Snr U
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 1.286
- Bisiklet
- Mosso
Bu konuda en şanslısı bu forumda benim galiba. Yapmış olduğum işle alakalı olduğu için beden sağlığımın dinç olması lazım. Allah devletimize zarar ziyan vermesin. Dolap, duş, spor salonu, yatakhanesi olmadı dinlenme salonu tam bir komplex diye bilirim. Bağlı bulunduğum Kamu Kurumu birimimle alakalı eksiklik olduğunda tamamlamaya çalışıyor. Normalde memur olduğum için kılık kıyafet kanununa uygun giyinmem lazım fakat bisikletle iş yerime gittiğimde kapri, bisiklet kıyafetleri ile gidiyorum. Sağolsun Amirlerim hiç serzenişte bulunmadıkları gibi yardımcı oluyorlar ve destekliyorlar.Memur olduğum için işyerime takım- gömlek-kumaş pantolon giyerek gitmek zorundayım. Ancak bisikletle gitmek istiyorum. Böyle durumdaki arkadaşlar nasıl bir çözüm getiriyor? İşyerinde duş imkanım yok.
Cebe çantaya sığan bir rüzgarlık bu mevsimler için kurtarıcı oluyor. İstanbulda hafta başından beri kısa tayt - forma ile işe gidip geliyorum. Sadece sabahları yağmurluk oluyor, dönüşte katlayıp çantaya atıyorum.Abi atmosferi bile bozdu insanoğlu. Sabah kış ayında uyanıp, 1 saate sonbahara, 2 saate ilk bahara, öğlen yaza giriyorum. Aralarda yağmur atıyor, akşama sonbahar havasıyla eve dönüyorum.
Sabah aşırı soğuk, öğlen aşırı sıcak!... Bisikletle işe gidip gelme planlarım da altüst oluyor
.
@Hüseyin K 3km mesafeden sayılmaz yeni başladıysanız belki antreman gibi hissedebilirsiniz ama aslında indi bindi gibi bir şey. 40 50 km mesafelere gidenler var işe sadece 3km den fazla yokuş çıkanlar da var tabii vücudunuz alışınca yolu bile uzatırsınız hayırlı olsun
Bende yeni bir program arayışındayım sports tracker hakkında iyi yorumlar okudum aklınızda bulunsunBu hafta 3/4 yaptık çok şükür ama strava sanırım benim cihazımdan kaynaklı olarak bir türlü doğru ölçüm yapamıyor. Önereceğiniz bir uygulama var mı