Scudo Sports

İşe Bisikletle Gidenler

İşe hangi sıklıkta bisikletle gidiyorsunuz?

• Toplam katılım
    704
  • Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
Scudo
Aynı güzergahı kullaniyoruz ben saat 7 gibi iskelenin oradan geçiyorum denk gelmedik hiç
Cok hizli gecmisimdir, noldugunu anlayamamissindir :D saka bi yana hergun gecmiyorum, bugun kisa guzergah olarak f.altaydan donerek ise gittim. Yarinda limontepe icinde tirmanis antremani planliyorum. Evden 7 civari ciktigim icindir denk gelmedik.

Cok hizli gecmisimdir, noldugunu anlayamamissindir :D saka bi yana hergun gecmiyorum, bugun kisa guzergah olarak f.altaydan donerek ise gittim. Yarinda limontepe icinde tirmanis antremani planliyorum. Evden 7 civari ciktigim icindir denk gelmedik.
O zaman vakitten dolayı denk gelemeyiz.
sağlık olsun :) havaların aydınlık duruma göre ben biraz daha böyle devam edeceğim.
kazasız sürüşler dilerim.

O zaman vakitten dolayı denk gelemeyiz.
sağlık olsun :) havaların aydınlık duruma göre ben biraz daha böyle devam edeceğim.
kazasız sürüşler dilerim.

Tesekkur ederim.. Saat kacta cikiyorsun evden? Bir gun 2miz yapabiliriz antremani :)

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
Dün akşam telefondan baktığımda bulunduğum yer için yağış görünmüyordu. Hava ısısı da sabahın 7 ve 8 i arası için 20 derecelerin üzeri görünüyordu. Akşamdan heyecanla hazırlıkları yaptım.

Sabah telefondan bir kez daha baktım, parçalı bulutlu, yağış ihtimali %10 diyordu. Isı da 17 derece. Camdan da baktım yağış yok ama hava kapalı. Neyse dedim rüzgar için arkadaşların önerdiği gibi sadece bir yelek atarım, gerekirse çıkarır arka cebe koyarım. Her şey yolunda görünürken kahvaltımı hazırlayıp bir güzel yedim. Giyindim, çantamı hazırladım (yanıma fazladan yedek tişört de aldım ki iş yerimde bırakırım, perşembe ve cuma daha hafif gelirim.

Neyse bisikleti aldım çıktım dışarı bir baktım hem soğuk, hem yağmur başlamış :(. Haydeee! Dedim tatlı tatlı yağarken sürsem mi? Bir pedal çevirmeden vaz geçtim. Şimdi dişliler, zincir vs. ıslanacak ve çamur olacak. İş yerimde de temizleyecek yer ve vakit sıkıntım olacak. Zaten yağıştan dolayı daha yavaş ve uzun sürüş olacak. Yüzüm düştü :( eve geri döndüm. Mecburen arabayla geldim.

Şu an hava güneşli parçalı bulutlu. Şeytan dürtüyor yine arabayı al öğlen git eve, öğle yemeğini evinde ye, bisikletle dön işe. :D

Dün akşam telefondan baktığımda bulunduğum yer için yağış görünmüyordu. Hava ısısı da sabahın 7 ve 8 i arası için 20 derecelerin üzeri görünüyordu. Akşamdan heyecanla hazırlıkları yaptım. Sabah telefondan bir kez daha baktım, parçalı bulutlu, ihtimali %10 diyordu. Isı 17 derece. Dedim rüzgar için arkadaşların önerdiği gibi sadece bir yelek atarım, gerekirse çıkarır arka cebe koyarım. Camdan baktım ve her şey yolunda görünürken kahvaltımı hazırladım, yaptım. Giyindim çantamı hazırladım (yanıma fazladan yedek pantolon ve tişört de aldım ki iş yerimde bırakırım, diğer günler daha hafif gelirim. Neyse çıktım dışarı bir baktım hem soğuk, hem yağmur başlamış. Haydeee dedim tatlı tatlı yağarken sürsem mi? Bir pedal çevirmeden vaz geçtim. Şimdi dişliler, zincir vs. iş yerimde temizleyemem. Yüzüm düştü :( eve geri döndüm. Mecburen arabayla geldim. Şu an hava güneşli parçalı bulutlu. Şeytan dürtüyor yine arabayı al öğlen git eve, öğle yemeğini evinde ye, bisikletle dön işe. :D
şeytan mantıklı şeyler söylemiş :)

Şeytan bu. Ona uyduk :krnz: , gittik öğlen evde yemeğimizi yiyip arabayı bırakıp işe bisikletle geldik. E ne oldu? Tek tarafı kilitli, tek tarafı normal olan pedalda bile düşmeyi becerdim, yattım yana :naslyni: :snzdglsn:. Tam da bir yolun kenarında bem beyaz tozun içine :acpsnr:. Kendi kendime gülüyorum :p. Önümde bir kamyon vardı park halinde, şoförü görmüş aynasından, indi geldi yanıma.

- Abi bir şeyin var mı? O nası oldu öyle ya! Durduk yerde düştün. Niye çıkamıyorsun bisikletin altından, dur yardım edeyim.
- Yok abi bu namussuz bir tarafı kilitli pedal, ayağım da kilitli kaldı.
- Abi bu yarış pisikleti değil mi, zormuş bunlar be, böyle de olmaz ki...

Adamcağıza pedalı ve ne işe yaradığını anlattım oracıkta yatarken iyi mi. O değil çözülmüyor da ayağım . Normalde şimdiye çıkmış olması gerekiyordu...
Düştüm ama o kadar narin düştüm ki, bisikletin altında kalan ayağım kilitli kaldı. Çıkaramadım bir türlü. Ayağı yan çeviremiyorum yeteri kadar, çünkü bisiklet hala altımda. Biner pozisyondayım ama asfalta yatmış şekildeyim aynı anda. Altta kalan pedalı çözmek için biraz doğrulmam gerek ama kalkamıyorum çünkü kendimi yukarı kaldıracak ayağım yere yakın olan pedala kilitli. Neyse ki kamyoncu abi el attı da kalkıp ayağı kurtardım :tskler:.

Birinci ders neymiş, nalet şeytanın da bir bildiği varmış, kesin göremediğim bir boyuttan izleyip bayağı bir pis pis gülmüştür 😈. Ama onun bilmediği şey, ben de çok güldüm :srnsml::kptmya:. Eğlendim yemin ediyorum. Çok ilginç ve değişik bir tecrübeydi benim için. Hala diyorum, ulan o şekil nasıl yatılır ya!...

Şeytan bu. Ona uyduk :krnz: , gittik öğlen evde yemeğimizi yiyip arabayı bırakıp işe bisikletle geldik. E ne oldu? Tek tarafı kilitli, tek tarafı normal olan pedalda bile düşmeyi becerdim, yattım yana :naslyni: :snzdglsn:. Tam da bir yolun kenarında bem beyaz tozun içine :acpsnr:. Kendi kendime gülüyorum :p. Önümde bir kamyon vardı park halinde, şoförü görmüş aynasından, indi geldi yanıma.

- Abi bir şeyin var mı? O nası oldu öyle ya! Durduk yerde düştün. Niye çıkamıyorsun bisikletin altından, dur yardım edeyim.
- Yok abi bu namussuz bir tarafı kilitli pedal, ayağım da kilitli kaldı.
- Abi bu yarış pisikleti değil mi, zormuş bunlar be, böyle de olmaz ki...

Adamcağıza pedalı ve ne işe yaradığını anlattım oracıkta yatarken iyi mi. O değil çözülmüyor da ayağım . Normalde şimdiye çıkmış olması gerekiyordu...
Düştüm ama o kadar narin düştüm ki, bisikletin altında kalan ayağım kilitli kaldı. Çıkaramadım bir türlü. Ayağı yan çeviremiyorum yeteri kadar, çünkü bisiklet hala altımda. Biner pozisyondayım ama asfalta yatmış şekildeyim aynı anda. Altta kalan pedalı çözmek için biraz doğrulmam gerek ama kalkamıyorum çünkü kendimi yukarı kaldıracak ayağım yere yakın olan pedala kilitli. Neyse ki kamyoncu abi el attı da kalkıp ayağı kurtardım :tskler:.

Birinci ders neymiş, nalet şeytanın da bir bildiği varmış, kesin göremediğim bir boyuttan izleyip bayağı bir pis pis gülmüştür 😈. Ama onun bilmediği şey, ben de çok güldüm :srnsml::kptmya:. Eğlendim yemin ediyorum. Çok ilginç ve değişik bir tecrübeydi benim için. Hala diyorum, ulan o şekil nasıl yatılır ya!...
geçmiş olsun şeytana alet oldum bende yardım ettim suçluyum :acpsnr::(

• Hahaha
Tepkiler: suyunsesi
geçmiş olsun şeytana alet oldum bende yardım ettim suçluyum :acpsnr::(
Yok ne suçlusu, o kısım işin şakası Erman kardeşim. Hem sen iyi ki gazı vermişsin. Şu an diyorum ki, iyi ki üşenmemişim ve gidip bisikletimi almışım. Keşke iş çıkış saati bir an önce gelse de binsem :D.

@BerkEvren İşiniz nedir? cmtleri tatil olduğu görunce merak ettim :)
Ben bir prodüksiyon şirketinde grafik animasyon işiyle uğraşıyorum. Hafta sonu da çalıştığımız oluyor yoğun dönemlerde. Ama ofis dışı çekimler için olduğundan bisikletle gidip gelme şansı olmuyor.

Selam herkese bu gün ilk sabah yağmurunu gördük. Dağ bisikletimi alt üst yağmurluğumu çıkarttım piyasaya. :)
Dechatlıon dan aldığım alt nylon panlalonu giydim geçen sene de çok işe yaramıştı almayı düşünenlere tavsiye ederim. Üst yağmurluğa gelirsek; NEK marka bir yağmurluğum vardı ve hiç terletmiyordu, farklı bir sebepten dolayı iade ettim Dechatlından mavi yağmurluk aldım ve anladımki nek güzel ve kaliteli bir markaymış. Dechatlonun üst yağmurluğu terlemeye sebep oluyor.

Geri