Scudo Sports

İstanbul - Adana, 1001 Gece Masalı Gibi.

Scudo
Abi valla ne diyim ki bütün fotoğrfalara zevkle baktım.müthiş bi tur olmuş belli:)ayakalrınıza sağlık.süper performans ya.nazar değmesin:)darısı başıma inş..:D

• Beğen
Tepkiler: Ramazan Okyay
Tebrikler
Çok Güzel Geçmiş Turunuz
Resimlerde Bir O Kadar Güzel
Daha Uzun Yıllar Sağlıcakla Pedallamanız Dileğiyle....

• Beğen
Birazda sizlerden ilham aldım diyebiilrim. Bende Erzurum-AdaNa turuna dün itibariyle başladım. Resimleri 8 gün sonra Adana-Kozan a ulaşınca paylaşacağım. şuan erzincan sınırları içindeyim. :) slmlar

@yunus tekoğul

Allah güç kuvvet versin kazasız belasız hayırlısıyla turunu tamamlamayı nasib etsin inşallah:in:
başladım dedigine göre tek başınamısın?

@Ramazan Okyay

Teşekkürler.Evet tek çıktım. Tunceli sınırındaki Terör tehlikesi sebebiyle yanıma yoldaş bulamadım. Neyse yolun kötü kısmı gride kaldı. Şimdi de Erzıncan çıkışındaki sakal tutan geçiti var önümde. Çıkışa başlamadan bi alabalık çiftliği olacaktı kampı oraya kurcam. ŞUAN eRZINACN MERKEZDEYİM, akşam serinliğinde kampımı kuracağım yere doğru çıkacağım.

harika bir yolculuk benimde hayalini kurduğum osmaniye yolunda bir adım daha yaklaşmış oldum hayalime çok teşekkürler harika bir yolculuk olmuş emeğinize sağlık darısı başımıza

• Beğen
Helal olsun.Ellerinize sağlık.

• Beğen
çok çok sagolun arkadaşlar.degerli yorumlarınız için teşekkürler

Bir Adana'lı olarak tebrik ediyorum, helal olsun...
Yalnız o dağ bisikletleriyle zor olmadı mı o kadar yol? En azından hibrid bir bisiklet işinizi epey kolaylaştırmaz mıydı?

Geri