Scudo Sports

İstanbul BF, Ankara BF ile tanışmaya ve birlikte pedallamaya geliyor (28 Nisan 2018)

Nevres hanım, çıkış zorlanmasındansa, iniş zorluğu daha göze alınabilir geliyor sanki. Çıkışta zorlanınca bisiklet elde yürümek gerekir ki mesafe bunun için bayağı uzun gibi. İnişte ise frenleriniz sorunsuz ise biraz inip biraz mola vererek dinlenilebilir ve sürücülere zor gelen kısım daha az olur. Benim düşüncem. Sadece bir farklı bakış açısı olarak değerlendirebilirsiniz.

Scudo
@Çetin ŞAHİNÖZ

Selam Çetin, aynı şeyi düşünüyorum. İnişte en fazla mola veririm kolu zorlamamak için. Fakat o manzarada kaçmazmış dimi:)
Emekli olunca gezilere katılabiliyormusun :))

@Çetin ŞAHİNÖZ
Oyyyy haklısın, manzaradan önemliymiş. Güzel yaşları olsun. Fuara geldiğinizde ufacık çocuk, adamnolmuş pembe balonlu turumda pedalladı. Nasıl gurur duydum ve mutlu oldum tarifi yok. Yolları ve bahtı açık olsun. Güzel ve sağlıklı yaşlar dilerim.

• Beğen
Tepkiler: Çetin ŞAHİNÖZ
@Işıklar Gazisi
Aynen böyle işte:))))))

@Devilsbutcher
Muhteşem olur. Beklerim.. Harika

Birde merak ettim. Bisikletiniz katlanabilir özellikte mi ? Otobüs ile bisiklet götürülmesine izin veriyorlar mı ?

• Beğen
Tepkiler: NEVRES KME
@Devilsbutcher
Hayır katlanmıyor. Bazı firmalar ön tekeri sökmenizi istiyor bazı araçların içi uygun oluyor, öylece yerleştiriyorsun.

• Beğen
Tepkiler: erendiz çetiner
@NEVRES KME Aynen dediğiniz gibi hocam. Misal Mercedes Travego ların bagajları yüksek.Şayet bagajda yer ile alakalı bir problem yoksa hiç teker sökmeden direk bisiklet sığıyor ;

• Beğen
@Sebahattin Gerceker
Öncelikle katılacağınıza çok sevindim.
Kiralamak konusunda ise detay konuşuruz.
Bisikletle otogara gştmek konusu beni de düşündürüyordu.
Teşekkürler

İzmir ziysretimizde de programı uymayan arkadaşlar olduysada, sonrasında çok güzel bir kalabalık olmuştuk. Bisikletsiz buluşma noktasına gelende olmuştu.
Mustafa Tabnlı yı yad etmeden geçemeyeceğim. İzmir otogara gelip ne güzel yardım etmişti. Birlikte pedalladık sonrasında. Işıklar içinde uyusun :(

@erendiz çetiner

İzmir ziyaretindeki fotolarda otobüse nasıl konulduğu görünüyor. Bakabilirsiniz. Konularımdan.

@Devilsbutcher

@Sebahattin Gerceker delta bisikletin adresi habgisi acaba? Google map ta 3 tane gördüm. Buluşma yeri de kiralayacağımız adres olabilir mi acaba @Halil EROĞLU ne dersin uygun mudur

@Sebahattin Gerceker @Halil EROĞLU

Merhabalar,

Programımızın detayları belli oldu.

Buluşma günü 28 Nisan 2018 Cumartesi
Yer: Aşti yakını- Anadolu Hotels Downtown
Saat: 12.00 Buluşma-sohbet
13.00 Otelden hareket bisikletlerle.
istikamet EYMİR GÖLÜ

Görüşmek dileğiyle..
Katılabilecek arkadaşlar isim belirtirlerse sevinirim.

@NEVRES KME

Ben bir aksilik olmaz ise katılmaya çalışacağım.

• Beğen
@Devilsbutcher

Çok sevinirim. inşallah

@NEVRES KME Ohhh, maşallah size.:harika:
Şimdiden iyi eğlenceler, keyifli pedallamalar dilerim efendim.:)

Yine iyi eğlenceler dilemekle yetiniyorum.
(Kıskandım...:snzdglsn:)

• Beğen
@Taze Fasulye

Biraz bekliceksin üzgünüm. Kıskanma. Tekrar gelrcem izmir e:)

Geri