Scudo Sports

İstanbul - Antalya Turu 1552 km

tavsiyelerinizi dinleyeceğim :) ben izmirde okudum. izmir ve mugla cevresini az çok biliyorum oralarda turladımda. şarköyü neden es geçiyoruz :) ?

Scudo
@Melih AÇIK

Şarköy, 1. İnsanların tavrından hoşlanmadım, bisikletli kampçı adamlardan para çıkmaz mantığındalar. 2. Denizi nasıl mavi bayrak alır anlayamadım leş gibi 3. Çadır kurmaya kalktığında hemen belediye tarafından engelleniyorsun, pansiyonlarda kalmaya zorluyorlar.

bin bi otobüse ertesi gün ortasında abartmaya ne lüzum var hem bisikletle gidecem diye yolda ser sefil olup insanlıktan çıkmaya ne lüzum var :alkis:

@Burak Sayın

anladım. orda kalmayı düşünüyordum. bu söylemlerinizden sonra fikrim değişti hoş değil. verdiğiniz bilgiler içinde teşekkür ederim bu arada

Tamamını büyük bir dikkatle izledim. Videolar çok güzel desteklemiş izlenimlerinizi. Dahası harika dan da öte bir tur ,İnşallah banada nasip olur böyle bir tur.Aracımla tamamını gördüm o yerlerin ama bisiklet başka. Tebrikler ve teşekkürler Burak kardeşim.

• Beğen
Tepkiler: BurakSayın
Tebrik ederim çok keyifle izlediğim bir 21 dakika oldu çok ama çok yapmak istediğim bir tur. Elinize Ayağınıza sağlık

• Beğen
of of hocam yapmayın böle şeyler.. gaza getirmeyin ya...şimdi gidicem eve gidemeyeceğimi bile bile ben tura çıkmak istiyorum diyeceğim hatuna... bi sürü laf iş ne olacak ev ne olacak çocuk ne olacak dır dır. moralim bozulup oturacağım aşağıya ve suçlusu siz olacaksınız :D:D

@niyazi akarken

Valla bende hatun falan olmadığı için bu sıra, rahat rahat çıkıyorum turlara :D

Güzel gezi olmuş Bakalım bize kim gaz verecek yada o cesareti nerden bulucaz.
Paylaşım için teşekkürler.

• Beğen
@Tolga Can

Çok teşekkür ederim. Gitmeyi kafaya koyduktan sonra gaz veren, bahane olan çok olur merak etme :)

Tur süper valla, ben seni hatırladım :D

Çanakkalede bizim dükkana gelip dikiz aynası sormuştun, kask için var demiştim hatırlarsın belki :D

Yolculuk ne tarafa falan diye muhabbet olmuştu, Antalya demiştin.

Hatta daha sonrasında başka bi yere yönlendirmiştim oranın adını videonun sonunda yazmışsın.

• Beğen
@Erhan Acar

Hatırlamam mı... Sizin dükkanın ismini hatırlayamadım, hatırlasaydım onu da yazacaktım. O yönlendirdiğin yer kartvizit vermişti. O nedenle yazmak sıkıntı olmadı. Turu beğenmiş olmana sevindim.

mükemmel bir video hazırlamışsınız. daha önce izlemiştim ama şimdi tekrar izledim.

saygılar...

• Beğen
dostum tur güzel ,anlatım güzel insan kıskanıyo bilgiler güzel ..bende tek başıma bi uzun tura çıkmayı düşünüyorum aynı bu model kamplı falan aşşa yukarı ne kadar para harcadıgını yazabilirmisin ona göre mesafe ayarı yapayım ..teşekkürler..

• Beğen
@karamamba

kamp ve bisiklet ekipmanı için harcanan hariç, yaklaşık 23 günde 700 TL civarı bir para harcadım. O da yemek ve su gibi ihtiyaçlar için.

Geri