Bisiklet sevdalısı olmak için illa öğrenci mi olmak gerekiyor?
Bende sevdalıyım Denizcilik Fakültesi bilgi işlem sorumlusuyum 3 senedir yarı profesyonel bisiklete biniyorum Küçükyalı Tandem bisiklet gurubu ile hemen hemen hergun uzak yakın demeden yağmur çamur demeden turlara çıkıyoruz. Denizcilik Fakültesinden birileri varsa bilgi işlem odasında beni bulsun dahili 1283
Selamlar, bende yakında aranızda olucam şu an bisiklet beğenme/seçme/alma aşamasındayım bunları atlatıp birazda form tuttuktan sonra mümkün olduğunca katılıcam turlarınıza
hatta vadide kalan varsa aranızda bisikleti aldıktan sonra günlük ufak turlarda atabiliriz
Formun başında globeriders in tema vakfı projesinden çok etkilendim.
nasıl destekleyebilrim.
bu projenin son durumu ile ilgili bilgisi olan var mı?
ayrıca İTÜ Mezunu olmak şart mı Marmara kuurtarmaz mı?
bahar gelince bizim başlık kış uykusundan uyandı. hoşgeldiniz arkadşlar. benim yeni bi bisiklet alma planım arapsaçına döndüğü için geçen haftaki ada turuna katılamadım. yakında bisikletim ve ben yeni turlar organize edip bir araya gelmek için hazır olacağız. görüşmek üzere
yarın 1 mayıs cumartesi saat 10 30 da istinye de buluşup belgrad ormanı turu düzenleyeceğiz gelmek isteyen arkadaşları (hangi üniversite olduğu önemli değil hatta üniversite olması bile önemli değil) bekleriz
Selam ITU, foruma yeni katildim. 92 girisli Kimya Muhendislisi Ayazaga Kampusunden. kaca mezun oldugumu hatirlamiyorum 98 galiba
LEvent te oturuyorum. Sahilde, belgrad da ve organizasyon oldugunda sehir disinda biniyorum.
Gorusmek uzere