Scudo Sports

İşe Bisikletle Gidenler

İşe hangi sıklıkta bisikletle gidiyorsunuz?

• Toplam katılım
    710
@erman35 zeopoxa cycling diye bir program test ettim dün daha doğrusu test edemedim gps bağlantısını almıyor bir türlü bu gün de sport tracker a bakarım iş çıkışı sonucu burada yazarım. teşekkürler
Stravadan sonra z.cycling kullandım son zamanlarda kayda başlatmama rağmen başlamıyor takılmaya başladı ondan yeni program aramaya başladım bu denk geldi

Scudo
@erman35 Sport Tracker yükledim 50 metrelik bir tur döndüm geldim kısa mesafede bile ölçüm yaptı. İş görecek gibi saat 7 de işten çıkıyorum eve dönüşte bir deneyeceğim. Umarım arayışımız son bulur :)

• Beğen
Tepkiler: erman35
Şireket bu zamana kadar süren evden çalışmayı, haftaya %25 oranında ofise çevirdi ve ilk hafta talihlisi olarak haftaya aranızdayım.

@erman35 Sport Tracker yükledim 50 metrelik bir tur döndüm geldim kısa mesafede bile ölçüm yaptı. İş görecek gibi saat 7 de işten çıkıyorum eve dönüşte bir deneyeceğim. Umarım arayışımız son bulur :)
Değerlendirmemizi bekliyorum iyi başlıyor da sonra su kaynatıyor lar

Bende yeni bir program arayışındayım sports tracker hakkında iyi yorumlar okudum aklınızda bulunsun

İşe bisikletle geldim ama boş boş oturuyorum bugün. Sizin mesajı görünce Sports Tracker'ı indirip, denemek için bir tur atıp geldim:

(Android - ücretsiz versiyon).

- Birkaç yere uğradım. Auto-pause açıktı ama durduğumu algılamamış.

- Kadans/hız ve nabız sensörü bağlanabiliyor.

- Kalori hesabını cinsiyet, yaş ve kilo üzerinden yapıyor.

- Yolda bir defa telefonla görüşmeme rağmen konumumu kaybetmemiş (benim için en önemlisi buydu).

- Arayüzü iyi gibi. Karanlık mod ve ekran kilidi hemen ana ekranda.

- Rota çizebiliyor ve FIT dosyası alabiliyorsunuz.

- Uçuk kaçık bir şey çıkmadı ama maks. hız sorunu bunda da var.

- Ghost Target seçeneği aktif hale getirilirse, aynı rotada kendinizi geçmiş sürüşlerinizle kıyaslıyor(muş).

Ekleme: Şimdi farkettim. Her aktivite başlangıcında Autopause için 2km/h ve 5 km/h altı için seçenek sunuyor. Ben sadece bunu ayarlamıştım. Bir de uygulama ayarlarından bu Autopause ON yapmak gerekiyormuş.

Screenshot_2020-05-30-12-58-41-155_com.stt.android.jpgScreenshot_2020-05-30-12-58-37-159_com.stt.android.jpg

Son düzenleme:
@Cem Coşkun ben de tam bir kısa tura çıkmak üzereyim güzel değerlendirme olmuş emeğine sağlık
değerlendirmene bence puan da vermelisin :)

• Beğen
Tepkiler: erman35 ve CNC
Ben de şimdilik Strava ile başladım, fena değil gibi ama dün gittiğim rotayı tam göstermiyor yani gitmediğim yerleri gitmiş olarak gördüm :) Birazcık sapıtmış. Ben özellikle km hesabı için böyle bir uygulamaya ihtiyaç duyuyorum. Strava'da auto pause özelliği var mı?
Öte yandan, bisiklete monte edilen km sayaçları nasıl? Doğru ölçüm yapıyor mu?

• Beğen
@Hüseyin K Stravada benim en büyük sıkıntım km sapmaları oldu bir de bu sabah auto pause yapmış ben hiç durmadığım halde 15 km civarında yol yaptım ama 3,6km görünüyor. Daha önce de dediğim gibi belki suçlusu benim telefonumdur. en doğru sonucu km sayacı ile alırsın.

• Beğen
İşe bisikletle geldim ama boş boş oturuyorum bugün. Sizin mesajı görünce Sports Tracker'ı indirip, denemek için bir tur atıp geldim:

(Android - ücretsiz versiyon).

- Birkaç yere uğradım. Auto-pause açıktı ama durduğumu algılamamış.

- Kadans/hız ve nabız sensörü bağlanabiliyor.

- Kalori hesabını cinsiyet, yaş ve kilo üzerinden yapıyor.

- Yolda bir defa telefonla görüşmeme rağmen konumumu kaybetmemiş (benim için en önemlisi buydu).

- Arayüzü iyi gibi. Karanlık mod ve ekran kilidi hemen ana ekranda.

- Rota çizebiliyor ve FIT dosyası alabiliyorsunuz.

- Uçuk kaçık bir şey çıkmadı ama maks. hız sorunu bunda da var.

- Ghost Target seçeneği aktif hale getirilirse, aynı rotada kendinizi geçmiş sürüşlerinizle kıyaslıyor(muş).

Ekleme: Şimdi farkettim. Her aktivite başlangıcında Autopause için 2km/h ve 5 km/h altı için seçenek sunuyor. Ben sadece bunu ayarlamıştım. Bir de uygulama ayarlarından bu Autopause ON yapmak gerekiyormuş.

228333 dosyayı görüntüle228334 dosyayı görüntüle228335 dosyayı görüntüle
Değerlendirmemiz için teşekkürler Cem bey.ben zaten çok pro detaylı bir şey aramıyorum sadece sorun çıkarmasın sürekli takilmasin bu özellikler yetecek gibi bana. Belki ilerleyen zamanda nabız saati ile kullanabilirim entegre olmasını bilmek güzel ayrıca başka yerlerde okuduğum kadar karanlık modda kullanılırsa sarj tüketimi azaliyormus
@Hüseyin K Stravada benim en büyük sıkıntım km sapmaları oldu bir de bu sabah auto pause yapmış ben hiç durmadığım halde 15 km civarında yol yaptım ama 3,6km görünüyor. Daha önce de dediğim gibi belki suçlusu benim telefonumdur. en doğru sonucu km sayacı ile alırsın.
Programin guncellemeleri tam olduğuna bakın belki sıkıntı ondandir

• Beğen
Tepkiler: CNC ve hsynzltn
Akşam eve dönüşte iki telefondan iki program açtım. İlki bikometer Türkçe oldukça basit yapısı var sanırım bir süre bunu kullanacağım. İkincisi sport tracker onunla ilgili çok yorum yapmayacağım zaten @Cem Coşkun anlatmıştı.
Bikeometer çok fazla özellik olmaması yönünden temel kullanıcılar için güzel ölçümleri de doğru maks hız da doğru gibi
Umarım kullandıkça güzelleşir :)
IMG-20200530-WA0009.jpgScreenshot_2020-05-30-19-56-48.png

Bu gün işe gelecem diye bisiklete atladım 20 dakika sonra anladım ki bir saat erken yola çıkmışım yolu değiştirdim bir saat bisiklet turu yapıp eve döndüm duş alıp motosikletle işe geldim :). yedi buçuk yerine altıbuçukta evden çıkmak da nasıl bir uyurgezerlikse artık :D

Evle iş arası rutinim git-gel 12 km ama bu havalar tam kaçamak havası. Kaşla göz arasında 28 km oluvermiş.:)

@Imp

IMG_20200603_163111.jpg

Günaydın, hayırlı işler herkese. 3.5 ay aradan sonra ilk defa 5/5 olarak bitiriyorum haftayı. Havalar düzeliyor sıcaklıklar artıyor yavaştan bakalım ne kadar bu şekilde devam edebileceğim.

Pazartesi keyfine yaptığım bir sürüşle hafta 5/5'le kapanmış oluyor.
Haftasonu planlarımız ise bir gece operasyonu ile suya düştü malesef. Hafta içi işe giderken yolda, ofiste, çalışma alanında bulaşmayan virüs haftasonu bulaşıyor demek :acpsnr:

43de2034-705e-42f9-8319-bcbe67e445f5.png

229043 dosyayı görüntüle

@BerkEvren Allah bana da 5 gün çalışacağım bir işi nasip ederse haftasonu planları yapmaya başlarım :) burada yasak yok gidin işe diyolla...
Bu hafta alışveriş hastane vs derken 2/6 oldu yarına Allah kerim :)

Haftanın son günü olmasından mütevellit bugünde yol bisikleti ile geleyim dedim ufak tefek aksaklıklar olsa da vardım; Ankara'nın meteorolojik şartlarından dolayı 5/3 ile kapattım haftayı umuyorum önümüzde ki hafta 5/5 yapacağım
4e3813bd-e882-423e-9acf-4f087e521a77.jpg

Geri