Scudo Sports

Isparta

yok ben daha yeni başladım. yeni amatör sayılırım ciddi anlamda... ama yavaş amatör olmaya çalışıyorum :)

bende eğirdir, kovada, aksu ,çandır vs yapmayı düşüyorumda zaman problemi oluyor ama yaza antalya kıyıdn da fethiye düşnüyorum inşallah zaman belli olur ...gitmeyi düşünürseniz iyaş avm de yim tepeler vodafone da uğrarsınız yada burdan haber veririseniz gelmye çalışırım görüşmek üzree

Scudo
@emregogus

Merhaba :) Aslında yiyeceklerin ve içeceklerin çadırın içine alınmaması lazım. Yabani hayvanların burunları zaten çok iyi koku alıyor. sonuçda çadır beton duvarlardan oluşmuyor. çadırın içerisinde 1 ekmek parçası var diye yabani domuzlararın çadıra koca bir delik açmasına ve içerisini talan etmesine şahit oldum :)

Doğada yiyecek saklama yöntemleri var. daha sağlıklı sonuçlar verecektir.

ben eylülden sonra ısparta kadrosunda yerimi alacam :) şimdi hazırlık aşamasındayım..

@T0LGA

İnşallah.Sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız... Zaten yavaş yavaş bisiklet grubu oluşturmaya başladık :) En kısa zamanda görüşmek dileğiyle.Sağlıcakla kalın.

@İsmail ŞEN

aynen devam bilmukabele ismail bisiklet gerçekten geldii yaa :)

arkadaşlar bir süreliğine Burdur'dayım organizasyon olursa katılmak isterim...

ben neredeyse hergün turluyorum.Yeni bisikletim carroro disk frenli ,deneme sürüşlerindeyim.günde 20 -30 km yol yapıyorum
.bisklet severler.ispartada bu bisiklet konseptini geliştirelim.

• Beğen
Tepkiler: Barış Doğan
@metin aktürk

metin hocam bir gün belirleyelim hep beraber anlaşıp şöyle bir tur
düzenleyelim. iyaş avm de vodafone dayım isimim aydın uğrarsanız haberleşiriz daha sonra rutinlik kazanır zaten ;)

@metin aktürk

Nerlerde turluyorsunuz 20-30km. Bende Hafta içi 6dan sonra ve haftasonu düzenli tur arkadaşı arıyorum.

selamlar arkadaşlar, hafta içi bir gün Burdur Gölünün etrafını dolaşmayı düşünüyorum, 110 km'lik bir tur olacak, katılmak isteyen olursa buradan haberleşelim.....

Cumartesi öğleden sonra tanışma turu planlıyoruz...
Katılmak isteyen arkadaşları bekliyoruz...

cumartesi turu pazar gününe aktarılmıştr

sabah10.30 da gökçay kavşağında leb show önün de buluşuyoruz gelmek isteyenleri bekleriz

Görevim yoksa geleceğim inşallah. Yarın belli olur ancak gelebilirsem daha erken başlayıp öğlene bitmesini talep edeceğim..

Arkadaşlar pazar günü görev varmış. Saat 17:00de müsait olabiliyorum.
Cuma günü saat 15:00 ten itibaren, cumartesi tüm gün müsaitim ve turlayacağım. Uygun olan arkadaş varsa birlikte turlarız. Herkese selamlar..

Ben bisikletsiz gelsem kabul olurmuyum acaba :) henüz bisikletim yok

madem hocam c. ertesi ne ayarlayabiliriz ?
fuat hocamla görüştüm tamam onayı verdi

barış hocam size uygunolur mu ? c.ertesi öğleden sonra ?

Geri