Şarköy, 1. İnsanların tavrından hoşlanmadım, bisikletli kampçı adamlardan para çıkmaz mantığındalar. 2. Denizi nasıl mavi bayrak alır anlayamadım leş gibi 3. Çadır kurmaya kalktığında hemen belediye tarafından engelleniyorsun, pansiyonlarda kalmaya zorluyorlar.
Tamamını büyük bir dikkatle izledim. Videolar çok güzel desteklemiş izlenimlerinizi. Dahası harika dan da öte bir tur ,İnşallah banada nasip olur böyle bir tur.Aracımla tamamını gördüm o yerlerin ama bisiklet başka. Tebrikler ve teşekkürler Burak kardeşim.
Süper bir tespitte bulunmuşsun.... Tebrik ederim seni. Bu başlık altına da bu yorumu ancak bu seviyede biri yapabilirdi. Sizden öğreneceğimiz çok şey var.
of of hocam yapmayın böle şeyler.. gaza getirmeyin ya...şimdi gidicem eve gidemeyeceğimi bile bile ben tura çıkmak istiyorum diyeceğim hatuna... bi sürü laf iş ne olacak ev ne olacak çocuk ne olacak dır dır. moralim bozulup oturacağım aşağıya ve suçlusu siz olacaksınız
Hatırlamam mı... Sizin dükkanın ismini hatırlayamadım, hatırlasaydım onu da yazacaktım. O yönlendirdiğin yer kartvizit vermişti. O nedenle yazmak sıkıntı olmadı. Turu beğenmiş olmana sevindim.
dostum tur güzel ,anlatım güzel insan kıskanıyo bilgiler güzel ..bende tek başıma bi uzun tura çıkmayı düşünüyorum aynı bu model kamplı falan aşşa yukarı ne kadar para harcadıgını yazabilirmisin ona göre mesafe ayarı yapayım ..teşekkürler..