güzel paylaşım için teşekkürler. İnanın foruma takıldığımdan beri bir tur gerçekleştirmenin hayali beni benden aldı. En yakın zamanda ben de yapacağım.
Asıl ben teşekkür ederim.Kumbağ yolu toprak olması Şehir bisikletim için bir sıkıntı oluşturmaz kanaatindeyim.Yokuş olması hiç önemli değil her işin bir zor tarafı oluyor.Manzara olunca o yorgunluk gider.Bu arada Kumbağ - Yeniköy Uçmakdere yolunun çok güzel asfalt olduğunu söylüyorlar forumda.280 km yolu 3 gün de gideriz diye düşünüyorum. Cesaret hep bizimle olsun.İnşallah bu turu gerçeleştiririz burda sizinle paylaşırız.Her şey gönlünüzce olsun.Yüreğinize sağlık Allah ayağınıza kuvvet versin.Keyifli pedallamalar.
Mükemmel bir kararlılık..... Nasipse kendi memleketim olan Çanakkaleye bende Sakaryadan gitmeyi düşünüyoum... Ama şimdilik kondisyonumuz uygun değil gibi. En fazla günlük 90 km yapabiliyoruz....
ben de geçen haziran ayında tekirdağ-çanakkale-bozcaada-ayvalık rotasını izlemiştim. şimdi fotoğraflara bakınca o günler geldi aklıma. çok güzel bir tur olmuş, tebrik ederim.
Bizim -iki arkadaş- planımız da bu yıl ramazan'dan sonra otobüse Trabzon'a gidip oradan bisikletle Samsun'a devam etmek. Sonra ben tekrar tekrar otobüsle İstanbul ve sonrasında Tekirdağ - Çanakkale - İzmir.. devam edeceğim inşallah. Sonrasını orada düşüneceğim.. Niyetim böyle.. İnşallah bir engel olmaz..
Ama anladığım kadarıyla çadırı, matı ve kamp malzemelerini (hatta belki de bagajın da çoğunu) boş yere taşımışsın. Çünkü hep pansiyonda konaklamışsın. Bir-iki yedek kıyafet, iki iç lastik, pompa, ufak malzemeler yeterdi herhalde. Tabii bilemezdin kamp kurmayacağını... Ama üzüldüm o kadar malzemeyi taşımana. Boş yere efor
Çok güzel bir tur olmuş ya. Resimlere bakarken turun içinde hissettim kendimi. Bir anda atlayıp bisiklete yola çıkasım geldi Gerçekten ama gerçekten tek kelimeyle mükemmel. Ayağınıza sağlık. Turlarınızın devamını dilerim. Saygılar.