Scudo Sports

İstanbul +35 (grup projesi)

@Atilla Gobel
Hocam pazarlari olur zaten muhtemelen.
Ctesi bizi calismak zorunda birakan bu korelmis sistem, ne istiyorsun bizden?

Scudo
Bu pazar yagmur görünuyor. Bence yinede olabilir. Bisikletlerimizi yagmur olmayan yere sureriz :)

@Kuzey Ege
en iyisini arabistan yapıyo valla. öğle 2 ye kadar çalışıyolarmış.:eek:
acaba tam maaş mı alıyolar.

@chnkrmz boşver hocam burası gene iyi ordan. Hiç bisiklete binilmez orada.

@oktayakgoz
binilmez tabi çok sıcak. yani sıcaktır heralde. sıcak olmalı. sıcak olabilir.

@Uğur S.
Yok be, ben proje sahibi falan Değilim :) esnetebiliriz bence Anadolu yakası için. Siz ediple önceden kararlaştırdığınız için eyvallah dedim, tabii erken olması Karşıdan gelenler için sıkıntı, bizim için hava hoş, biz sabaha karşı dörtte de çıkarız, sorun değil. Dilerseniz 07.30 gibi de yapabiliriz. Cumartesi istanbul saat ona kadar uyuyor ne de olsa :)

• Beğen
Tepkiler: Uğur S.
@Sadettin Z. Sabah 6 datur olursa sizin oraya gelinebilir. Bence de gayet hoş olur

Arkadaşlar topumuz kac kişi ki. Sabahin 6'sinda istanbul gibi bir yerde kac kişi gelebilecek. O saatte zor olmaz mı. Neden bu kadar erken ki. 8.30 gibi bir saat olmuyor mu
Ya da bos ver ben gençlerle takilmaya devam edeyim :)

• Beğen
Tepkiler: ercst0rm
Hocam trafikten fazla korkmayin. Hatta trafiksizlikten korkun. Boş yollar daha tehlikeli sürücüler daha hızlı sürüyor. Sabahın o saatinde yolda olan araba da muhtemelen daha uykusuzdur ;)

Biz günün nerdeyse her saati turluyoruz. Bazen akşam bazen gündüz. Bazen sabah...

Beşiktaş-Sariyer gibi güzergahta akşam 8'de bizim "yollar bizim" bisiklet grubu ile turluyoruz. 6-7 30 ustü, 3-4 35 üstü arkadaşımız var. Tabi daha genç olanlar da var...

Bu güzergahta ve bu saatlerde hicbir sıkıntı yasamadan suruyoruz.

E sabah 9'da çıkalım aksam 20.00'ye göre yollar çok daha boştur. Diger 35+ arkadaslar da gelebilisin. Surada topumuz zaten 5-10 kişi onlari da kacirmayalim :)

@Mesut A.. karşıdan gelecek olan arkadaşlar için saati esnetebileceğimizi daha önceki mesajlarımda yazmıştım. Fakat 6 yerine 7 olur en iyi ihtimalle. Turu bu kadar erken başlatmamızın sebebi sadece trafik değil, günün bitmesini engellemek.

Günün kalanını da ailemize ayırmalıyız. Çoğumuz evli ve çocukluyuz. :)

mwc_s5_cover_rc1.jpg

Evli ve çocuksuzlar, sizleri de seviyoruz. Alınmayın ha! :D

@Uğur S. Bu fikri beğendim ama bu hafta ben yokum.. Nöbetten çıkıyorum maalesef.. :(

• Beğen
Anladim @uğur.s
Peki o zaman uyarsa geliriz uymasa gelmeyiz

• Beğen
Bence, herkese aynı anda uymasını beklememek lazım.. Bi gün kararlaştırılır gelenlerle çıkılır... Herkes çalışıyor.. Evli ve çocuklu sonuçta..
Yağmur olayına gelince; uzun vadeli hava tahminleri değişebiliyor... Hatta bazen bi sonraki gün bile değişebiliyor.. Bu sabah ben işe gitmeden kısa bi tur yapayım diyordum, yağışlı gösterince vazgeçtim.. Hala yağmur yağacak :'(

@Uğur S.

Kendimden alıntıladığım gibi, Cumartesi gelemeyenler ile Pazar günü de çıkabiliriz. Ben varım :)

Arkadaşlar zaten bu cumartesi düzenleyeceğimiz tur oldukça spontane gelişti, tepki yapmayalım, gerek yok. Daha yeni tanıştığımız için bu tür aksaklıklar olabilir, gayet normal.
Bundan böyle zaten @Uğur S. ile birlikte nasıl yaparız, saat kaçta başlarız, güzergah ne olur, önceden belirleriz, ona göre önceden duyururuz. Bu arada watsapp grubumuza dahil olmak isteyen telefon numarasını gönderebilir, daha etkin bir şekilde haberleşiriz.
Bu hafta cumartesi olmasında, pazar günü beklenen yağışın rolü büyük. Hayır yağmurda da kullanırız sorun değil, ancak ilk buluşmamızda da yağmur olması pek hoş olmaz diye düşündük.

Benim için çok problem değil ama erken saatte olması evliler için daha iyi. Çoğu arkadaşın zaten haftada 1 gunu var onuda bisiklete ayırmasını beklemek çok mantıklı gelmiyor bana. Erken çıkılırsa erken dönmek isteyenler döner ve ailesiyle zaman geçirebilir

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
@oktayakgoz
Geçtiğimiz günlerde sabah 5'te çıktım. Eve 10.30'da döndüm, geldiğimde çoluk çocuk hala uyuyordu :)

@Kuzey Ege böyle günler de çok bereketli oluyor.
Önceden pazar sabahları namaz sonrası kahvaltı yapardık. 5 gibi çıkar 11 de dönerdim. 12 gibi çocukları alır gezer akşam 6 gibi gelirdim. Diğer arkadaşlarımla da 7 gibi buluşur gece 11 12 gibi eve gelirdim.

Gün bitmek bilmezdi.

Tam bana göre topik olmuş.Kendimi itilmiş dışlanmış sanmıştım bu forumda.İyi ki varsınız:)

Daha ölmedilk....

Geri