Scudo Sports

İstanbul boğazında bisikletle işe gitmek..

Özcan,
14 dakika ve 4.5 km.lik bir bisiklet yolculuğuna ne kadar çok yazı ve resim sıkıştırmışsın. Bizim 90, 100 km.lik günlük turlarımız bu kadar çok yer tutmuyor
Şaka bir yana bisikletle işe gidiş fikri güzeldi umarım buna cesaret edenlerin sayısı hızla çoğalır. Ayrıca boğazın güzelliklerini sergilemen bisiklet severlerin doğa ve tabiat güzelliklerine olan ilgi ve sevgisinin örneği olmuş.
A.Bülent Yamaner

Scudo
harıka anlatmıssın Özcan... Cok ozledım fotograf cekmeyı ve bısıkletımı kullanmayı... ;)

Dilerim vakit/fırsat bulup en kısa zamanda bisiklet ve fotoğraf sevgine geri dönersin Önder.. Sevdiklerinden ve sevdiğin hobilerinden fazla uzaklaşmaman dileklerimle..

Beğendiğine sevindim Bülent abi.. Eeee ne yaparsın biz çalışıyoruz, senin gibi emekli olduğumuzda dilerim bize de 90, 100km.lik geziler daha sık kısmet olur..

Selam Cenap, bu arkadaş süper.. Geçen Cuma tanıştık zaten :D number one bir genç.. Dilerim beraber pedal basma şansını da sen Eskişehir'e dönmeden yakalayabiliriz.. SPD pedal ve ayakkabılara iyi bak :D en azından Murat'a ulaşıncaya kadar.. :) :) :) :) :)

Sevgili Özcan
seninle biz 90 - 100 km'lik mesafeleri berabercede yaptık. Umarım sen emekli olmadan daha bir çok kereler'de yaparız.
A.Bülent Yamaner

• Beğen
Tepkiler: Özcanak
Nefis fotoğraflar... bende,dijital bir makina edinme hevesi yaratdı desem yalan olmaz...:)
Özellikle çay bardağından boğaz manzaralı resme bayıldım...:)

Sevgili Özcan böyle yaratıcı çalışmalarının devamını bekliyoruz...

Vapurla işe giden insanlara hep imrenmişimdir...:rolleyes:

sağol mazhar, fotoları cep telefonu ile çektim, marka model burada yazmak ayıp kaçar. sadece 2.0 megapixel olduğunu belirteyim. 1632*1224 çözünürlükte çektim, beğendiğin varsa orjinalini .jpg formatında email yapabilirim..

Senin mesajını okuyunca ilerisi için bende de dijital bir makine edinme hevesi yarattı desem.. inan benimki de yalan olmaz..:rolleyes:

Cenap'ın da yazmış olduğu gibi; zamanın herhangi bir yerinde görüşmek üzere..

Sevgili Özcan. Gerçekten kaliteli fotoğraflar çekmişsin telefonla. Ben dijital makine kullanıyorum, sen ona yakın fotolar çekmişsin. Makine taşımana bile gerek yok.:) Fotoğrafların çok güzel. Sevgiler...

Seninkiler kadar olmasada, beğenilmesi mutlu etti.. Bakarsın bir gün beraber bir gezi yapar ve fotoğrafçılığımızı da paylaşırız.. Herşey gönlünce olsun Serkan, Erzincan'a selamlar..

• Beğen
Tepkiler: Serkan Taşdelen
Sevgili Özcan,gerçi üzerinden epey vakit geçmiş ama dolaşırken buldum bu başlığı ve resimlere baktıktan sonrada merakını çeken sorulara cevap vermek istedim.
1-O tepesinde arapça bir şeyler yazan bina Bebekte'ki Mısır Konsolosluğu.
2-'Bir tanede bundan almak lazım' dediğin resimdeki büyük yat ulu önderimiz Atatürk'e ait olan meşhur 'Savarona' yatı.
3-Tamamen yanmış olan binada Ortaköy'de bulunan ve benimde okulum olan Gazi Osman Paşa Ortaokulu(yalısı).Burası malesef yandı(yakıldı!).Şuan otopark olarak kullanılıyor bahçesi.

Çay bardağının gözüktüğü ve vapurun martı klavuzluğunda iskeleye yaklaştığı resimlere bayıldım.Hani İstanbul nasıl bir şehir diye soran bir yabancıya tereddüt etmeden gösterilebilinecek iki enstantane bence.

ya özcan kardeş sana imreniyorum ne güzel işe vapurla gidip geliyorsun heleki o cay bardağı arkasında yağmurlu bir boğaz manzarası bayıldım gercek istanbul hayatı diye ben buna derim kendine iyi bak

Merhaba Ahmet, güzel bilgiler için çok teşekkürler. Sayende, Beşiktaş ve çevresi hakkında her fırsatta bilgi sahibi oluyoruz :)

İlker kardeş, her zaman fırsat olmasada zaman zaman kısmet oluyor bu zevk. Sen de kendine iyi bak :)

özcan senle tura gitmeden önce polenez köy yapalım hem antreman olur senin icin nedersin telimi bırakayım musait bir zamanda turu gercekleştiririz
05364928372

yarın sabah 8.35 ile Haydarpaşa'dan Doğu Ekspresine biniyorum İlker. Artık kısmetse dönünce yaparız gezimizi. 29 Temmuz - 13 Ağustos tarihlerinde Karadeniz ve Doğu Anadolu bisiklet turunda olacağım. Hakkınızı helal edin forumcular.. Benden yana helal olsun

benim için bir zevkti, sizdende benzer enstantaneleri forum ortamında görmek isteriz :D

Oyy oyy yolunuz açık olsun abilerim. Dört gözle bekleyen birinin olduğunu unutmayın. Allah yolunuzu açık etsin. Hayırlısıyla gidin gelin.

Sevgiler...

• Beğen
Tepkiler: Özcanak
valla iii gezinti yaptık sayende...boğazı gezmemiz gerekmedi.ellerine sağlık

Özcan, slm.

yukardaki resimde şehirhatları vapuru, sanki kendisine tahsis edilmiş çok özel bir havuzda gururla gezinen güzel bir kuğuyu andırıyor. Martının bile yeri çok özenli.. vapurdan çıkan duman da, onun canlılığını pekiştiriyor. vs. vs. vs. yani bence mükemmmm..mel.

Diğer resimlerinde çok güzel ama, yukardaki resmini herşeyiyle daha çok beğendiğim için masaüstü resmim olarak kullanıyorum. Haberin olsun. Teşekkürler.

ehehehhehe
şimdi aklıma geldi
o tren elbette Eskişehir'den geçecek :D
istasyonda görüşürüz...

edit:
özcan'ın mesaisi ile ilgili aksaklıktan dolayı treni kaçırmış, otobüsle ankaraya gidip ankarada treni yakalamaya çalışacak.

abi senin işe gidip gelmen tatil yapmak kadar eglenceli walla.. çok kıskandım benim çalışdıgım yerde beşiktaşda fatihde oturuyorum iş cıkışı eve dönüş 1 saati buluyor beşiktaş trafigi nalet olsun :(:( :)

http://www.upload.bisikletforum.com/uploads/6db78f821c.jpg

Bu yat bir zamanlar Atatürk'ün kullandığı Savarona yatı...
Daha sonraları orduda kullanılan bu yat bır yangın sonrası büyük ölçü de yanınca çürümeye bırakılmış fakat daha sonra özel bir sahıs tarafından kiralanarak bakıma alınmış ve tekrar kullanılmaya başlanmıştır. 2000 yıllarına kadar dünyanın en büyük yatı olma ünvanınıda korumuştur. (en son 3. sıradaydı galiba) Günümüzde çeşitli davetler ve organizasyonlar veya geziler için kiralanmaktadır.
Gereksiz bır bilgi oldu ama buda burada yer alsın :)

Geri