanı bekliyorum doğrusu

@VolkanÖzcan

Vallahi çok kafa olur ama hatırlatmadan edemeyeceğim madem kampüsler dedin o zaman tuzlaya da uğramak gerekecek:D eh o zamanda epey bir yol mu ne var:)

arkadaşlar, ben araya parazit gibi girmiş oluyorum ama :) ,

bu 18 mart şehitleri anma günü kapsamında, istanbuldan katılan tüm bisikletçiler toplu hareket etsin, hepbirlikte pedallayalım, birlkte gidelim, birlikte bayrak açalım diyorum. zira önemli olan o gün, okul bayrağını açmak değil, kırmızı beyaz türk bayrağını açmak, bisikletliler olarak çoğunluk yaratabilmek ??

konuyla ilgili fikri olan, eklemek istediğiniz bi şey var mı?

@SametAksuoğlu

Birlikte hareket etmek bitabi en mantıklı olanı ve bu birlikletik üstelik bisikletçilerden doğucaksa daha bir anlamlı ve dikkat çekici olur fakat ben ne zaman hareket edileceğini tam olarak ne yapılacağını bilmiyorum, herhangi bir link varsa sevinirim.

Merhaba akadaşlar ben de İTÜ' lüyüm kimya müh. Ben de kampüste bisikletle ilgili aktif bir klüp olmamasından şikayetçiyim, her hangi bir aktiviteden haberdar olan var mı?

Geri