Scudo Sports

İstanbul BF, Ankara BF ile tanışmaya ve birlikte pedallamaya geliyor (28 Nisan 2018)

Scudo
@Taze Fasulye
Dileklerin için çok teşekkür ederim. Sol pedalımı sizler için basacağım;)

Haftasonu deli kalabalık oluyor, onuda gözardı etmeyin :D

• Beğen
Tepkiler: NEVRES KME
@Dr.Oğuzhan
Çok sevindim. Bisikletlemi geliyorsunuz?

@Dr.Oğuzhan
Harikaaaa:) görüşmek dileğiyle

evettt kaldı 3 gün :)

Günaydın Arkadaşlar :)

Kaldı 2:)

Programında değişiklik olupta katılabilecek olan arkadaş var mı?

Merhabalar,

Programı tekrar hatırlatmak istedim.

Buluşma günü 28 Nisan 2018 Cumartesi
Yer: Aşti yakını- Anadolu Hotels Downtown
Saat: 12.00 Buluşma-sohbet
13.00 Otelden hareket bisikletlerle.
istikamet EYMİR GÖLÜ

Görüşmek dileğiyle..

İşle ilgili yoğunluktan ve yakınımın sağlık sorunları nedeniyle konuyla çok fazla ilgilenemedim. Kiralama konusunda bilgim yok ancak Bosna Hersek caddesindeki Delta Bisiklet şubesinde kiralama mümkünse Aşti'ye olan muazzam yakınlığı nedeniyle en uygun şube orası olacaktır. Katılanların kondisyonlarını bilmiyorum ama genele hitap etmek maksatsa TRT yokuşundan inip, diğer güzergahtan geri dönmek mantıklı. Tur dönüşü için, iş,etüt, dershane vs çıkışı buluşmaya gelmek isteyenler olabilir. Bu sebeple akşam için de bir buluşma saati ve noktası ayarlanmasında fayda var gibi. Şimdiden kalabalık, keyifli ve kazasız bir tur olmasını diliyorum. Görüşmek üzere...

• Beğen
@Halil EROĞLU

İlgine teşekkür ederim Halil. Hastana da şimdiden acil şifalar diliyorum. Bu akşam bisikletimle yola çıkacaksamda, karşılaşabileceğim herhangi bir olumsuzlukta Delta nın bilgileri mevcut.
Kondisyon konusuna gelince, ben de yeni yeni ehh işte günde 50 km yapabilecek duruma geldim. Buna da şükrediyorum. Zaten yeni arkadaşlarla tanışıp, farklı bir rotada pedallamak ve keyifli bir gün geçirmek amaç. TRT yokuşu deyince, bir arkadaş çok dik diye yorum yapmıştı. Aklım karıştı biraz. Fakat denemek isterim.
TRT yokuşundan inip, diğer güzergahtan dönmek uygundur benim için. En güzeli yolu bilmiyorum. İnşallah katılım olurda birlikte yol alırız. :)

Tur dönüşünde sohbet için gelmeyi arzu eden arkadaşlar için
Yer: Anadolu Hotels Downtown
Saat: 19:00
buluşma uygundur.

Görüşmek dileğiyle.

Bende yeniyim daha yeni başladım. Kondisyonum çok iyi değil sanırım. Gelmek istiyorum ama size ayak bağıda olmak istemiyorum açıkçası.

• Beğen
@Devilsbutcher

Devilsbutcer, ayak bağı olmak ta ne demek. Benim durumum sizinkinden daha zor. Merak etmeyiniz. Eğlene eğlene, dinlene dinlene gideriz. Eymir de de uzun soluklanacağız nasılsa. Bence sorun yok.
Hatta isterseniz yokuşta inmeyiz. TRT gibi.
Düz ana yoldan , usuldan gideriz.
Şimdiden hoşgeldiniz ;)

Yarın görüşmek dileğiyle;)

Arkadaşlar,

Bisikletiyle katılmak isteyenler, lütfen saat 13.00 de çıkış yapacak şekilde zamanınızı planlayınız.
Bisikleti ile eşlik edecek kimse olmaz ise ben de tek başıma o rotayı gidemem, bilginize. Limonata, çay içerek bisiklet rotalarımızı, organizasyonları sohbetleriz :)

Bir de şu seçenek olabilir.
Buluşma noktasına gelenler,bisikletle gitmek konusunda tereddüt ederlerse, hep beraber araç ile Eymir Gölüne gidip, orada kiralarız ;)
Yarın saat 12.00 de buluşmak dileğiyle.

• Beğen
Tepkiler: erendiz çetiner
Aaaa... bazen yaşam isteklerimizin dışında şeyler dayatıyor bize.. :(
Dün akşamki gelişmelerden sonra gelemeyeceğim belli olunca yazamadım.. bir umutla, belki bir güzellik gerçekleşir de giderim diye bekledim, olmadı..
Oysa orada olmayı istiyordum gerçekten, üzgünüm...
Gönlünüzce güzel, eğlenceli bir tur olsun, tekerinize taş değmesin..

• Beğen
Ben bisiklet ile Batıkent’ten yola çıkacağım. Buluşma noktası otel 18 km. 12.30 gibi orda olurum herhalde.

• Beğen
@Devilsbutcher
Görüşmek dileğiyle

@Sebahattin Gerceker
Teşekkürler

İstanbul - Ankara yolu yariladim;)

Hoşgeldim Ankara:)

Iki pedaldas gelecegini bilgi verdi. Biri bisikletiyle yolda.
Dilerim haber veremeyen fakat aramiza katilan olur

Turumuz sonlandı. Güzel bir gün gecirdik. Detaylar dinlendikten sonra:))

Pedaldaşlar
6821271ba9e06f54d73706e392f5e925.jpg

P10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Çetin ŞAHİNÖZ
Sevgili dostum, yol yorgunu da olunca günün sonunda bitkin düştüm. Fakat hava cok güzeldi, sohbet, pedallar, başın gerekti anlıyacağın.
Dinlenince yazacam bu guzel günü biraz daha detayli.
Ankaradan sevgi, selam

Tekrar teşekkürler

P10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Devilsbutcher
Geri