Scudo Sports

İşe bisikletle gideMEyenler

Scudo
İki gündür mücbir sebeple arabayla geliyorum. Bu konuya yazmak için bahanem oldu. :D

• Beğen
Tepkiler: suat akman
İş yerim dağın başında olduğu için pekte mümkün olmuyor..

İstanbulda çalışırken keşke bisiklet kullanıyor olsaydım diye iç geçirmiyor değilim. Araba ile aylarca helak olmuştum. Ataşehir - Maslak arası hergün saatlerce trafik çekiyordum. Neyseki İzmir çok daha güzel. İşe bisikletle gidemeyenler üzülmesin İstanbulda trafikte olmak gerçekten çok tehlikeli :)

• Beğen
Tepkiler: Yusufclp
Evle işi yakın olan arkadaşlar duşu sorun etmişsiniz:eek:ops: (erkekler için söylüyorum) .Bir gün önceden çekmecenize veya uygun bir yere ; bebekler için özel tasarlanan ıslak mendil,havlu ve roll -on'unzu işyerinizde barındırın .Terleyen bölgenizi tuvalete geçtiğinizde kurulayın,sonra ıslak mendille bir güzel silinin birde roll-on uygulayın tamamdır.Evden çıkmadan önce duş alıp çıkarsanız kokmazsınız :harika: .Bir süre sonra kondüsyon gelişeceği için terleme oranınız da düşecektir.

@ayhan53ismail Ben de Perpa'da çalışıyorum ve Beşiktaş'a bisiklet ile gidip gelmeyi düşünüyorum ancak Barbaros yokuşu biraz korkutuyor beni. Sabahın bir vakti çok terlerim büyük ihtimal. Daha hiç denemedim ama sürekli aklımda.

@musAKka

gidişte dolmabahçe tüneli niye düşünmüyorsun, tünelden sonra memoriala gelmeden az bi rampa var sadece, barbarosu dönüş güzergahı yaparsın nede olsa hep yokuş aşağı :), Bende bayramdan sonra kısmetse bisiklet alıp gerçekleştireceğim.terleme işini 2 havlu ile çözeceğim , 1 nci havlu ön temizlik , 2 nci havlu son kurulama için . Tabi dediklerim lavaboda gerçekleşecek.

Babe roll on tavsiye ederim. Sıfır ter sıfır koku, hatta ürünün kendi kokusu bile yok denilebilecek kadar az :D

http://www.kamelya.com/image/cache/data/urunler/59/babe-roll-on-deodorant-50-ml-4359-875x1000.jpg

Evden işyerime bisikletle gidemiyorum çünkü bisiklet işyerimde kalıyor desem :D :D

@canayaz0734 Merhaba. Güzergahınız en az 40 km. Her gün gidip geliyormusunuz? Ben de Haramidereden Eminönü yapmak istiyorum ama trafik beni korkutuyor. Sizinle özel mesajdan güzergah ile ilgili tavsiye istemiştim hatırlarsanız. 1 defa gittim. Kondüsyonun önemini anladım. Bugün gitmek istedim ama yıllık izin falan derken 15 gündür hiç pedal çevirmediğimden vazgeçtim. Size tek söyleyebileceğim HELAL OLSUN'dur.

@Yusufclp hatırladım abi ,yüzme ,koşu,fitness gibi spor dallarını yapan biri olarak 1 hafta ayrı bisikletten ayrı kalırsanız bacak ve kalçalar acı çekiyor :) ...Haftada 1 veya 2 defa işe gidip geliyorum.Sabah çok güzel ama akşam trafiği fena iki defa duran arabalar arasında sıkışma tehlikesi geçirdim.Sahil yolundan bu yüzden vazgeçtim (akşam) ...E-5 tek yine ufak bir emniyet şeridi var ,Şirinevler'e kadar E-5ten gittim.Sonrasında Ataköy'e bağlandım.Sabahları 32km ortalamam oluyor.Akşamda 27-26 km civarı....

Dönüşüm;
Hiç bir arabanın gidemediği hızda evime gidiyorum :) onlar trafikte dursun Beylikdüzü bana en fazla 1 saat 30 dakikadır.
Adsız.jpg

@canayaz0734 üstad,istanbul gibi berbat yol/trafik/sürücü kombinasyonu olan bir memlekette onca yolu tepip işe gitmek cesaret,güç ve en önemlisi sabır ister,gerçekten bravo diyorum.

En son şirinevler köprüsünün altında işe giderken kaza yaptım dirseğime 4 dikiş atıldı.Ondan sonra hanım kızdı zaten bende şimdi kilo aldım 120 kilo oldum !Benim maşa karbon şimdi bisiklete binsem maşa kırılır diye korkuyorum!Eskiden halk otobüsü solluyordum deli gibi kullanıyordum :)

İşe bisikletle gidemiyorum (30 km) :(
O kadar yol alınca mutlaka duş almalıyım
ama ara sıra işten bisikletle geliyorum.
Katla git, aç gel şeklinde ;)

• Beğen
Tepkiler: suat akman
zincirlikuyudan beşiktaşa yayan yürüyorum, sıcakken eve girince ter su oluyordum , şimdi ise hava bozuk ve esiyor nem gitdi ter ve ıslaklık yok.Tam bisiklet sürme havası.zaten yayan yürürken o trafiği görünce millet nasıl öyle hergün o trafiği çekiyor.ben evim ve işim yakın olsa bisiklet veya motor sürerim düşünüyorum veya arabaya kenara çekip bir kafede 9-10 olmasını beklerim gibime geliyor.çünkü gerçekten böyle trafik olmaz. Tabi bu benim düşüncem.

Bende motor ehliyeti aldım araba zaten çok benzin yiyiyor bakalım nasipse fuarda motor alacağım İNŞAALLAH!

• Beğen
Tepkiler: ayhan53ismail
@canayaz0734
O mesafeyi 1 saat 30 dakikada almak gerçekten tekdir edilmesi gerekiyor. Allah nazarlardan korusun.

• Beğen
Tepkiler: canayaz0734
@canayaz0734 Strava'da antrenmanlarınızın ismini ingilizce yazıyorsunuz, iyi hoş da; "job" meslek anlamına gelir ;) Work to home yazarsanız, işten eve manasında olacaktır.

@Berk Karaca Uyarı için teşekkür ederim.Lakin "Job" hem sıfat hem fiil olarak kullanılabilmektedir.Yani home to work ve home to job arasında anlam bozukluğu yok.

Geri