Scudo Sports

Isparta

Scudo
@goldboy

Tamam goldboy. Seni de bekliyoruz 3 kişi olduk yokmu arttıran??:D

evet arkadaşlar ıspartaya geldim :) yarın görüşmek dileğiyle :)

Ne yapalım. Bizde 3 kişi yaparız gezimizi:)

arkadaşlar gerçekten çok özür dilerim,gece yarısı işim çıkınca sabah geç uyandım,telafisini yapmak sözü ile sağlıcakla kalınız!..

pazartesi sabah 6.30 da gökçay kavşağı

güzergah - gökçay - sidre tepesi

@agnostika

valla hemen diyet istedin gibi oldu,üstad:)
yarın erkenden Burdur'a gideceğim:(
akşam üstü ya da akşam serinliğindede ayazmana gökçay vs.de yapılabilir aslında,sizce?

@goldboy

ben çalıştığım için sabah saatleri uygun oluyor. genelde sabahları bir gün ara ile turlamaya çıkıyorum...

Sabah işe yorgun başlamak,hele hele üniversite labaratuvarında çalışmakta benim enerjiyi bitirior:)
bu arada çayını içmeye geleceğim Aydıncım,inşallah:)

beklerim iyaşpark - vodafone da çalışıyorum :) bünye alıştıktan sonra alışıyor insan...

Aydın Abi, ben inşallah geleceğim pazartesi günü. Ayrıca bugün sabah çok güzeldi. Alperen ve benden başka kimse yoktu. Sade ama güzel oldu. Sizde katılsaydınız daha güzel olurdu. Kalabalık yapılan geziler daha güzel oluyor. İnşallah pazartesi günü katılım daha fazla olur. Ayrıca pazartesi günü nasıl yapalım. Yani kahvaltı malzemeleri felan getirelim mi?..

bence getirelim kahvaltı malzemeleri. bi güzel kahvaltımızı yaparız ısparta manzaralı yerimizde :) görüşürüz pazartesi :))

@goldboy

Önemli değil:). İlk seferlerde olur böyle. Sanırım pazartesi günü de gelemeyeceksiniz ama biz yine de en kısa zamanda aramıza katılmanızı bekliyoruz..

• Beğen
Tepkiler: Anonim
Alperen ya ben keçiborludaydım 3 gündür ıspartaya daha yeni geldim eğlenmişsinizdir umarım

@r321

zaten kahvaltı yapmaya çıkıyoruz :) rahmi alırız bir kaç parça bir şey maksat muahbbet havanın tadına varmak ...

@Barış Doğan

Barış Hocam sizleri tekrar aramızda görmek çok güzel. İnşallah pazartesi günü geleceğim. O zaman görüşmek dileğiyle..:)

• Beğen
Tepkiler: Barış Doğan
@a.caglar

Sanırım yarının bir programı yok.. Biz bu sabah çıktık. Yarın dinlenelim. Pazartesi sidreye çıkılacak zaten:) Gelirsin değil mi sidreye

Geri