Scudo Sports

Isparta

@agnostika

Kusura bakma aydın abi. Foruma 2 gündür giremiyordum. Görmedim yazdığınız gezi planının..:(

Scudo
anladım rahmi bende yarım bıraktım ayağım da bi sorun var ağrıyor olup olmadık yere geri döndüm gökçaydan yarın sabah çevre yolu - üniversite çünür yaparız

Tamam o zaman. Gelecek olanlar CUMARTESİ GÜNÜ SABAH SAAT 7 DE IYAŞ PARKIN önüne gelsin. Kahvaltı malzemeleri getirmeyim. Yolda giderken fırın var. Oradan birşeyler alır çünür tepesinde kahvaltı yaparız. Sabah görüşmek dileğiyle..

• Beğen
Tepkiler: Aydın Akyokus
pazartesi benim izin günü eğirdir yada burdura gitmeyi düşünüyorum gelecek olan varsa öm atsın bana sabah

eğirdir se 7 gibi tren garının orda

burdursa 7 gibi gökçay kavşağında

Ne Oldu Arkadaşlar Kimseden Sese Soluk Çıkmıyor
Turlarımız İptal mi Oldu?

Ali kulüp doktoru 1-2ay sahalardan uzak kalacağımı söyledi:)
Ben bisiklet gazileri derneğine takılıyorum artık.
Rahmi kısa bir süre uzak kalacaktı. Aydın, Alperen sizler nasılsınız, turlamıyor musunuz?
İsmail dönmedi galiba daha..
Özledim bütün tur arkadaşlarımızı.
Herkese selamlarımı gönderiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Alperen KIR
hocam çok geçmiş olsun tekrardan merak etmeyin bi ortak zman bulalım ziyaretinize geleceğiz hocam ...

ben çıkıyorum az çok sabahları ismail geldi :) salı eğirdir yapacağız pazartesi de sabah turuna çıkarız sanırım devam hocam en kısa zaman da sizi de aramızda görmek isteriz hocam

bu arada doğum gününüz kutlu olsun barış hocam görüşmek üzree :) ;)

• Beğen
Tepkiler: Barış Doğan
@Barış Doğan

iyiyiz hocam bizlerde. mesajınızı görünce daha iyi olduk :) bizde 1 kaç gündür çıkmıyorduk. ama salı günü eğirdire gidecekmiş aydın abi. sanırım hep birlikte gideriz. :) en yakın zamanda görüşmek dileğiyle. . :)

• Beğen
Tepkiler: Barış Doğan
@agnostika

aydın abi salı günü eğirdire gidersek ya da başka pazartesi sabah başka bir yere gelirim bende. bana saat ve günü söyler misin? bi de yanımıza neler alalım? 1 kaç gündür çıkmıyorduk. ben gelirim gezi yaparsak :) görüşmek dileğiyle.

tamam alperen olursa ses veririm sana yarın sabahtan olursa sidre tepesi yada gökçay dere vs yaparız

salı günü de sabahtan eğirdire gideriz orda takılırız öğleden sonra geri döneriz

@agnostika

olur aydın abi. gelirim ben.benim bi işim yok. boşum yani :) yarın görüşürüz :)

alperen yarın ki tur iptal sabah 11 gibi barış hocayı ziyarete gitmeyi planlıyoruz haberin olsun

Slm arkadaşlar ben antalyada oturuyorum ama salı günü ıspartaya gelicem tatil için 1 hafta filan kalıcam program nedir bende gelmek isterim sizlerle çarşamba gününden itibaren her gün her saat uyar bana.

@ihsan ünal

memnun oldum bende aydın salı günü sabahtan eğirdire gideceğiz herhangi bir terslik olmaz ise... ama çarşamba malum ramazan giriyor artık ... fakat olursa perşem be sabah tur düzenleyebiliriz zaten olursa burdan haberleşiriz görüşmek üzere...

Arkadaşlar ben geldim ıspartaya nerde ve kaçta buluşuyoruz yarın ??

aydın abi numaram 0555 708 59 54 yarın buluşucağınız yeri bana msj atarmısın??

yarın sabah 7 de tren garında buluşuyoruz ordan da eğirdire gideceğiz

eyw abi geliyorum bende

Geri