Scudo Sports

Isparta

Attırıcı yı değiştirmem performansımı çok etkiledi olumlu yönde barış abi alperen ve ismail le zor cıktığımız cünürdeki tepeyi biraz daha kolay çıktım dün öğleden sonra

Scudo
@a.caglar

Çok güzel Ali. İnşallah şu turlara başlayalım tekrar daha güzel gezeriz en azından daha çok keyif alırsın..:)

Haklısın Rahmi Gene Ben Dolaşıyorum 6 dan sonra bir iki saat tabii sabah turları daha güzel oluyordu tek basına sıkılıyor biraz insan

@a.caglar

Aslında forumdan konuşup ayarlasak daha güzel olur. Ben şu birkaç gün gelemeyebilirim de hastayım biraz daha sonraki günlerde birlikte turlara devam edelim. Aydın Abi de kendi geziyormuş. Herkes kendi gezmesin birlikte çok daha güzel oluyor biliyorsunuz..

Evet Sen İyileşince Aydın Abiylede Haberleşip Turlayalım Gene Sabahları

sabahlarıı 6.30 - 7 arası gökçay kavşağıının oralarda oluyorum sonraa sonra sidre tepesi yada dere mah. turluyorum ...

@agnostika

Aydın sen müsait oldun bu sefer bizler koptuk. Bir hafta Isğarta'da değilim. 24ünde inşallah sürekli olacağım sabah turlarında özellikle.
Görüşmek üzere..

evet hocam bende 23ünde ıspartada olacağım. bisikletimi çok özledim :) gelince kamp kurmaya gidelim. çadır kurup yatalım :) en yakın zamanda görüşmek dileğiyle :)

@Barış Doğan

evet hocam gelince başlarız ya yeni bir güzergah daha bulduk ismaille bende haftaya tatile çıkıyorum bende 24-25 gibi ısparta da olacağım :) turlamak dileğiylee

hocam buluştuğumuzda eğirdire gidelim. orada biraz oturur. dinleniriz. göl falan gireriz. olur dimi.bi buluşalım da ona göre bişeyler yaparız :)

Arkadaşlar sizleri kutlarım birlikte tur planları yaptığınız için...
İnşallah devamını sağlarsınız...
Barış Hocam süper organizasyon ve güzergah için seni ayrıca kutlarım...
Bensiz oraları turlamak içinize sinecek mi bakalım :)))

• Beğen
Tepkiler: Aydın Akyokus
@Fuat KURT

hocam adını o kadar çok duyudm ki barış hoca sayesinde :) inşallah sizinle de görüşmek nasip olur. sizi tanımayı çok isterim. :) inşallah bir gün görüşürüz :)

• Beğen
Tepkiler: Fuat KURT
Herkes ayın 24-25 ine doğru toparlanıyor Isparta ya geliyor bende ağustosun başında gideceğim şanssızlığa bak :)ayın 25 inden 31 ine kadar her gün düzenli turlara mutlaka katılmam lazım. İnşallah en kısa zamanda 5-6 kişi ile turlara başlarız..

gezeriz inşallah. ben şu an rizedeyim :) sizden 1500 km uzaklıkta sanırım :) sağ salim dönerim inşallah ıspartaya :) sonra başlarız artık bisiklet turlarına :)

@Alperen KIR

İnşallah Alperen. En kısa zamanda aramıza dönmeni bekliyoruz..:)

Temmuz sonu o zaman kapsamlı bir organizasyon,temennisiyle sağlıcakla...

@goldboy

foruma hoşgeldiniz. ayın23-24 gibi toplanacağız sanırım. barış hocam da o günlerde gelecek. zaten rahmi ve ali ıspartadalar. inşallah aydın abinin işi yoktur :) geldiğimiz zaman hep birlikte görüşürüz. sizi de aramızda görmekten mutluluk duyarız :)

• Beğen
Tepkiler: a.caglar ve Anonim
Geri