Scudo Sports

Isparta

@agnostika

Aydın abi bu sıralar yalnız geziyorsun heralde inşallah Ramazan dan sonra şöyle kalabalık şekilde turlar yapalım:)..

Scudo
@agnostika

aydın abi kusura bakma ya. ben gelecektim senle :) biliyorsun hep gelirim ben. fakat uyumuş kalmışım gelemedim o yüzden. kusura bakma ya gerçekten..

malum benim izin günü yarın ;) gezmek isteyen yazsın buradan
ama sabahtan da uzun bir tura çıkabilirim haberiniz ola ;)

@agnostika

Çok isterim ama artık bir bisikletim bile yok! ;) Sana iyi eğlenceler Aydın Abi.Şimdiden iyi bayramlar.

@İsmail ŞEN

ismail hayırdır senin bisiklete ne oldu? bıraktın mı yoksa bu işleri :D

@Alperen KIR

Napayım ya baktım olmuyor bugün bu işe son verdim :) Şaka bir yana bisikleti sattım da onun için öyle dedim. ;) Yol bisikletine geçeceğim...

hehe vallaha dün deliler gibi bisiklet sürdüm dere mahallesi tarafında km saatini kaybettim ama orda düştüğünü bilemediğim için sidre tepesi - dere mah. yaklaşık 4-5 kere turladım. netice de km kayıp bilginize :(

ismail bayram dan sonra sana yapaac bir bisiklet merak etme :) şu bayramı atlatalım sagalossos a gidiyozz ona göree :))

@agnostika

Hadi ya! Üzüldüm şimdi aydın abi. İnşallah bulursun. Yalnız merak ettiğim birşey var. Nasıl kaybettin km saatini?

vallaha sidre yaptım geri döndüm dere mah. şelalenin olduğpu yer daha sonra ordan gölcüğe gideyim derken dere mah. içinde km nin olmadığını fark ettim. o panikle geri dönüp baya aradım tabi bulamadım. daha sonra gölcüğe gittim gezdim vs tekrar döndüm gene aradım bulamadım. eve geldiğimde çektiğim resimler aklıma geldi. km şelalede resim çekilirken vardı. sanırım şelale ile dere mah arasında düştü. ama aradım bulamadım fakat bayram sabahı turlamayı düşünüyorum orayı bi daha arayayım yoksaa artık resimlere bakar iç geçiririm :)

@agnostika

İnşallah bulursun. Acaba çok takıp çıkarmaktan saat orda tutunamaz felan mı oldu ki?..

@r321

inşallah dün baya aradım ama bilemiyorum şans işte olmadı artık senin km saatine el korum rahmi bilemem. vallaha bende anlamadım takıp çıkarmadım o ara sanırım ya istemeyerek çarptım vs malum gevşedi fırlayıp gitti neyse seninkinden almayı düşünüyorum da oda aynısı gibi olursa diye düşünüyorum paraya kıyabilirim ama malum artık bayramdan sonra beraber aramaya giderizz rahmii ona göree

@İsmail ŞEN

hmm. iyi hadi hayırlı olsun. satmak istiyordun zaten sattın :) aldığın yol bisikleti daha iyi olur eminim. ;) şimdiden hayırlı olsun..

aydın abi geçmiş olsun bu arada. bayramdan sonra bende geleyeim hep birlikte arayalım. inşallah biri bulup almaz. bi de bi gezi düzenleyelim bayramdan sonra şöyle gidip bi gün kalacağız sonra geri döneceğiz. :) yazılıkanyona falan gidebiliriz. bi düşünelim de ona göre bi yerlere gidelim. bisiklet sürmeyi özledim ya :)

@Alperen KIR

saolasın paşam dün seni aradık malum uyuyomusun dün ben baya gezdim gölcük sidre gökçay dere baya bi turladım neyse bayramdan sonraa düzenleriz tur. bu arada senin km saati sigma kaçtı ?

Evet güzel bir gezi yapalım artık. 17 küsür kg bisikletimle yeni kaskımla yola çıkmak istiyorum artık :)

benimki sigma bc 1609 aydın abi. seninkiyle aynıydı :) sadece kasası farklıydı biraz. ama şık yani gördün sende. ben sonra sana mesaj attım. kusura bakma valla bende gelmeyi çok istedim de işte uyku :D bayramdan sonra kesin gidelim ama yatılı gidelim hemde :)

@Alperen KIR

Sağol Alperen kardeş zaten ilan vermiştim o da satıldı :) Ama artık sizlerle turlara çıkamayacak gibiyim malum yol bisikleti alacaz bisan la da gelmem :) Yine de bayram sonu görüşmek üzere.Şimdiden bayramınız kutlu olsun..

@İsmail ŞEN

olmadıı zorlaa getiririm ben seni ismail merak etmee hep yo hep yol çekilmezz ona göree :))

@İsmail ŞEN

gitti gül gibi bisiklet :D inşallah yeni aldığın en az onun kadar iyidir :)

Alperen senin eski bisiklet duruyor değil mi:D Gidilmeyecek bisiklet değil bende onu kullanıyorum sonuçta:D

Geri