Scudo Sports

Isparta

Özkanlar kavşağının üst tarafında, batçık'ın üzerinden eğirdir tarafına doğru giderken sanayi çıkışına yakın Takaoğlu vardı. Takaoğlu olduğunda emin değilim isim olarak ama, Erkan var orda. İşini halleder, gitmişken selamlarımı da iletirsen çok mutlu olurum. :)

• Beğen
Tepkiler: Ali Sırıklıgil
Scudo
Tarık bisiklet'te iyi diyorlar.ben bir iki kere gittim, çok iyi niyetli bir insan ama pro mu bilmem.

• Beğen
Tepkiler: Ali Sırıklıgil
@Ali Sırıklıgil
toker ticaretin onunden asagi dogru iniyorsunuz 2. sagdan donunce gormeniz lazim.

ismim ahmet genç ısparta da yaşıyorum yaşım 35.. yıllar sonra heveslenip tekrardan bisiklete merak sardım ve kron xc500 aldım..araştırdım ama birde sizlerin fikirlerini almak adına sizlere sormak istedim..tercih olarak iyi bi tercih yapmışmıyım saygılar..??

"herkez" diil "herkes", "şarz" diil "şarj" Ahmet bey :)
hoşhgeldiniz, iyi forumlar, iyi sürüşler...

("ya seçim kötü olmuş... bence satıp yenisini alın" desem bi'şey fark edicek mi onu gerçekten merak ettim bi de : )) )

Selamlar Herkese :) Aleyküm Selam.

Seçiminiz eğer bisikleti arazilik yerlerde ve sert kullanacaksanız uygun olmuş. Güle güle kullanın :)

Aleyküm selam,

Alınan alınmış, güle güle kullanın. Zaten zaman içinde rahatsız olursanız değiştirirsiniz veya beğenip binmeye devam edersiniz. O yüzden şu aşamada yorum yapmaya gerek yok :D

bisikletiniz hayırlı olsun, forum' a hoş geldiniz.
Ayrıca yeni bisikletlerin ilk 1 haftada jant ayarının bozulduğunu(normal bir şey) duymuştum.
Ön veya arka tekerlek 8 çizmeye başlarsa endişelenmeyin 5 dakikalık işlemde kendine gelir.

Geri