merhaba arkadaşlar ,
madem konusu açıldı , konuşmak lazım
itü bisiklet klübünün neden kurulduğunu anlamış değilim.
sene içerisinde bi toplantı yaptık, malesef bisiklet kulübünden bir kişi bile katılmadı. toplam 10 kişiydik. bu kişiler arasından da en aktif olandan geriye doğru : burak , arif , ben, berkay , ali güven, serdar dı. kendi aramızda bi kaç tur düzenledik.
bisiklet şenliğine katılmak istedik ve herkese haber verdik. yahoo grubuna mail attık, bir tek cevap gelmedi. gelemeyeceklerini söylemek için bile geri dönmediler.
20 bin kişilik üniversitede bisikletle ilgilenen kaç kişiyiz ki zaten. çevremde bisikletle ilgili bi fısıltı bile duysam kulak kabartıyorum, anlamaya , yol göztermeye , paylaşmaya çalışıyorum.
klüp kurmanın kolay olmadığını biliyorum, bi öğretim görevlisi danışmanlığında bi dünya bürokratik işlem sonucunda kuruluyor klüp.
bu kadar sıkıntıya giren , belli ki bisikleti gerçekten seven itü bisiklet klübü kurucuları ve üyeleri,gönderdiğimiz maillere nasıl bu kadar tepkisiz kalıyorlar anlamıyorum.
hal böyle olunca, bizimde toplu hareket etmeye pek hevesimiz kalmadı açıkçası. insanları biraraya toplamak gerçekten çok zor.
özellikle 'sado' ya yönelik yazdım bu son yazdıklarım. itü de bisiklet kullanan kişi sayısı sandığımızdan fazla olabilir fakat sizin kudret abiyle yaptığınız tarzdaki turlara katılacak arkadaş bulmak zor.
umarım hevesiniz kırılmaz.
saygılar.