Scudo Sports

İşe Bisikletle Gidenler

İşe hangi sıklıkta bisikletle gidiyorsunuz?

• Toplam katılım
    704
Bugün de işe bisikletle gelebildim.
Ama abi bu sabah Hadımköy'de yokuş yukarı, dilim dışarda pedallara asılırken 🤪, yanımdan dik oturuş pozisyonunda gayet rahat bir şekilde :kyfmyrn:, vız diye geçip giden elektrikli bisiklet sahibi er kişi, her kimsen, bu forumdaysan bi el salla lütfen.
O ne rahatlık ve hızdır yav :snzdglsn: :ssrtcbya:?

Scudo
Bugün de işe bisikletle gelebildim.
Ama abi bu sabah Hadımköy'de yokuş yukarı, dilim dışarda pedallara asılırken, yanımdan dik oturuş pozisyonunda gayet rahat bir şekilde, vız diye geçip giden elektrikli bisiklet sahibi er kişi, her kimsen, bu forumdaysan bi el salla lütfen.
O ne rahatlık ve hızdır yav :snzdglsn:?

Ben değilim ama elektrikli bisikletle yollar hep yokuş aşağı... Bir gerçek var ki elektrikli bisiklet bir bisiklet değil bence uyuşturucu gibi bir şey...
Bisiklet dağa tırmanmaksa Elektrikli bisiklet telesiyejdir.
Bisiklet kürekli bir sandalsa elektrikli bisiklet motorlu teknedir.
Bisiklet merdiven çıkmaksa elektrikli bisiklet yürüyen merdivendir.
bisiklet ayakta durmaksa elektrikli bisiklet yatmaktır.
Bisiklet boks yapmaksa elektrikli bisiklet yogadır.
Bisiklet absent ise elektrikli bisiklet baileys dir.

Bisiklet fırtına ise elektrikli bisiklet bahar meltemidir.... Eşim elektrikli bisikletini kullanmama izin vermiyor da konu aslında bu 😟 😟

Yok abi, ben yine de pedallara istediğim kadar asılabilme özgürlüğünü isterim. Bisikletim ben pedal çevirirken 25 km/h hızdan sonra elektrik desteğini kesecekse neyleyim onun elektriğini ben! :ckskc:
Gerçi işe gelirken o 1 km lik dik yokuşta acayip işime yarardı :krnz:. :D Şu sök tak kolay olanlardan olsa mis gibi asılırdım 25 km den sonra da pedallara, ama işin içinde bu sefer de bataryanın ve motorunun ağırlığı var. :ckskc:

Merhaba,
Konu başlığı ile alakasız ama görüşlerinize almak isterim. St520 almak istiyorum gittim baktım stokta bitmeye yakın bir durumda piyasada bisiklet yok kısmetse 12 km işe gidiş geliş fırsat buldukça gezi yazları lastiği bir tık inceltip kamp için kullanmak istiyorum zaman ile üstünde değişikliğe gidilebilir arka aktarıcı şüpheli 2200 TL fiyatı var kafam karışık 🤔 hissiyatı güzel beden konusunda 179 boy var L diye ölçtğm ama xl gözüme daha bi heybetli geldi.

@gkhn gkr

7:37 kırmızıda geçtin 🤨 çoğayıp 🤣

Kral elektrik takviyesi var mı ?
Evet son anda geçtim ışıklardan biraz tedirgin oldum 😀
Standart dağ bisikletim üzerinde 27,5x2.40 dişli lastiklerim var 😀 elektrik takviyesi yok ama bu aralar kafamı çok kurcalıyor mid drive bir sistem düşünüyorum.

@Hhakan Sanırım almak istediğim bisiklet dağ bisikleti arattırdığımda öyle bir sonuçla karşılaştım. Yoğunluk olarak şehir içi asfalt da kullanacaksan daha ince tekerli yolda seni çok yormayacak bir tercih yapman daha iyi olur ama dersen ki ben dağa da çıkarım elbette neden olmasın.

• Beğen
Tepkiler: erman35
Elektrikli bisiklet, bisiklet değildir bence de elektrikli motosiklet türevidir. Eee onu alırsanız da artık işe bisikletle gidiyorum demeyin 🤣🤣😁

buna bir de garmin virb edit ile gösterge ekleseydiniz süper olurdu. Kesintisiz kayıtlarda çok hoş oluyor 😁 @gkhn gkr

Standart dağ bisikletim üzerinde 27,5x2.40 dişli lastiklerim var 😀 elektrik takviyesi yok ama bu aralar kafamı çok kurcalıyor mid drive bir sistem düşünüyorum.
Allah bağışlasın 🤣 kazasız belasız sürüşler diliyorum 👍🏻🇹🇷

Onu bırakta izlerken bile nefes nefese kaldım özellikle düzlükte :D Sanki biraz ıkınıyorsunda gitmiyor gibi his veriyor :D Lastikler gereksiz kalın.. Gidon o kadar uzunki arabaların arasından geçerken kesin takılıp düşerim :D Yol bisikletine geçmeni tavsiye ederim şiddetle :))

@Burak B.
:D Yok ben dağ bisikletçisiyim çok çok nadiren asfaltta kullanıyorum,bu lastikler kullanım tarzım için gerekli hatta 2.50 yapmayı düşünüyorum :D gidon,gidon boğazı bisiklet geometrisi ön amortisör tamamen dağda kulanımıma uygun yol bisikleti benim için bambaşka bir platform.
:D

Aşağıdaki video neden gidonun o kadar geniş ve lastiklerin kalın,dişli olması gerektiği hakkında fikir verebilir :D

Geri