Scudo Sports

İstanbul - Antalya Turu 1552 km

Biraz önce ailecek 2. kez izledik. Gelecek sene yapmak istediğim tur için gerekli altyapıyı hazırlıyorum :)
Tekrar teşekkürler, video gerçekten çok güzel hazırlanmış.

Scudo
Ayağınıza sağlık. Nasipse haftaya Kocaeli-muğla(fethiye) yapıyorum. 707 km :)

Şu tarz videoları izledikçe içimde daha da büyüyor bisiklet sevgisi . =) Resmen aşık olup,bağlanıyorum. Çok güzel bir tur olmuş. Videonuz için de teşekkürler. Bence yeni başlayanların bu tarz videolara,resimlere destekleyici şeylere ihtiyacı var. Nice turlara . =)

Güzel anlatım, güzel video için teşekkürler. Harika bir tur yapmışsınız.

10.45deki ters ışık fotoğrafınız on numara olmuş.. turunuz da harika, izlerken kıskanıyor insan..
alsancakta da çadır kurmuşsunuz sanırım, yani başka zaman gelseniz orada çadır kurmanız imkansız, direnişten faydalanmışsınız ne güzel :)

gerçekten çok güzel olmuş ayaklarınıza ellerinize sağlık :)

sanırım hepimizin hayalindeki bir tur. :) inşallah bize de nasip olur :) çok çok tebrik ediyorum. ayaklarınıza sağlık.. daha nice uzun ve keyifli turlara

@Burak Sayın

Ehehehe fotoğraflara baktım çoğu geçtiğin yollardan bizde geçmişiz güzergah olarak :D çok güzel tur olmuş abi yol arkadaşı ararsan buradayızzzZ :D

yaklaşık 4 sene önce yapmışsın fakat gayet güzel bir tur olmuş. Video resimler anlatım muhteşem. Bende hazırlıklarımı yapıyorum. 15 ağustosta Isparta dan başlayıp Antalya ya inip İstanbul a gitmeye çalışıcam. İyice heveslendirdin :)

Geri