Scudo Sports

İşe Bisikletle Gidenler

İşe hangi sıklıkta bisikletle gidiyorsunuz?

• Toplam katılım
    704
Bu haftayı da 5'te 5'le kapatıyorum. Sabah hafiften ısıran ama 1 saat sonra yakan havalar başladı. Namı diğer hastalık havaları. Bu kış nezle mi grip mi corona mı paranoyası ve gerginliği ile geçecek hayırlısı...

kinesis_streetart_highhero.jpg

Scudo
@gkhn gkr Tabi dağda geniş gidon ve kısa bogaz gerekli yoksa yol bisikleti gibi tersi olsa, kontrolu zor olur. 2 bisiklet lazım, biri mtb diğeri yol :) Evimde fitness-tur ve yol var. MTB düşündüm bi ara fakat parkur yok izmirde.. Olsada arabaya yükleyip çıkılması lazım. Memleketim bergama-kozakta olsam Kesin mtb ve enduro bisikletim olurdu :)

Akşam geri dönebilirsem 4/4 olacak. Sabahları serin olmaya başladı. O yüzden soradan yelek siparişi verdim. Haftaya evden çalışacağım. Sonraki hafta havaların daha da serinleyeceğini düşünürsek yelek mevsimi geldi demektir.

Bir haftayı daha 5/5 ile kapatıyorum hatta yarın ile beraber 6/6 olacak. Mesai bitmedi daha bi pazarımız var bu hafta. onada hafta yorgunluğunu atmak için akşama yatar yatarım artık:)

Forumdaşlar herkese günaydın hayırlı işler yeni haftaya başladık hayırlısı ile. Bisiklete çamurluk ve üste yağmurluk alma zamanı geldi. Varmı tavsiye edebileceğiniz çamurluk ve yağmurluk

Geçen hafta 5 te 5 yaptık.ancak bu hafta bugün ve yarın sabah işe bisikletle gitmedim, gidemeyeceğim.kısmetse yarın is çıkışı eve bisikletle döneceğim.
@SeYaP yagmurluk decantlonfa var bedeniniz uyarsa is gorur l.zannedersem 150tl

@SeYaP Çamurluk için bisikletinizin modeli belirleyici olacaktır. Yağmurluk için wiggle gibi sitelere bakmanızı öneririm. Türkiye satışı olan ve gerçekten iş gören bir bisiklet yağmurluğuna denk gelmedim ben.
@Esatesat Decathlon bisiklet reyonunda satılan tüm yağmurlukları denedim. Hepsi su geçiriyor malesef.

Bu haftayı da 5'te 5'le kapatıyorum. Sabah hafiften ısıran ama 1 saat sonra yakan havalar başladı. Namı diğer hastalık havaları. Bu kış nezle mi grip mi corona mı paranoyası ve gerginliği ile geçecek hayırlısı...

241022 dosyayı görüntüle

dur yahu daha soguklar başlamadı , yeleğe geçmedim bile :)

Level up! Kucukyali-Buca arasi kapali oldugundan dolayi Narlidereden dolanip ise gidilir, saglam antreman olur ve bigkingxxl kadar kalori yakilir..
IMG_20200922_0737073.jpgIMG_20200922_0736419.jpg

Dosyalar

• IMG-20200922-WA0003~2.jpeg
    IMG-20200922-WA0003~2.jpeg
    1,7 MB · Okunma: 29
Geçen kışı mont veya yelek giymeden geçirdim. Denizli de eskiden olan soğuklar yok artık.

Sabahın hafif soğuk esen karşı rüzgarına karşı uzun kollu içlik, kısa kollu forma ve yelek rüzgarlık üçlüsü fazla mı gelir arkadaşlar. Konuda hiç tecrübem yok. İlla ki mesafem kısa dahi olsa (8 - 9 km) ufak bir sırt çantası taşıyorum. İçlik olmadan sadece forma ve yelek mi? Yoksa yelek olmadan sadece içlik ve forma mı? Yoksa üçü birden mi? Ne dersiniz?

Sabahın hafif soğuk esen karşı rüzgarına karşı uzun kollu içlik, kısa kollu forma ve yelek rüzgarlık üçlüsü fazla mı gelir arkadaşlar. Konuda hiç tecrübem yok. İlla ki mesafem kısa dahi olsa (8 - 9 km) ufak bir sırt çantası taşıyorum. İçlik olmadan sadece forma ve yelek mi? Yoksa yelek olmadan sadece içlik ve forma mı? Yoksa üçü birden mi? Ne dersiniz?
En temel nokta evden ilk çıktığınızda üşümüyorsanız giydikleriniz fazla demektir. Bunu atlamayın soğuklar boyunca. İstanbul için forma + rüzgarlık / yelek yeterli bu aralar. Zaten güneş doğduğu gibi yelek bile terletiyor. 3 Kat için daha çok vaktimiz var.
(İçlik sürüş sırasında çıkarabileceğiniz bir şey olmadığı için, hafif üşümemek için giyince terleyip daha beter hasta etme ihtimali taşıyor )

geçen sene yazın ciğerlerimi üşüttük ten sonra sabahları özellikle yaz ayları bile ve hala bu yeleği kullanıyorum en azından önden önden gelen rüzgardan etkılenmıyorum ve memnunum.
1600770030257.png

Geri