Scudo Sports

İşe Bisikletle Gidenler

İşe hangi sıklıkta bisikletle gidiyorsunuz?

• Toplam katılım
    704
Scudo
Bu hafta 5/3 işe bisikletle gittim 5/2 evden çalıştım. Yağmur ve kar yağmayıp - dereceleri görmediğim sürece bu sene işe bisikletle gitmeyi planlıyorum.
5 gidiş 5 geliş günde 10km zor kısmı yol bisikleti ile sırtta laptop çantası ile pek konforlu olmuyor :)

Bugün mahallemdeki bir bisikletçiye gittim. Aslında alıp almamak konusunda kararsızdım daha önce yazdığım sebepten dolayı. Sadece gidip bir fiyat araştırması yapmak istedim. Bir de belki bisiklet almak için biraz motive olurum diyerek gittim. Kapıdan girdim bisiklet bakıyorum dedim. Dakika 1 gol 1. Adam direkt çocuk kaç yaşında dedi. Ben de yok ben kendim için bakıyorum dedim. Gelmişken ayıp olmasın diye hızlıca bi kaç modele bakıyormuş gibi yapıp çıktım. Zaten iki gram olan motivasyonumu da bitirdi sağ olsun.
Ben bugün malesef şunu gördüm bizim ülkede bu zihniyet devam ettiği müddetçe bir arpa boyu yol alamayız. Biz acaba ne zaman medeni ülkeler gibi bisikletin yetişkinler tarafından da kullanılabilen bir ulaşım aracı olduğunun farkına varacağız?
Bence cevap şöyle olmalı idi: tamam sana bunu alıyorum! :hımm:

İş değişikliği neticesinde eve 500 metre yakınlıkta (uzaklıkta demeye bile dilim varmıyor) mesafedeyim ama demir attan vaz geçmem. Bir 5'te 5'te benden, totalde 5 km :bsmagryr:

geçmiş olsun. ciddi birşey yoktur umarım

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Malesef ülkemizdeki bisiklet camiasına ait en büyük sorun. Bisikletlileri hiçe sayıyorlar. Dün akşam bende düz yolumda gidiyorum. Adam benim gözümün içine baka baka karşı şeritten önüme kırarak sola dönüş yaptı. Bazen düşünmüyor değilim insanlar ne kadar daha garip olabilir diye. Sonra yaşadığım ülke aklıma geliyor. :)

Bugün işe bisikletle geldim. Ancak yağmurdan dolayı otobüsle döneceğim. Yarın kuru göründüğünden bu hafta 5/6 olur gibi duruyor.
Metrodan işe gitmesi dönmesinden iki kat zaman alıyor eğim nedeniyle.

20211118_080627.jpg20211118_184528.jpg

Geri