Scudo Sports

İstanbul Teknik Üniversitesi

@yusuf ekin

Vallahi ben sefakoyden Beşiktaşa gidicem ordan vapurla ya da motorla karşıya geçiçem orda grupla buluşup beraber pedallicaz:) maçkada antreman yapıyosan şanlısın boğaz yanı başında bende mecidiyeköyde otururken çok sürdüm oralarda çok keyifli oluyor:))

@ugur buyukakman

trek 3700 kırmızı beyaz :D kimlik gibi oldu valla bulmak sorun olmicak

• Beğen
Tepkiler: ugur buyukakman
Scudo
İTü'lü olarak hergün Güneşli-Üsküdar yapıyorum;)

Cümleten merhabalar;)

İtÜ'lÜnÜn ArkadaŞi Olmak Ayri Bİr Zevkdİr:))

• Beğen
Tepkiler: yunusoymak
selamlar
cem ben.
itü fizik müh 2. sınıf tayım.
tuzla-caddebostan sahildeyim çoğunlukla.

İ.T.Ü topiği ölü resmen ya:(
Ne yapsak ta canlandırsak?
Bir şekilde Kampüslere çıkarma yapıp bisikletli dostlarımızı toparlamak lazım.
Mezun olmasam bisiklete atladığım gibi kampüs kampüs gezerdim ama işe güce bir kere dalınca koptuk okuldan.

@Ozan Güven

Geçen sene bu mesajlar dönmüştü... Sonra forumdan okuyup gelen 3-5 arkadaş ile kısa bir ada turu yapmışık ondan sonra da gerisini getiremiştik... İlk mesajdan başlayarak okursak ne kadar foss oldugumuz çıkar ortaya :D

Hadi bi ümit ortaya bi fikir atalım bakalım kaç kişi gelirim diyor...

@sado

(link) de pek aktif değil.

Organizasyon duyurularının yapıldığı konuları takip edelim, hepimize uygun bir organizasyona katılırız.

Mesela, herkese uyuyorsa bu pazar olan etkinliklerden birini seçelim ve birlikte katılalım.

- Belgrad off-Road var (İTÜ'lü olarak Maslak'tan geçerek gidebiliriz)
- Bir de rampacıların Anadolu yakasında bir antremanı olacak.

merhaba arkadaşlar ,

madem konusu açıldı , konuşmak lazım

itü bisiklet klübünün neden kurulduğunu anlamış değilim.

sene içerisinde bi toplantı yaptık, malesef bisiklet kulübünden bir kişi bile katılmadı. toplam 10 kişiydik. bu kişiler arasından da en aktif olandan geriye doğru : burak , arif , ben, berkay , ali güven, serdar dı. kendi aramızda bi kaç tur düzenledik.

bisiklet şenliğine katılmak istedik ve herkese haber verdik. yahoo grubuna mail attık, bir tek cevap gelmedi. gelemeyeceklerini söylemek için bile geri dönmediler.

20 bin kişilik üniversitede bisikletle ilgilenen kaç kişiyiz ki zaten. çevremde bisikletle ilgili bi fısıltı bile duysam kulak kabartıyorum, anlamaya , yol göztermeye , paylaşmaya çalışıyorum.

klüp kurmanın kolay olmadığını biliyorum, bi öğretim görevlisi danışmanlığında bi dünya bürokratik işlem sonucunda kuruluyor klüp.

bu kadar sıkıntıya giren , belli ki bisikleti gerçekten seven itü bisiklet klübü kurucuları ve üyeleri,gönderdiğimiz maillere nasıl bu kadar tepkisiz kalıyorlar anlamıyorum.

hal böyle olunca, bizimde toplu hareket etmeye pek hevesimiz kalmadı açıkçası. insanları biraraya toplamak gerçekten çok zor.

özellikle 'sado' ya yönelik yazdım bu son yazdıklarım. itü de bisiklet kullanan kişi sayısı sandığımızdan fazla olabilir fakat sizin kudret abiyle yaptığınız tarzdaki turlara katılacak arkadaş bulmak zor.

umarım hevesiniz kırılmaz.

saygılar.

• Beğen
Tepkiler: sado
@mahmut aslan

o kadar isyan etmişsin ki şaşırdım... oysa siz giderken biz geliyorduk... ben de seni hiçbir yerde görmedim...

@tuncdemir

hiç tanımadığım birisinin böyle aptalca bişey yazması beni sinirlendirdi. benim fikirlerimi eleştireceksen düzgün bi üslup kullan!

@mahmut aslan

Yok arkadaşım hevesimiz kırılmaz merak etme
Umarım itü'lü bisikletçilerin sayısı gün geçtikçe artar.

• Beğen
Tepkiler: mahmut aslan
@mahmut aslan

Seninle aynı konudan ben de rahatsızım kardeşim! Sen de beni hiç tanımazsın ama beni de ilgilendiren 10-15 satır eleştiri yazmışsın... Benim yazdığımı bir de senin yazdıklarını oku bakalım, kimin yazdıkları hiç tanımadığı birisine hitap etmek için uygundur...

Neyse okulda görüşür, çözeriz bunu nede olsa...

@mahmut aslan

Senin uslubunun da güzelliği gözden kaçmıyor gerçekten, bazı konulara zamanında emek vermiş insanları mümkünse yüzyüzeyken ' düzgün bir uslupla eleştir bence , ünlemle falan değil de kibarca.

Not:Umarım kluple gerçekten ilgilenebilcek, ne olduğunu bilen birileri ortaya çıkarda güzel organizasyonlarda ilgili herkesle buluşuruz.

istanbul teknik üniversitesinin bisiklet grubuna başarılar dilerim organizasyonlarınızı dört gözle bekliyorum darub olarak tam destek vereceğimizden hiç şüpheniz olmasın dostlarım
üniversite nerde ben ordayım

şu konuya açıklık getireyim ,

tuncdemir ve ozan güven benim bisiklet klübü hakkında yaptığım eleştriye bi cevap verdinizmi?

benim yazdıklarım oldukça basit. bisiklet klübünün sadece kağıt üzerinde var olduğunu söyledim.cevap olarak tunc demirin yazdığı bu :

o kadar isyan etmişsin ki şaşırdım... oysa siz giderken biz geliyorduk... ben de seni hiçbir yerde görmedim...

sanırım ben giderken siz geliyor olduğunuz için şöyle düzgün bi kaç cümle yazma zahmetine girmemişsiniz.

lafı fazla dolandırmaya gerek yok , söyledğim sözlerin arkasındayım . üslubum ve yazdıklarım gayet yerinde . konuşmak istiyorsanız buyrun : 0 532 497 88 67

Geri