Snr U
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 1.240
- Bisiklet
- Mosso
Bisikletin ağırlığının artması pahasına arkaya port bagaj taktırdım ve şimdi üzerine de gerekli eşyaların sığacağı ufak çanta bağlıyorum.Bir gün, bir ofis çalışıyorum. Dün itibariyle 3. kez bisikletle gidip geldim. Havaların ısınması düşündürüyor açıkçası. Fazla terlersem sabahları zor olur işe vardıktan sonrası. Bir de arada bir yeni kıyafet götürmek gerekiyor. O da sırt çantası demek. O da sırta nasıl yapışıp terletiyor yaşayan bilir. Yarından itibaren ful ofise döneceğiz sanırım. Bakalım nasıl olacak.
@makaram Cümleleriniz biraz kafa karıştırıyor. Anlamakta zorluk çektim vallaEk olarak çantayı ön tarafınıza alıp rahatlıkla sürüş yapabilirsiniz. Ben çantamı öne alarak +30km üstüne ayakta sürat bile yapabiliyorum...
selamun aleyküm dostlar hayırlı sabahlar hayırlı işler kazasız sürüşler.
229576 dosyayı görüntüle
İş olmasa bisiklete zor bineceğim. Servis kullanmayalı bir yılı geçti sayılır. Evde dursak hanımda çocuk baktırır.Bugün müdürümüz dedi ki ya tamamen evden ya da tamamen ofisten çalışacağız. Bir gün ev, bir gün ofis yok artık. Tamamen evden çalışınca haftasonu olmayacak ve mesai alamayacağız. Gelir biraz düşecek. 2 kişilik bir departman olduğumuz için kararı bize bıraktılar. Bende her türlü yol parasından kar ederiz diye evden çalışalım dedim. Diğer arkadaşın gözlerinde dolar işareti belirdi
Neticede ay sonuna kadar evden çalışacağız. Bisiklet binmeye fırsat bulurum İnşallah![]()
@Voltaire Aynı mı bilmiyorum ama bende buff kullanıyorum o şekilde
Çok iyi oluyor ben yaz kış kullanıyorum. Hem teri alıyor , hem kulak ve alın bölgesi rüzgar almıyor. Marketlere girerkende maske derdin olmuyor. İngiliz anahtarı gibi her işi görüyor.Belki tuhaf görünebilir ama ismini ilk defa duydum 🙈 galiba tam aradığım tarz birşey bu buff.
Çok iyi oluyor ben yaz kış kullanıyorum. Hem teri alıyor , hem kulak ve alın bölgesi rüzgar almıyor. Marketlere girerkende maske derdin olmuyor. İngiliz anahtarı gibi her işi görüyor.![]()