Scudo Sports

İstanbul BF, Ankara BF ile tanışmaya ve birlikte pedallamaya geliyor (28 Nisan 2018)

Aşti ye indigimde sabah 4 idi. Otelin yakin olmasi avantaj oldu. Karanlikta yol almak ve oteli bulmak guzel bir deneyim oldu benim için.
Fakat otele 300 mt mesafe kala 5 6 köpek havlamasiyla ne kadar korktuğumu siz düşünün :))
Dağ bayır gezerken isirilmadimda başkent te köpek saldirisina ugrasaydim unutulmaz bir ani olurdu.
Önünden gectigim binanın bahcesindelermis, sonra öğrendim.
608987dadf1230b3844aed9effd1c2d1.jpg

P10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba bisikletseverler,
Ankara buluşmasıni kazasiz, sorunsuz gerceklestirdik. Forumdaşlardan @Dr.Oğuzhan ve @Devilsbutcher Tuncay katildilar.
Tanisma ve sohbet sirasinda aldigimiz kararla Eymir gölünden vazgeçip Göksu Parkina pedalladik. Keyifli bir gün gecirdik.
Ben baska bir şehirde,Farkli bir rotada, yeni arkadaslarla tanisip birlikte pedallamanin mutluluğunu yaşadım
Arkadaslarla cok guzel bir uyum iceridinde turumuzu tamamladik. Dönüşte evine yakinligi nedeniyle ilk @Devilsbutcher vedalasti. Ayrıca a demeden gecemiyecegim, yeni basladim kondisyonum yok diyenden korkmaliyiz:)
Tuncay Batıkent’den otele 18-20km pedallayarak geldi. Oğuzhan ise 8-10km arasi uzakliktaydi.
Her iki arkadasin sozlesmis gibi ayni anda otele gelmeleride hoş oldu.
Tur dönüşü tanisma sohbet icin saat 19.00 demiştik bu nedenle 18.30 da otele vardık. Oğuzhan 'in programi uygun olduğundan yanimda bekledi. Maalesef gelen olmadi. Sağlık olsun.
Konakladığım Anadolu Hotels Downtown çalışanlarına cok tesekkur ederim. Her konuda çok yardimci oldular. AŞTİ terminaline yakinligi nedeniyle (2km)ulasimda da hic zorlanmadim.
Benim icin keyifli bir hafta sonu oldu.
Pedaldaslarima cok cok teşekkür ederim.
Bir baska zamanda ve rotada tekrar bulusmayi diler, sevgilerimi sunarim.
@Halil EROĞLU arkadaşım, hastasindan dolayi katilamadiysada hep iletisimde oldu. Ilgisinden dolayi cok teşekkür ederim.
Forumda konuyla ilgilenen ve mesaj yazan forumdaslara da cok teşekkürler
Sevgi ve saglikla kalin
Nevres

Scudo
Batıkent’ten yola çıkarak Aşti yakınındaki buluşma noktamız olan Anadolu Hotels Downtown a vardığımda @Dr.Oğuzhan da henüz oraya gelmişti. Daha sonra @NEVRES KME hanım bizi karşıladı.

E8FC288F-970B-46B1-AE4B-3DCC54A410FB.jpeg

Hem sodalarımızı içtik hemde kısa bir tanışma yaptık. Ardından göksu parkına gitmek üzere yola çıktık.

13974AE4-AF1A-4428-A1AD-28B441F5A613.jpeg

Göksu’ya vardığımızda park içindeki birkaç turdan sonra bir cafeye oturduk. Öyle çok açıkmışızki pizzaları yedik fakat foto çekinmeyi unutmuştuk. :) Son bir fotodan sonra dönüş yoluna geçtik.

685A8C04-60CA-4AE5-81FA-A1E6DA169606.jpeg

12-13 km lik bir pedal serüveninden sonra Batıkent metro istasyonuna geldik. Benim şehir dışına çıkacak ablamı uğurlamam gerektiğinden @NEVRES KME ve @Dr.Oğuzhan ile vedalaştıktan sonra eve gitmek üzere ayrıldım.

Eve vardığımda böyle iyi pedaldaşlar ile tanışmış olmanın ve güzel zaman geçirmiş olmanın mutluluğu içindeydim. Başka rotalarda tekrar pedallamak dileğiyle.

Ayrıca Göksu içindeki turumuz esnasında gözümüze kestirdiğimiz bir yokuşta yaptığımız yarışda çok zevkliydi. Tahmin edeceğiniz üzere birinci ben oldum :harika: Buarada @NEVRES KME hanımı da çok iyi gördüm. İyileşmiş ve zamanla eski performansına geleceğine hiç şüphe yok.

Güzel sohbeti ve pozitif kişiliğiyle bana da ilham kaynağı oldu. Herşeyiyle çok güzel bir gündü.

Göksu’ya giderken yolu şaşırsam da dönüşte güzel bir rota çizerek hatamı telafi ettim :) Lastik problemim ile ufak bir korku yaşatsam da turumuzu sorunsuz bitirdik.

@Devilsbutcher :) ))
2.ve 3. Yü de yazdaydin bari.
En onemlisi o dik rampayi cikmakti:) ben de kendimi kutladim.
Bir daha bana yeni başladım diyen olursa yutmicam bunu:)

@Halilibrahim
Başkan işe/okula çarşıya pazara markete giderken asfalta inmiyor musun?

Dünkü güzel tur için @Devilsbutcher ve @NEVRES KME a çok teşekkür ediyorum . Çok eğlenceli ve güzel bir tanışma-tur oldu (İstanbul'da ki buluşmayı gördükten sonra Ankara 'da da böyle bir kalabalık olmasını ümit ediyordum :(). Turumuz kazasız bir şekilde tamamladı fakat eve dönüşte hava kararmıştı ve bisiklette aydınlatma yoktu bende kaza yapmamak için kaldırımdan yavaş yavaş giderken bisikletin arka tekeri patladı onu değiştirirken hava iyice karardı . Neyse ki sonunda tamiri tamamladım ve eve sağ salim döndüm . Bisiklet severlerle birlikte pedallamanın nasıl bir duygu olduğunu tatmış oldum @Devilsbutcher , @NEVRES KME sayesinde . Bundan sonra müsait olduğum kadarıyla bisiklet forum buluşmalarına ve turlara katılmaya çalışıcam . Herkese bol pedallı günler. :)
WhatsApp Image 2018-04-29 at 15.54.06 (1).jpeg WhatsApp Image 2018-04-28 at 19.08.48.jpeg WhatsApp Image 2018-04-28 at 15.44.54.jpeg

Sayin Doktorum @Dr.Oğuzhan
Lastiginin patlamasina üzüldüm :(
Ben de ayni endişeyi yasadim gördüğüm cam kiriklarindan dolayi. O yorgunlugun üstüne pek sevimli olmamissada gecmis gitmis.
Sizlerle tanismak ve pedallamak beni de mutlu etti.
Görüşmek dileğiyle :)

@Dr.Oğuzhan geçmiş olsun hocam. Yol boyunca teker patlarsa nasıl yapıcaz falan diye konuşurken başına gelmiş. Ama başarmışsın. Deneyim olmuş. :harika:

@NEVRES KME ben birinci olunca 2. ve 3. yü göremedim :hihi: :)

Ama arka çanta ile falan yüklü halde süper çıktınız. Tebrik ediyorum.

@Knight Rider
Ben Commuter değilim ve bisikleti ulaşım aracı olarak kullanmıyorum. İşe servisle gidiyorum. Çarşı pazar zaten oturduğum sitenin içinde yürüyerek 2 dk :)
Elbette 27,5 x 2,40 - 2,50 Lastikli Safkan arazi makineleriyle asfaltta gezmek , traktörle şehirde gezmek gibi :) Akıl işi değil .
Tekrar söylüyorum Eymir Gölü çevresinde kondüsyon için tur atmam haricinde trafikte, şehiriçinde asla bisiklet kullanmıyorum.

@Aydoğan KUNT

Gidiş ve dönüşte cok ilgilendiler. Hic bir sorun yaşamadan gidip geldim.
Bilgi vermek istedim.
Selamlar.

Geri