Scudo Sports

İstanbul - Adana, 1001 Gece Masalı Gibi.

haşim ve ramocum ben, bunlar bu yolculuğu otobüs ile yaparlar dedim, otobüs mola verince bisikleti indirip bir iki foto alıp tekrar otobüsle devam ederler ,adana girişindede otobüsten inip girişte bir iki poz alıp alın adana turu diye beklerken siz harbiden bisikletle adana yapmışsınız be kardeşim,helal olsun size ,ne diyim ben ,allah akıl fikir versin.

• Beğen
Tepkiler: Haşim Okyay
Scudo
degerli forum dostları;
kardeşimle gerçekleştirdigimiz İstanbul/Adana turumuza gösterdiginiz ilgi alaka ve yorumlarınız öyle güzel öyle motive ediciki:)
tekrarını ne zaman yapabiliriz diye şimdiden düşünmeye başladım:)
hepinize ayrı ayrı teşekkürler

• Beğen
İstanbulda yaşayan bir Adanalı olarak tebrik ederim sizi, o yolların araba ile bile ne kadar zor olduğunu biliyorum, zoru başarmışsınız, tebrikler..

@Banu Ak

bak yaa
ben de sana bu konu başlığını gönderecektim
ne kadar güzel diye

benden önce tebrik etmişsin
ee toprak çekiyo demek ki

• Beğen
Tepkiler: Ramazan Okyay
Fotoğraflar çok güzeldi. Bu geziyi yaparken kim bilir ne kadar keyif almışsınızdır...
Hepinizi tebrik ediyorum.
Bizlerle paylaştığınız için de teşekkürler.

Hepinize selam olsun !

İyi dilekleriniz ve yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar.

Selamlar.

önclikle çook hoş bir tur olduğunu söylemek isterim ayaklarınıza sağlık

fakat bu turu daha önce yapacağınızı yayınlamışmıydınız
neden diyecek olursanız okadar yol geldiniz okadar şehir geçtiniz
hiç bir bisiklet forum üyesi arkadaşımız size eşlik etmemiş
üstelik adana bisiklet yatağı olmasına rağmen karşılamaya kimse gelmemiş
bu durum çok dikkatimi çekti ve çok üzüldüm :(

• Beğen
@marenostrum

Teşekkür ederim.

Yok hayır, yayınlamamıştık. Sadece 1 tane arkadaşım geldi, O'nu da Adana tabelasına gelmeden aradık, öyle ayak üstü tokalaştık vs.

Kimsenin haberi yoktu yani, üzülmeyin. :)

• Beğen
Tepkiler: huseyin kılıc
Offf off of içim gitti :) Benimde hayelim olan bir turu gerçekleştirmişsiniz :) Anlatım olsun , fotoğraflar olsun şahane :) Maşallah diyorum .... Bolll pedallar diliyorumm :)

Geri