Scudo Sports

İstanbul +35 (grup projesi)

@volkan Öz
Tabii ki ölmedik. Ölmeyeceğiz de. Inanın bu yaşlarda, 20li yaşlarımdakinden daha fazla keyif alıyorum. İstanbul'da iseniz numaranızı Gönderin gruba ekleyelim sizi de.

Scudo
@Ersin savaş uğur s. İn mesajı boş gözüküyor. Boş mesajın nesini beğendin.@Uğur S.

@oktayakgoz
Yo, gayet de dolu, engellediniz mi yoksa adamı? :D

@Kuzey Ege

valla gecenin 1 inde yada sabaha karşı 5 te yazacaksanız göndermeyeyim numara..Bu yaşta hanımla aramzı açmayalım sonra..:)

@Romantico bol bol dua et ...:)

@volkan Öz EvvelAllah Dua her zaman :))) ama gençlerle pedal basmak daha faydalı olur kanaatindeyim :)))

@volkan Öz
Yok yahu, herkes aklı başında adamlar. Sıkıntı olmaz bence, evli adam popülasyonumuz yüksek.

@Kuzey Ege abicim zaten evdeki dırdırdan kaçmak için pedal basıyorum istanbulda gitmediğim yer kalmadı şehirdışı bir projede rol almam lazım yeterli deneyime kondüsyona ulaştım :)))

@Romantico
Valla hocam, benim 3-4 sene sonrası için bir Çin seyahati projem var. Eğer hala kaçmayı düşünürsen ve dırdır devam ediyorsa, ki performansını da arttırmışsın, gideriz beraber Çin'e :D

@Kuzey Ege bir çanakkale şehitlik düşünüyorum o zamana kadar Beykoz-Çubuklu Riva Şile arasında iyice pişerim zaten :))))

@Romantico
Üstad 47 diyorsun da hiç göstermiyorsun...
Bende evli ve yeni çocukluyum biraz geç geldi benim ki (8 aylık) zamanımın çoğunu ona ayırmaya çalışıyorum, böyle aktivitelere katılmazsak olmaz dengeyi kurmayı öğrencem bakalım.

@oktayakgoz
Çin projesi mi?

@oktayakgoz
İran Türkmenistan Kazakistan Moğolistan Çin şeklinde. Daha önce bu güzergahı kullanan birçok Avrupalı bisikletçi var.

Geri