Scudo Sports

Ironlar Akdenizde...

Scudo
Mesut Bey Selam,

Harikasınız ne diyeyim , Ender Bey in de belirttiği gibi kelimeler yetmiyor övgüye . .Tebrikler . . Masaüstüne hangisini eklesem ? Hepsi süper !

Selamlar,
Tolga Gürgün

muhteşem olmuş, anlatım, gezilen yer, araya katılan çiçek resimleri, tarihi bilgiler...

paylaşım için teşekkür ederim. sayenizde gün ortasında stres attık, tatile gitmiş, oraları gezmiş kadar olduk. saolasın.

4. fasıl teşekkür de gelecek bu gidişle...

4. fasılda bir kokteyl vermeyi de düşünüyorum.. :) :) :)

Mesut abi nin Gezilerini her okuduğumda hep şu soru geliyor aklıma;

Çok gezen mi bilir ,çok okuyan mı?

Ne dersiniz?

@Murat KILIÇ

Reis selam.

Sorun klasik ama her zaman güncel bir soru.

El cevap:
Gezdiği yeri okuyan, kitaptan okuduğu yerleri ise gezebilen daha iyi bilir..

İkisini de yapamıyorsak o zaman yapacağımız tek bir şey var.
"Bisikletforum'u takip etmek":) :) :)

Mesut Hocam,
Ellerine ve pedallarına sağlık her şey her zamanki gibi harika senin ekibinde olmaktan son derece mutluyum.
dede

Mesut bey merhabalar,

Çok güzel bir gezi olmuş üstadım harikasınız.Çektiğiniz fotoğrafların %90'ı kartpostallık Valla fotoğrafçılar kıskanacaklar işlerini ellerinden alacaksınız:) Bizim içinde gezip paylaştığınız için teşekkürler ederim...

Sayın Mesut hocam,
Allah size, sizlere ve bizlere sağlık ve huzur versin. BSİKLET'TEN DE İNDİRMESİN.. Gezilere de devam edilsin..

Yine güzel bir gezi. Güzel bir anlatım,şiir, vede Şahane fotoğraflar. Ayaklarına, gözlerine, parmaklarına sağlık. Yenge hanıma da sabır..
Müsadeyi alıp pedallara devam. Seni ayartıyoruz ama. Bu bir tutku, hem bineceksin hemde binmeye teşvik bizim ruhumuzda var. Yenge hanımdan af ola.

Sağlık, huzur, mutluluk sizlerin olsun.. S e v g i l e r i m l e ..

Sevgili IronMesut abi,
gene yapacağını yapmışsın.

çıtayı sürekli yükseltip duruyorsun.
sana yetişmek mümkün olmuyor. :D

yaptığınız güzel gezilerin, onları keyifli bir şekilde bizlere yansıtmanın yanına bu seferde teşekkür faslı eklendi.

ne diyeyim, yaşa-varol. :)

tırt kaptan'ı ve semrta'nın dediği gibi,
sizleri istanbulda görmenin zamanı geldi.

görüşmek dileğiyle...

Ironlar nereye giderlerse orası daha bir farklı görünüyor gözümüze.Her yer bu kadar güzel mi?Evet güzel ama bu kişiden kişiye değişir.Ben deniz aşığı bir insan olarak sizin ve forumumuzdaki diğer gezgin bisikletçilerin sayesinde ovayı bozkırı da sever oldum.Gezen ve paylaşan herkese huzurunuzda teşekkür ediyorum...

@Hüseyin Suda

İltifat buyurmuşsunuz.
Bence sizde basiretle gören bu gözler olduktan sonra çöle de baksanız güzel görürsünüz dostum.. :)

yaptığınız gezilerden zevkini çıkarmayı biliyorsunuz ve bunu bize çok iyi yansıtıyorsunuz.ben de gittim o parkura ama 5 dakika durdum çıktım hiç hoşuma gitmedi.ama bu resim ve videolardan sonra yarın tekrar gideceğim:D
Allah yolunuzu açık etsin...

Yanlış konuya mesaj attım.hepinizden teker teker özür dilerim.kusura bakmayın:(

@zürey

Yukardaki mesajı silmeyeceğim. Hatıran olarak kalsın... Canın sağolsun..

Selam ve sevgiler.

mesut abi sen ne yapıyon abi bitirdin beni yazıktır gencecik adamım gönlümü akdenize götürdün hadi şimdi getir getirebilirsen abi :) abi ellrine sağlık yüreğine ayrıca sağlık ve bilimi tüm uzvlarna sağlık

5-6 ay önce tesadüfen girdiğim bisiklet forumda,gezi ve turlarınızı okuyup seyretmeye dalmışken,kendimi İstanbulda bisiklet ararken buldum.
Bugünde muhakkak, sayenizde biri daha monotonluktan kurtulup kendini yollara atmıştır.Slm.slm.slm......

cok guzel gezi olmus hele ki fotolar bizede sanki ordaymısız hissi ver di

Bin kez teşekkür etsek sana azdır sevgili Ironman mesut..Ayaklarına, ellerine sağlık..Süper yazı, süper fotolar..

Geri