Scudo Sports

Isparta

Çok güzel bir gelişme gerçekten.. Ankara'da da böyle bir planımız vardı ama hayata geçiremedik.. Bakalım belki bizde zamanla yaparız..
Bu arada hatırlarsınız belki bende kız arkadaşımla gelmiştim yazın başında.. Fazla kalamamıştık ama memnun olmuştum sizi tanıdığıma.. Eğer kısmet olurda yine gelebilirsem Eğirdir'e mutlaka uğrayacağım..

Scudo
selamlar arkadaşlar, sömestr tatili içerisinden herhangi bir gün Burdur Gölü etrafını dolaşmayı düşünüyorum bisikletimle, arabayla güzergahın bir bölümünü gezdim çok güzel bir parkur, katılmak isteyen olursa haberleşelim...

• Beğen
Tepkiler: Aydın Akyokus
slm arkadaşlar gölcük turu yapmayı planlıyorum
malum hava şartları kötü ama mart ayı içerisinde uygun bir günde ısparta merkezden gölcüğe gitmeyi planlıyorum. ilgili olanlara şimdiden teşekkürler...

bu arada çok isterdim burdur gölü etrafında tur atmayı ama bisikletim daha gelmedi dört gözle onu bekliyorum ii eğlenceler şimdiden

• Beğen
Tepkiler: m.varolfb
ben ısparta merkezdeyim ... biskilet gelir gelmez küçük ten büyüğe doğru düşündüklerimi gercekleştirmeye başlayacağım ... varsa ilginen arkdaşlar duyurulur ...

@bikernomad

nerde bu cafe öğrenebilir miyim ?

birde ilerleyen zamanlarda önce küçük çaplı daha sonra ısparta eğirdir ve eğirdr kovada gölü turu yapmayı planlıyorum çadır gerekli malzeme mevcut ama kovada gölü tarafında dışarda çadır kurmak vs tehlike teşkil eder mi ? birde çadır için uygun yer mevcut mu şimdiden teşekkürler :)

çadır su-dere yatağı olmayan, taş kaya düşme tehlikesi olmayan, ağaç altı olmayan, düz olan her yere kurulabilir. tek tavsiyem çadırınızın çift tenteli vede bagajlı olması. Yiyecek içeceklerde mümkün mertebe çadır içine alınmalı, doğadaki hayvanların ulaşamaması için. Şimdiden iyi eğlenceler:)

• Beğen
zaten olmadı dedğin gibi uygun bi yer bulup kurarım çadırı da hanii uygun yer vs var mı dye sordum.. gel beraberr gidelim yaa :)

• Beğen
Tepkiler: emregogus
@emregogus

öncelikle bisiklet gelsin mart 20 sinden sonra çıkışlar yaplıcak mış nisan ayında kendimi toplarım sonra beklerim vallaha kamp ta kurarız tura da çıkarızz ii vallaha beklerim her zaman ?

@agnostika

Ada yolunda.Şehir merkezinden itibaran 250 metre kadar.Sezonu bugün açtık.Oldukça şamatalı eğlenceliydi.Çadırlı kamp için kovada gerçekten çok iyi bir seçim.hertürlü yardımcı oluruz.

• Beğen
@bikernomad

dört gözle bisikletin gelmesini bekliyorum. diğer bütün aksesuvarların hepsi tamam bir bisiklet yok gelir gelmez gölcük ardından eğirdir turu yapmayı düşünüyorum. teşekkürler şimdiden :))

Arkadaşlar ıspartadayım. 500tl altı amortisörsüz yada ön amortisörlü dağ bisikleti alacağım. Nereden nasıl bir alışveriş yapabilirim. Teşekkür ederim.

Öncelikle bisiklet forum ailesine hoşgeldiniz.Isparta'da bisiklet sporu ile uğraşan bir çok kişi var ama neredeyse hiçbiri bisikletlerini Isparta'dan almadı.Çünkü Isparta'da bisiklet ve motorsiklet adına açılmış sadece bir tane bisikletçi var o da Toker bisiklet.Fevzi Paşa İlköğretim okulunun orda bulunuyor.Ama elinde şu anda yeni modeller yok.Eğer hemen almak istiyorsanız.Şahinler Plaza'yı öneririm.Bianchi modellerini satıyor...

• Beğen
Tepkiler: Barış Doğan
hoşgeldin aramıza...
ben ıspartadayım ve bu işe yeni başladım. ıspartadan bisiklet almak istiyorsan şartlar kısıtlı.. şahinler plaza bianchi satıyor. ben bianchi hero aldım 480 tl kredi kartı 10 taksit
ama bundan önce ocak ayında tokerden sipariş salcano ng 303 srd siparişi verdim ama mart bitti nisana girdik bisikletin geleceği de yok...

tavsiyem sahinler de söylediğin şartlara uygun aldığım bisikleti tavsiye edebilirim. birde ıspartada olupta iyi bir bisiklet almayı düşünen antalya denizli fethiye den temin eediyor...

tavsiyem yarın gelecek şipariş verdim akşama geliyo vs vs gibi sözlere aldanma ...

bianchi almayı düşünürsen sahinler (adamlar gayet iyi niyetli ve insan gözüyle yaklaşıyorlar :) aldığım yer olduğu için değil her gittiğimde adam listelere bakıp bana uygun bir fiyat söyledi :) yardımcı olmaya çalıştı ...
salcano vs düşünürsen :
davraz tdm (çarşı polis karakolu üstünde insana dolar gibi bakıyorlarr :)
toker : iyi niyetli ama verilen söz konusunda ve para konusunda sorun olabilir :) görmediğin bisikleti aman diyim alma :)

• Beğen
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. İnşallah paylaşımlarımıza devam ederiz..
Ben de sadece şahinlerden ürün listesi aldım. Haftasonu inceledim biraz ama bianchiyi ağzına alan yok.. Ama Aydın bey sizin aldığınız yada özel seridekiler iyi olabilr diye okumuştum. Bisikletiniz hayırlı olsun..Iyaşa gelip sizi göremek düşüncesindeyim uyugun olursa..
İnternetten alışveriş yapma şansızımız varmıdır? Burda montaj yaptırabilirmiyiz?

beklerim herzaman ben n 13 den 23 e kadar iyaştayım tepeler vodafone da beklerim :) zaten bende ilk bisikleti alırken netten almayı düşündüm bundan önceki bütün alışverişlerimi genelde netten yapıyordum. dedik aldğımız yer yakın olsun memleketten olsun ama nafile vallaha delta bisiklet yada dogabisikleti öncelikle bildiklerim ama daha da var ama araştırırsan...

alacak olduğum da ben doğa bisiklete sormuştum montajlı yolluyorlarmış sadece ön tekeri çıkarıp kargolayıp yollarız demişlerdi ...

aldığım bisiklete gelince salcano astro m modeline benziyor jantlar arka vites aynı diğer özelliklerde üç otuz aynı tavsiye ederim.

• Beğen
Değerli arkadaşlar Nisan ayı içerisnde ısparta-yazılıkanyon seferi düzenlemek istiyoruz yaklaşık 5 arkadaş olarak,hangi güzergah üzerinden gitmemiz avantajlıdır yani eğirdir üzerindenmi ısparta sav-antalya yolu üzerindenmi,güvenlik vs.şartlarıda göz önünde bulundurursak??
Isparta SDÜ bisiklet severlerede duyurulur....
Saygılar....

sdü de değilim ama dışarıdan katılım olabilir mi ? birde gün ne zaman tam olarak eğirdir güzerkahı daha güzel olur ama ...

kesinlik kazanmadı tarih ama olabilir neden olmasın işte kesinlik kazanması,önemli.bakalım antalya yönünden öneren arkadaşlarda var,siz profesyonelsnz anlaşılan,umarım güzel bir tur olur,bakalım artık...

Geri