Scudo Sports

İstanbul +35 (grup projesi)

Bu başlığa dahil olacak arkadaşlar @Kuzey Ege'ye telefon numaralarını gönderebilirse Whatsapp grubu üzerinden de yapılacak olan turlardan haberdar olabilirler.
Tur bilgileri bu başlığa da yazılacaktır.

İlk turun duyurusunu ben yapmış olayım;

Hava muhalefetine bağlı olarak 10.10.2015 Cumartesi tarihinde sabah 06:00'da Feshane önünde buluşuyoruz. 06:15'e kadar geç kalabilecek olanları bekleyip tura başlarız.
Bu kadar erken toplanmamızdaki amaç mümkün olduğunca araç trafiğine kalmadan keyifli bir tur geçirmektir.
İlk tur olduğu için performans amaçlı değil, daha çok tanışma amaçlı bir tur olacak. Bu yüzden hafif tempo ile ilerleriz. Grubun durumuna bakarak tempoyu artırabiliriz.
Toplam mesafe de grubun performansına bağlı olarak değişecektir.

Scudo
@Barış TURAN
Yani 80ler kusagina dahil ve 80li yillara sahit olmaktan aslinda mutluyum. Maradona'nin ingiltereye elle attigi golu canli yayinda izlemis nesiliz vesselam :)

35'e girmeme 1 hafta var, araya kaynarım herhalde :)

Yaş'tan kurtarsak, yerden sınıfta kalıyoruz gibi. İstanbul'un tee öbür tarafı Pendik'teyim.

Sabah 6'da organizasyon olursa bizim geceyi bankta yatarak geçirmemiz gerekir. Isınmak için yedek iç lastikleri yakarız artık. :)

Aslinda anadolu yakasi icin boyle iyi bir surus ve gezi yapabileceğiniz tur var elbette
Anadolu yakasi antreman turlari adi altinda geneldede 35 yas ustu turluyoruz yani aradığınız kriterler bizde var hatta ortak guzergahi bulup turluyalim.

Benim bisiklet geçmişim Pinokyo, Sarda MTB, arada uzuuun yıllar boşluk, Salcano City Sport, Giant ve şimdi Tern katlanır. O uzuuun yıllar boşluk bittiği zaman 38 yaşındaydım. Şimdi kırka bir kaldı :) Biraz geç başladım bu işe ama 1 sene zarfında fena yol almadık. @irfanyazicitunc 'un belirttiği Anadolu Yakası Antrenman Grubu sayesinde güzel kondisyon ve buna bağlı dostluk geliştirdik. Müsaitliğime göre katılmak isterim...

• Beğen
Tepkiler: Uğur S.
@irfanyazicitunc
Gayet guzel olur. Biz kendi aramizda bi tanisip organize olalim, sonra sizlere de katiliriz.

@Kuzey Ege
Elbette bizlerde yeni yuzlerle tanismayi isteriz yeterki dostluklar daim olsun.

sabah 6 çok erken değil mi,karşıya geçecek vapur bulabilir miyiz o saatte ? 7 de beşiktaştan katılsak ?

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
@ozcanar o saatte vapur var mı karşıdan acaba? Ben karşıya en erken 8'de vapur bulabildim. Üsküdar'a. Beşiktaş'a hiç bakmamıştım aslında. Eğer karşıdan gelecek varsa başlangıç saatini esnetebiliriz aslında.

tam bilmiyorum ama üsküdardan beşiktaşa motor olması daha olası

Araştırabilecek birileri varsa iyi olur aslında.

Düzenleme: 2 dk araştırıverdim :)
Aşağıdaki linke göre 06:10 ile 00:45 arası motor varmış.
(link)

Anadolu Yakası'ndan gelecekler durumlarını belirtirse başlangıç saatini esnetebiliriz sanki. Proje sahibi olarak ne dersin @Kuzey Ege?

pazar sabahı olsa nefis olurmuş. ayın 18 de bir tur daha düzenlerseniz katırım.
Bu arada saat 7 de kadiköy-beşiktaş vapuru var.

@caner1405 bundan sonraki turların Pazar günü olması bence de daha uygun. Bu turun Cumartesi seçilmesinin sebebi, Pazar günü yağış olmasıdır. Eğer yağış olmazsa ben hem Cumartesi hem de Pazar günü çıkarım :)

• Beğen
Tepkiler: caner1405
İhtiyar delikanlılar :) bende varım bu işte. Ancak cumartesi günleri çalışıyorum. Başka zaman tura denk gelirsem çok güzel olur. Hep beraber tanışır, pedallarız.

Yaş 38, Sindirella, bmx, mtb derken uzun bir aradan sonra yol bisikletiyle devam ediyorum. Anadolu yakasindayim ben de katilmak isterim.

Geri