Merhaba arkadaşlar haziran sonu gibi istanbuldan Balıkesir altınoluka gitmeyi planlıyorum, muhtemelen Çanakkale üzerinden olucak, yakın tarihlerde bu güzergahlar da olucak olan varsa birlikte pedallayabiliriz
27-28 haziran çıkış tarihli olucak, benim varış noktam Balıkesir Altınoluk , rota ve gün problemim yok , katılmak isteyen arkadaşlar varsa ozelden iletişime gecebiliriz.
Haziran başı (seçimden sonra 10 haziran gibi) olursa Beylikdüzü çıkışlı Çanakkaleye gitme planım var. Haziran sonu uymuyor, 18'ine kadar dönmem lazım. Tarih sana uyarsa yol arkadaşı olması çok iyi olur. Veya sana uymazsa ben tarih olarak bu konu altında bu niyetimi ilan edeyim. Teşekkürler.
İs yerinden iznimi bu tarihlere ayarladım , bi iki gün dışında çok oynama yapamam malesef. Eğer gidicek olursan, rotanı ve tecrübelerini paylasırsan sevinirim
@Fatih Ç.T. hocam çok isterdim katılabilmeyi ama bu seneden geçti benim için umarım bir yol arkadaşı bulursunuz.
bende benzer güzergahı yapmak istiyorum ( çanakkale başlangıçlı ) rotanızı ve planınızı paylaşırmısınız
Ben surekli yenikapi bandirma baglantili olarak balikesire gidiyorum. sabah 7deki deniz otobusu 09.30da bandirmada oluyor ve sonrasi da yaklasik 110 km. 4 saatte gidiyorum. Susurluga kadar oldukca guvenli ancak susurlugu gectikten sonraki rampalar riskli. Dikkat edin.
Susurlukta Yasa tesislerinde tost yiyin.