Scudo Sports

Isparta

Merhaba arkadaşlar. Tatilden döndüm bugün. Tekrar Ispartadayım.:) Sanırım Ramazan Ayı dolayısıyla gece gezileri yapalım diye konuşmuştuk. Sizlerin de müsait olduğu bir gün akşam çıkalım isterseniz..

Scudo
AGNOSTİKA hemşehrim,yap bakalım Ramazan ayı programı sana zahmed teravih sonrası ya da sahur öncesi:)olsun bi zahmed...
sağlıcakla....

@goldboy

vallaha ben gece 12 ye kadar çalışıyorum ama isterseniz gece 12 den sonra turlayabiliriz ben bugün gece turlamayı düşünüyorum kask ışık vs aldım bakalım 12 den sonra pedallayacağım şöyle 10-15 km ... beklerim

bugün gece 12 den sonra gelen varsa beklerim iyaşpark-şehir merkezi-gökçay ayazmana kısa ve öz olur sanırım ...

aydın abi ben gelirim. tekzenden kafaya takılan lamba aldım :) onu takar deneriz hem. dün de kilometre saatleri geldi bizim sonunda :) gece 12 de iyaş parkın önünde buluşalım o zaman. görüşmek üzere.

Size iyi gezmeler.:) Bugün iftara biryere gideceğim. Yani gelemeyeceğim. Gelmeyi isterdim.İnşallah başka zaman:(.

tamam işte ben işten çıkınca başlarım turaa gökçay ayazmana yeter görüşmek üzree

Ispartalı bisiklet sevdalıları merhabalar,bakın eylül ayınının 25-26'sında Aydın Güzelçamlı beldesinde çok güzel bir bisiklet festivali tertip ediliyor,Isparta grubu olarak katılalım derim ben ancak yol uzak,tertip komitesinden Yunus bey bisiklet kira vs. birşey ayarlayabilirim dedi ancak konaklama çadırda çadırımızı alacaz yanımıza diğer herşey ücretsizmiş...
çok güzel bir gezi-kültür ve bisiklet organizasyonu...
biliyorsunuz ben amotörüm ama bu organizasyon bir yarış vs. havasından ziayde spor-kültür festivali...
görüşlerinizi bekliyorum Isparta olarak nasıl bir yol izleyelim?

• Beğen
Tepkiler: T0LGA
gitmeyi düşünürsen ben varım otobüsle gideriz kamilkoç vs bisiklet alıyorlar ama aydın dan güzelçamlı ya nasıl giceğiz bilmiyorum. ama şimdiden araştırmaya başladım güzel fikir tebrikler...

Ben ve forumda olmayan 4 arkadaş da gitmeyi düşünüyorz bi aksilik çıkmazsa,işte çadırı olmayanlar çadır temin etmeli aksi halde pansiyon vs.
yani bir pikap-minübs nebileym vs.bi araç ile daha ekonomik die düşünyrm ben :)
yinede istişarelerde bulunalım...
sağlıcakla...

@goldboy

öyle çok daha iyi olur ama bulmak mesele bende çadır vs bütün ekipman var gelirim olmadı dediğim gibi otobüsle gideriz .. . eğer bi istişare yapmak isterseniz ciddi ciddi görüşelim yüzyüze ...

Aydıncım tamam hep lafta kalıor gibi oluyor ama inşallah çayını içmeye geleceğim,görüşürüz!...

cumartesi sabah 6.30 gibi gökçay sidre yapıyorum .. ramazan ile arası iyi olmayanları beklerim
;)

@agnostika

Çok şükür Ramazan ile aram çok iyi:) İnşallah başka zaman gelirim Aydın abi..:)

salı izin günüm

ısparta - bozanönü - bayat - atabey turu yapıyorum kendim gelen olursa ısparta dönüşüde eklerim

slm arkadaşlar,

Bisiklet kullanmayı 40'ımdan sonra oğlumun bisikletinde öğrendim.

Çok zevkli bir uğraşmış :).

Google aramalarından sonra bu forumu buldum. Bisiklet kullanmayı Isparta'da hobi olarak yapan arkadaşları görünce sevindim.

Ben daha çok doğa yürüyüşleri yapmayı seviyorum. Bir grubumuz var. Burdaki arkadaşların bisikletle gittiğiniz rotaları biz yürüyerek gidiyoruz.

Teras Parkın altındaki büyük çınarın yanında bir yerimiz var. Zaman Zaman burada doğa sporlarıyla uğraşanlar bir araya geliyoruz.

İletişimi facebook aracılığıyla yapıyoruz. Katılmak isterseniz sizleride bekleriz.

Grubumuzun ismi ısparta yürüyüş ve hobi grubu

grubumuzun linki.

www.*************/?ref=logo#!/group.php?gid=379320534736

@ofaruk

slm faruk bey şahsen gruptan haberim var ama fırsat olmadı sanırım ısparta ve çevresinde amatör olarak bisiklet sürüyoruz bizde yeni bir grup kurduk facebook'ta ısparta bisiklet olarak küçük çapta amatör olarak turluyoruz bisiklet biniyoruz görüşmek üzre

Geri