Scudo Sports

istanbul-altınoluk 4 günlük macera

güzel paylaşım için teşekkürler. İnanın foruma takıldığımdan beri bir tur gerçekleştirmenin hayali beni benden aldı. En yakın zamanda ben de yapacağım.

• Beğen
Tepkiler: cembarlasic
Scudo
super olmus benim de yapmak istegim turlardan sele konusunda bende dertliyim uygun bisry bulucam insallah.yolunuz acik olsun

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

• Beğen
günde ortalama kaç km yaptın abi ? yaz tatilinde bende böyle ufaktan başlamayı planlıyorum

• Beğen
Asıl ben teşekkür ederim.Kumbağ yolu toprak olması Şehir bisikletim için bir sıkıntı oluşturmaz kanaatindeyim.Yokuş olması hiç önemli değil her işin bir zor tarafı oluyor.Manzara olunca o yorgunluk gider.Bu arada Kumbağ - Yeniköy Uçmakdere yolunun çok güzel asfalt olduğunu söylüyorlar forumda.280 km yolu 3 gün de gideriz diye düşünüyorum. Cesaret hep bizimle olsun.İnşallah bu turu gerçeleştiririz burda sizinle paylaşırız.Her şey gönlünüzce olsun.Yüreğinize sağlık Allah ayağınıza kuvvet versin.Keyifli pedallamalar.

• Beğen
Mükemmel bir kararlılık..... Nasipse kendi memleketim olan Çanakkaleye bende Sakaryadan gitmeyi düşünüyoum... Ama şimdilik kondisyonumuz uygun değil gibi. En fazla günlük 90 km yapabiliyoruz....

• Beğen
@suat06

ilk gün 105 km
ikinci gün 76 km
üçüncü gün 130 km
dördüncü gün 93 km diye hatırlıyorum.

@özcan yılmaz

asfalt olması zorluğun büyük kısmını alır.
Bazı açıdan iyi bazı açıdan kötü olmuş. Yarım saatte bir zor araç geçiyordu, toprak iken.

@BAHADIR AKTAŞ

Ben sele problemimi brooks sele ile çözdüm. 680 km oldu seleyi kullanalı. Doğru ayarları yapınca mükemmel oldu. Tavsiye ederim.

@BAHADIR AKTAŞ

Ben sele problemimi brooks sele ile çözdüm. 680 km oldu seleyi kullanalı. Doğru ayarları yapınca mükemmel oldu. Tavsiye ederim.

ben de geçen haziran ayında tekirdağ-çanakkale-bozcaada-ayvalık rotasını izlemiştim. şimdi fotoğraflara bakınca o günler geldi aklıma. çok güzel bir tur olmuş, tebrik ederim.

• Beğen
Ayağınıza sağlık. Güzel anıları canlandırdı geçtiğiniz yerler. Mürefte'de Doluca şarap fabrikası, Edremit'te başlayı Ezine'de biten askerlik.... Sağlıcakla kalınız...

• Beğen
Bizim -iki arkadaş- planımız da bu yıl ramazan'dan sonra otobüse Trabzon'a gidip oradan bisikletle Samsun'a devam etmek. Sonra ben tekrar tekrar otobüsle İstanbul ve sonrasında Tekirdağ - Çanakkale - İzmir.. devam edeceğim inşallah. Sonrasını orada düşüneceğim.. Niyetim böyle.. İnşallah bir engel olmaz..

• Beğen
Abi çok güzel tur, tebrik ederim.

Ama anladığım kadarıyla çadırı, matı ve kamp malzemelerini (hatta belki de bagajın da çoğunu) boş yere taşımışsın. Çünkü hep pansiyonda konaklamışsın. Bir-iki yedek kıyafet, iki iç lastik, pompa, ufak malzemeler yeterdi herhalde. Tabii bilemezdin kamp kurmayacağını... Ama üzüldüm o kadar malzemeyi taşımana. Boş yere efor :)

• Beğen
Çok güzel bir tur olmuş ya. Resimlere bakarken turun içinde hissettim kendimi. Bir anda atlayıp bisiklete yola çıkasım geldi :) Gerçekten ama gerçekten tek kelimeyle mükemmel. Ayağınıza sağlık. Turlarınızın devamını dilerim. Saygılar.

• Beğen
Anlatımı ve resimleri çok güzel olmuş,soluksuz okudum,emeğinize ve pedalınıza sağlık,nice güzel turlara. Takipteyim.

• Beğen
Geri