Scudo Sports

Isparta

@Alperen KIR

Öyle oldu bakalım.Ama yeni alacağım nasıl olur bilemem çok kararsız kaldım. :) Ben bisanımla bile sizi geçerim :D

Scudo
Alperen Antalya tarafına yani yazılı kanyona felan bir tur yapacağız diyordu. Yapsak nasıl olur ki. Fikirlerinizi merak ediyorum..

aslında olabilir yazılı kanyona doğru gidebiliriz. yani benim düşüncem buydu. sizlerin düşüncesi nedir? ona göre ortak bir karara varalım. :)

vallaha olur ama bir günde yapmaya kalkarsak duman oluruz bilginize gideriz bir gün kalırız ama sizin aileler de problem olmasın rahmi ?

@agnostika

Direk rahmi diyon abi biliyon sen bu işi:) Valla belli olmaz bizimkilere derim. Bir konuşayım da bakalım ne diyorlar.. Bi de tarih olarak ne zaman olabilir. Benim kaskı arkadaş pazartesi yollayacak gibi de..

valla ben derim bu güzel bisiklet günümüzü fazla uzatmaya gerek yok :) ben babama dedim bana alternatif yollar da söyledi :D benden okey :) salı veya çarşamba olabilir bence.

anladım alperen bu haft belirleriz haftaya gidebiliriz malum bayram sonrası çalışıyoruz devamlı izin ayarlamak problem olabiliyor

Aydın abi bugün bir gölcük gezisi yapalım demişsin alperen e. Fakat hava iyi gözükmüyor. Bir de şu Antalya yolu gezisini ne zaman yapacağız. Bizim okul ayın 20sinde açılıyor. En geç bu hafta içinde yapmamız lazım. Ayrıca bende de sorun yok yani gidilecek olursa eğer giderim bende.

anladım rahmi bugün yapacaktık ta benim çalışma saati değişti gene yarın yaparız adam akııllıı bir tur yazılı kanyon iişi okullar açılsa bile hafta sonu gideriz sanırım yanıma uğrarsınız. birde sidre tepesi civarında biri kaybolmuş onu aramya gidecektik o da kaldı ...

Aydın abi şu yarınki gezi-mangal işini tam olarak nasıl yapalım. Kaçta nerde buluşalım. Yanımızda neler getirelim..

rahmi mangalı getiriver sen. erzakları marketten alırız. bence tavuk yapalım. bizim burdaki kasaptan tavuk alalım. incik yani :) başka yerde yok çünkü. kola vs. de başka bir marketten alırız. olur dimi. saat 10 da gökçay kavşağında buluşalım bence ordan direk andık deresine gideriz. uygun mudur sizlere? sonra maliyeti bölüşürüz olmaz mı?

• Beğen
Tepkiler: RAHMİ
Izgarayı getirirm ben o sorun değil. Alperen sen tam saat 9:50 de hilal kasap varya mahallede ki onun önüne gel. Izgara, Gazete, çakmak, tuz, biber, bıçak vs ben getirirm. Alperen sende tabak, domates, soğan, salata malzemeleri yani, onları da sen getir. saat de 10 buçukta kesikbaş mahallesindeki nokta ıyaş da buluşalım. Tavuk hariç geri kalan malzemeleri de oradan alırız. Aydın abi sende 10 buçukta gel nokta ıyaşın önüne ordan gidelim. Aydın abi sana da zahmet olmazsa teker yama malzemeleri getirirsen güzel olur. Böyle yapalım derim. Size de uygun olursa tabi..

tamamdır ben getiririm onları.. bana uygundur. aydın abi sana da uygundur inşallah :) saat 9.50 de oradayım rehmi. görüşürüz.

@Alperen KIR

Tamam alperen. Yarın sabah görüşmek üzere..

ohh ohh :)) olur yaa alın madem diğer ihtiyaçları da ben alırım kola ekmek ne ihtiyaç varsa madem gökçay kavşağında buluşalım. saat 10.30-11.00 arası ;) beylerr orda olurum

aydın abi ve rehmi :D benim bu hafta cumartesi ve pazar dershanem yokmuş. duyunca çok mutlu oldum. cumartesi ya da pazar bi tur düzenleyelim diyorum ben. antalya tarafına. aydın abi sen izin alabilir misin işten? ona göre bi tur düzenleyelim. katılmak isteyen arkadaşlar var ise bekleriz. :)

@Alperen KIR

Alperen benim de herhangi bir işim yok hafta sonu. Aydın Abi de gidelim derse olur. Ama orda yatma işini nasıl yapacağız? Bi de pazar günü gelince baya bir yorgun oluruz. Öbür gün de okul açılıyor. Bilmiyorum nasıl yapalım ki?

günü birlikte gidip gelebiliriz bence sabah erkenden yola çıkıp geri dönebiliriz.pazartesi okullar açıldığı için sorun olabilir. günü birlik gidebilir miyiz ki? çok mu yoruluruz?

@Alperen KIR

Bence olabilir aslında. Yazılı kanyon a kadar gitmeyiz ama alperen. Hüseyin amca nın oraya gideriz en fazla. Günübirlik için bence yeterli olur. 40-40 80 km yol az değil. Bir de gelirken yokuş. Bence böyle ideal. Siz ne dersiniz bilmiyorum ama..

Geri