Scudo Sports

İstanbul BF, Ankara BF ile tanışmaya ve birlikte pedallamaya geliyor (28 Nisan 2018)

NEVRES KME

Forum Bağımlısı
Tepki
1.480
Bisiklet
Specialized
Merhaba Bisiklet Severler,

Uzun bir ayrılıktan sonra sağlık turumu da gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşarken, hızımı alamadığımı söyleyebilirim.
28 Nisan 2018 tarihinde Ankara'da bulunacağım. Tabiki bisikletimle.
Forumdaşlardan yardımcı olan arkadaşlarla yarım günlük bir rota hazırlasak ve birlikte pedallasak diyorum.
Bisikletiyle katılamayan arkadaşlar buluşma yerinde yada dönüşte bir çay içmek için biraraya gelebiliriz.

Daha önce bu şekilde ziyaretlerde bulunmuş ve bir çok dost edinmiştik. Hatta İzmir ziyaretimizde tanıştığım @Halil EROĞLU şu an Ankara da ikamet ediyor. Belki sesimi duyar ve yardımcı olabilir.

Son etkinlikte mesaj yazan @Dr.Oğuzhan belki bize farklı konularda yardımcı olur.
Pedallamak için yeni olsada tanışmak için zaman ayarlayabilir.

Sizleri görmekten ve farklı bir rotada pedallamaktan memnun olacağım.

Eymir gölüne gidiş dönüş rotası için yardımcı olunursa sevinirim.

Benimle birlikte gelmek isteyen olursa 27 Nisan 2018 Cuma akşamı Metro turizm firmasıyla saat 21.45 de İstanbul'dan Ankara'ya hareket edeceğim.
Bilginize sunar, güzel bir buluşma olmasını dilerim.

Evet Ankara Bisiklet Forum pedaldaşlar, buluşalım,tanışalım,pedallayalım.
Sevgiler
Nevres

Scudo
@Bisikletli Gezgin çook teşekkürler. Çok naziksin. rotamız hazır oldu. Size de iyi gezmeler. İnşallah başka bir gün başka bir rotada rastlaşmak dileğiyle.

katılabilecek arkadaş yok mu acaba?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Bisikletimle tura katılıp katılamayacağım kesin olmamakla beraber, katılamasam bile bir aksilik çıkmazsa buluşma yerinde sizleri görmek için hazır bulunacağım. Sanırım Ankara'daki arkadaşlar bu konuyu gözden kaçırdı; yoksa mutlaka talep olurdu. Kalkış ve dönüşteki buluşma noktalarının belirlenmesi ve gelebilme ihtimali olanların konuyu cevaplamaları, konunun güncel tutulması açısından önemli. Şimdiden hoşgeldiniz diyor, keyifli bir tur ve buluşma diliyorum...

@NEVRES KME Nevres hanim. Istanbul bulusmasi enfesti gordugum kadariyla. Insanlarin foruma giris saatleri farkli oldugundan ara ara konuyu guncellemeniz iyi olur ki insanlar konuyu gorsunler :) smdiden Mutluluklar dilerim

@NEVRES KME Hoşgeldiniz ama o hafta ildışındayım :/

Eymir gidiş için de şu rota daha heyecanlı bir alternatif, TRT yokuşundan inmek....

Ekran Görüntüsü (140).png

Bu rota ile hem gidişi kısaltmış olursunuz hemde meşhur TRT yokuşundan manzaraya karşı bir iniş yaparsınız.

Ancak Eymirden dönüş için @Bisikletli Gezgin hocamın çizdiği rota daha uygun.

@NEVRES KME
Cumartesi günü dershanem var, olmasa zaten ilk ben katılırdım büyük ihtimalle:)

• Beğen
Tepkiler: NEVRES KME
@NEVRES KME
Üstat ben tamamen arazi'de kullanıyorum. Asfalta teker değdiren biri değilim :)
Eymir orman rotası isterseniz elimden geleni yapayım. Ama Full süspansiyonlu makineler ile iniş yapılacak rotalar :)
Bu arada TRT girişinden yapılacak inişte frenlere duman attırabilirsiniz bilginiz olsun :D

@Halil EROĞLU

Tesekkurler Halil:) inşallah izmir ziyaretimdeki gibi görüşme şansımız olur. Buluşma noktası belirlemek için 1-2 gün bekleyelim. Lakin konaklama yerini ayarlayıp sonra o konuyu netleyelim. Desteğin için teşekkürler sevgiler

• Beğen
Tepkiler: Halil EROĞLU
Ankara eymir rotasinda gidisden cok dönüş onemli :D trt yokusu arkadaslarin soyledigi gibi cok dik. Alternatif yollarda cok kolay degil bunuda goz onune almak lazim

• Beğen
Bir kez daha vardiyalı sistemin mağduriyetini yaşıyorum, iş yerimden izin alabilirsem eğer mutlaka aranızda olmaya çalışacağım.
Esen kalın.

• Beğen
@mariokaldatoTeşekkürler arkadaş:) sonra sana misafir olacağım bilgine

P10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Desertiger
Teşekkürler. Alternatif yollar kolay değil demişsiniz. Hangi anlamda zor acaba? trafik? Yolun uygunsuz oluşumu? Hangisi?

@Halilibrahim

Anladığım şey bize ilk çizilen rota. Aştide gidiş. Fren ve duman ile uğraşmıyalım:) ilginize teşekkürler

@Cyanide
Kendinizi zora sokmayın, aramızda görmekten mutlu oluruz elbet. Kısmet. Sevgiler

@Dr.Oğuzhan
Gelebilecek olmanıza çok sevindim. İnşallah

TRT inişi olarak bahsedilen yer öyle dik bir yokuş ki oradan çıkmak gibi bir düşünceyi aklımızın ucundan bile geçirmiyoruz :D , ama inişi çok hoş hemde manzaraya doğru ( Eymir gölü + Gölbaşı ....) harikulade bir alternatif oluyor Konya yolunda araba gürültüsündense.

Bisikletiniz nedir hocam?

Eğer fazla yüklü olmayacaksanız veya bisikletiniz disk frenli ise inmeyi düşünebilirsiniz :harika:

• Beğen
@NEVRES KME
Onu soylemeyi becerirsem atomuda parcalarim Nevres hanim :D sipeşilayzered off yine olmadi :D

@Işıklar Gazisi
Bu alternatifi düşünelim. Sol kolum engelli o da beni düşündürüyor biraz. Böyle zorlayıcı yerlerde. Bilgi ve ilgiye teşekkür ederim

@mariokaldato
Bastım kshkahayı. Duyuldumu Bursa ya:)))))
Evet biraz zor. Uzun yıllar salcano dan sonra, soranlar olunca marka aklıma gelmiyorki sötleyeyim. Ağzım aloşmadı bir türlü. Atom kırmaya ben de çalışıyorum anlıyacağın

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Geri