gunerokn
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.586
- İsim
- okan
- Başlangıç
- 2020—21
- Bisiklet
- Giant
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Pazartesi giderken uçarak gittik te, salı sabah efsane dövdü yağmur ile rüzgar.Pazartesi ve Salı günü işe bisikletle gitme çılgınlığı yapan var mı?![]()
Ben bu hafta 3/5. İstanbul anadolu yakası için; Pazartesi yağışlıydı. Salı-çarşamba-perşembe hava kuruydu ama özellikle sabahları çok soğuktu. @
Joseph Cavalcanti nin dediği gibi Decathlon'daki kar maskesi 25-30 km hızlarda zayıf geldi. Motordaki kaskımı aradım
İçlik de decathlon. 5-10 derecelerde süper ama altında yine üşüme kaçınılmaz.
2021 Ekimde bisiklete binmeye başladım işe gitmek için. Bakalım seneye ekipmanları fuller - en soğuk havada da 5/5 yaparım.
Kullandığınız eldivenin özelliğini bilemiyorum ama eğerki 5 derecenin altında bir havada sürüyorsanız,rüzgar geçirmeyen termo bir ürün olması şart,aksi halde uzun parmak olupta yetersiz bir ürün ise üşümeniz normal,tabi bu arada ara ara yumrukları aç kapa yaparak kan dolaşımına izin vermelisiniz,azda olsa kanın hareketi parmaklarınızın ısısını arttırır,sonuçta ne yaparsanız yapın ayak ve el parmakları bir miktar mutlaka üşüyor.Soğukta eldiven kullandığım halde parmak uçlarımın üşümesine çözüm bulamadım
Soğukta eldiven kullandığım halde parmak uçlarımın üşümesine çözüm bulamadım